LazaNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.08.2004
- Poena
- 420
Jel gleda neko The morning show? Super glumacka ekipa, a za pricu cemo da vidimo. Za sad prve dve epizode drze paznju.
Dobra je serija.
Jel gleda neko The morning show? Super glumacka ekipa, a za pricu cemo da vidimo. Za sad prve dve epizode drze paznju.
Jazo vrati se![]()
Jazo vrati se![]()
Eve me tu sam,tu sam.......E, jeste, on je. Cini mi se da je tada imao i neki Arrow avatar.
Ok je da se ne slazemo.
![]()
Ja čekam celu sezonu.... mislio sam da se radnja u seriji dešava iz Doomsday Clock stripova ali izgleda da nije.Neka izadje cela sezona pa javite utiske [emoji4]
Ja čekam celu sezonu.... mislio sam da se radnja u seriji dešava iz Doomsday Clock stripova ali izgleda da nije.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Druže dao si mi zadatak za celu 2020 godinu [emoji1787][emoji43][emoji106] ne znam ni sam kako cu i kad jer mi evo Doomsday Clock stoji otvorena stranica u Chrome-u i nikako da završim. Nikako da sredim prioritete oko filmova, serija, stripova. Audio knjige mi najlakše padaju jer njih vozim na poslu, treningu itd.
Znam da nije tema ali vrebao sam Watchmen absolute edition za crni petak i ništa [emoji53][emoji19][emoji20][emoji853]
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
See...veoma dobra, interesantna sezona, jedna od boljih serija u ovoj godini.
Preporuka.
Skoro pa na foru Tha 100.
Uglavnom meni i nije nešto posebno, ok je ali verovatno neću gldati sledeću sezonu ako je uopšte bude.
Kakva je serija Outlander (2014) u prevodu Tuđinka, ide na Star TV?
https://www.imdb.com/title/tt3006802/?ref_=fn_al_tt_1
https://tvprofil.com/show/8155494/tudinka
Ne moze See da bude dobra bilo kome ko uopste i pomisli o realnosti situacije slepih ljudi.
Moze da bude ok samo nekome koga uopste ne zanima logika, vec je tu radi zabavne strane price.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari