Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare (4)

Jel jos nekom zamrzne slika na 5, 6 sekundi... skoro svaku partiju.

Sinhronizacija sa ostalim igračima?

Pozdrav svima,
da li će proći plaćanje putem platne kartice Banca Intese?

Pozz

Gde ste uzeli? Koji launcher? :)

Koje oruzje koristite? Ja sam prvo koristio M4 posle presao na M13 pa sad malo budzim SCAR.. Cekam da otkljucam Kalas

Gde igrate i kako da vas nadjem?

Koje oruzje koristite? Ja sam prvo koristio M4 posle presao na M13 pa sad malo budzim SCAR.. Cekam da otkljucam Kalas

Ne mogu da se odlucim za pusku nikako, sa SCAR-om imam najvise ubistava al je bas specificna puska, M13 mi je lezao jedno vreme a nekad ne mogu nikog da ubijem s njom.. U zadnje vreme koristim FAMAS (FN 5.56), skoro uvek ubije iz samo jednog bursta od tri metka ali moras sa takvom puskom imati i jednu rezervnu za blizinu, neki SMG..

M4 nazalost svi koriste ali stvarno je najsvestranija, izbegavao sam je zbog toga jer kao necu da koristim ono sto svi koriste al jb*g, volim je iz CS-a i stvarno je verovatno najbolja puska u igri..

Ne mogu da se odlucim za pusku nikako, sa SCAR-om imam najvise ubistava al je bas specificna puska, M13 mi je lezao jedno vreme a nekad ne mogu nikog da ubijem s njom.. U zadnje vreme koristim FAMAS (FN 5.56), skoro uvek ubije iz samo jednog bursta od tri metka ali moras sa takvom puskom imati i jednu rezervnu za blizinu, neki SMG..

M4 nazalost svi koriste ali stvarno je najsvestranija, izbegavao sam je zbog toga jer kao necu da koristim ono sto svi koriste al jb*g, volim je iz CS-a i stvarno je verovatno najbolja puska u igri..

To i mene muci jer malo malo pa menjam pusku.. ne znam ni sam sta da koristim vise. Mislim da cu se na kraju vratiti na M4.. SCAR mi je dobar ali u nekim situacijama sam tako prespor sa njim, M13 przi ali slaba, dodao sam onu jacu municiju ali isto mu dodje... Citam da je Kalas jako slican SCAR-u zbog fire rate-a e sad ne znam.

AK mi nije legao uopste iz nekog razloga.. Mozda zato sto moram staviti neki sight (red dot) a jako cudno izgleda onako nabudzen na zastareli oblik kalasa :)

@ njikolaj

Pa nema nekih servera ako to mislis, dodamo se kao prijatelji i onda ides "join" ako ima slobodnog mesta na partiji tvog prijatelja a skoro nikad nema, ili napravimo party i onda zajedno udjemo negde ali to je malo teze organizovati, recimo upalim igru i vidim da ti igras, morao bi da cekam tebe da zavrsis partiju, ne znam da li ces videti poruku itd.. :) Obicno ces upaliti sam (barem ja) jer ce te verovatno mrzeti da cekas da tvoj prijatelj sa liste zavrsi partiju :)

Moj nick je: BorisLozac#2434

Poslednja izmena:
Hvala :)
Ja sam Njikolaj#1193

Ova Shipment mapa je "fan favorite" iz prethodnih delova? :) Bukvalno 10 kvadratnih metara je.. ziv si u proseku 2 i po sekunde.

HIJACKED isto. To je zapravo COD. Male TDM mape.

Igrao sam neki od starih MW na PS3, mislim da je MW2 bio, nijedna ni blizu ovako mala nije bila, mozda ne kapirate KOLIKO je mala, bukvalno kao teren za mali fudbal.. Gde su ovo bas izglasali da ubace..

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Nadam se da ce ubaciti jos neku mapu iz originalnog Modern Warfare, konkretno su mi san Backlot i Crossfire, omiljene mape generalno.

p.s. Mogu i Bog i Bloc.

Ja zelim onu sa avionom, vrhunska mapa, taj MW sam igrao..

@Boris Lozac

Malopre smo bili u istoj mapi, jedan protiv drugog..gledam na kraju mape rez i vidim tebe :p

Pozz, jel ima neko problema sa ovom igrom. Od kad sam je kupio samo sam danas uspeo da odigram jedan sat, non-stop me izbacuje na desktop.

@Boris Lozac

Malopre smo bili u istoj mapi, jedan protiv drugog..gledam na kraju mape rez i vidim tebe :p

Da da primetih :D

@Pajser

Neki problem postoji kad se stave veci detalji, ja sam morao da smanjim dosta stvari da mi ne bi pucala..

Koja su vam podesavanja u igrici, sta treba pogasiti, sta smanjiti ?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Najvise uticaja ima rezolucija na mojoj konfiguraciji, nisam mogao 1080p, odnosno moze al bude oko 80, 90 frejmova sto je bas lose, kad sam stavio 720p dobio sam duplo vise frejmova, tako da to drzim. Senke isto dosta uticu na performanse, ovo ostalo ne utice toliko, samo sto za sad crashuje igru, dakle smanjio sam detalje zbog crashovanja a ne zato sto nesto mnogo utice na performanse..

Lozacu, ti i dalje igras silne MP sa dobrim kompom i sakatih 8GB rama? Pa jos single channel koji dodatno obara performanse. To kao kada bi vozio odlican auto ali sa copavcem umesto odgovarajuceg tocka jer eto, mislis da mu nista nece faliti u voznji :d

CS:GO iz 2012. moze da pojede i 9-10GB RAM-a (zajedno sa sistemom i upaljenim osnovnim programima) na mapama sa vecim brojem igraca a kamoli novi COD, BF koji su primetno zahtevniji, sa mnogo vecim mapama itd.

Poslednja izmena:
Znam morace da padne jos jedna osmica..

Jel koristi neko M4 sa 9mm municijom? Probao sam da eksperimentisem i kao da sam nasao pravu kombinaciju... recoil ne postoji a fire rate ubija kako brzo reseta

Ogadise mi M4, sa crvenim i florescentno zelenim skinovima.. 95% ljudi na serveru ga koristi. Znam da ne bi trebalo to da me dotice al opet :D Mislim da sam probao jednom sa 9mm i da mi nije nesto leglo..

Da da i ja sam se nagledao kojekakvih cirkusa od skinova na oruzjima...ne znam kome moze to da se dopadne, jedino derle neko da je pa da razumem ...

Ozbiljno tripujem da iw muti nesto sa ovim mp-om.
Prvo mislim da umeju da ubace botove u public meceve ne bi li olaksali novajlijama sa lakim kilovima. 2 puta se dogodilo u S&D-u da mrtav gledam saigraca koji treba da defjuzira bombu, kretanje tog igraca je bilo ko da gledam bota. Ne u smislu mnogo je los vec stvarno ko botovi iz cs-a koji gledaju u zid i krecu se. Imao je lag ali mislim da to moze da se positgne tako sto se ti botovi nalaze na nekom serveru pa se odatle kace na mec. Mozda lupam ali mi opasno deluje kao da je tako.
Druga stvar, uzeo jedan dan da probam MK2 karabin. I taj dan sam se setao kroz mape, svaki drugi play of the game je bio moj sa po 3 killa u snimku. Obezdanio sam se koliko je dobra i poslusna puska. Medjutim sledeci dan od 10 neprijatelja ja one shotujem samo dvojcu, ostali prezive. Mislio sam da je zbog attachmenata, vratim pusku na fabricko stanje i opet isto. Burazer istu stvar doziveo sa HDR-om. Kao da postoji neki sistem koji ti oslabi oruzije ako postanes previse dobar sa istim. Opet, mozda lupam...

Ma jok :) A sto se tice tog botovskog kretanja uzmi u obzir da je mozda neko sa konzole i da prvi put igra fps sa gamepadom, znas na sta to lici dok se ne naviknes :)

Vrh Dno