Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^
Ako dohvatim da gledam i bude lose,tj samo lozis masu (kao onomad sa Flash/Arrow/Gotham...) i nema kvalitet izvornog izdanja, koji materijal preferiras za backend inspekciju - dud, glog ili klasican labavi kolac od silikona da te zabavi? :d

+edit
Ozbiljno sada...

Mnogo je tih superhero serija "po-ki-da-lo" ali realis je da mogu da se nabroje na prste jedne sake koje su stvarno dobre...

Evo Mandalorian, ocenu vidis i sam - ne znam po kojoj logici (jedino u paralelnom univerzumu far far away) ono moze da ima vecu ocenu od 7ice - sto mu dodje opet neki prosek, i to cak ako si fan... I sam znas primer za skorasnju Kodziminu igru, klasican primer hajpa i kupljenih recenzija/glasova...

Nadam se da si citao Murova kultna stripska ostvaranja - jer je to itekako "po-ki-da-lo" (iako sa dosta eksperimentalnih ideja) i kao takvo ne vidim da bi moglo da se prenese na platno da zaista pokida u odnosu na Marvel limunadice.

Odgledacu za vikend, ako stignem. Ako nije po-ki-da-lo, no lube for you ubuduce kada ostavljas preporuke... :S:

Poslednja izmena:
Sto posto. 100% si me pomesao s nekim.

I opet, to sto tebi smeta "klasican Lindelof" i sto "nema veze sa originalnim Watchmen-om" je neka druga prica...

Ali da, 5-6-7 i ova 8. epizoda jesu po-ki-da-le. I kao sto sam rekao pre nekih mesec dana, svaka epizoda je bolja od prethodne. ;)

@Yojinbo
Za CW gluposti je neko stalno, prakticno svake nedelje, govorio Arrow/Flash POKIDO i slicno, ne znam tacno ko. Odatle i potice pokido/po-ki-dao na ovom forumu. Ja nikad za njih to nisam tvrdio.
Ali nemoj da stavljas Gotham u isti kos sa njima. ;)

Poslednja izmena:
Nisu, i ova noćas epizoda nije bolja od prethodne. Ali s obzirom kako je počela sezona plato je dugo i potrajao...

I sve ovo je i dalje tipičan Lindelof modus operandi.

p. s. Da mi smeta ne bi gledao :p A to što nešto gledam ne sprečava da budem realan.

E, jeste, on je. Cini mi se da je tada imao i neki Arrow avatar. :)

Ok je da se ne slazemo.

gZZiY6f.png

Poslednja izmena:
@nikolaq45: meni se treća najviše svidja....
Ali generalno mi je jedna od najboljih serija.
Skoro sam je odgledao, i odusevljen sam.
The Leftovers....uh kad se setim samo.....

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Da dodam i ja da su Watchen-i sasvim gledljivi.

@Yojinbo
Pogledaj svakako, mislim da se nećeš razočarati. A i da se razočaraš pretpostavljam da si gledao more gluposti do sada kao i svi mi ovde a Watchmen-i su daleko od toga.

E, jeste, on je. Cini mi se da je tada imao i neki Arrow avatar. :)

Ok je da se ne slazemo.

gZZiY6f.png
Eve me tu sam,tu sam.......

Inače -POKIDALA- je nastala zbog svih onih reditelja,stvaralaca serija koji su najpametniji,najbolji ali eto nisu mogli da snime ni jednu seriju,prosto nije im se dalo.
Inače sve znaju,a njihov ukus se nikad ne može dovesti u pitanje.

-Crisis on Infinite Earths- crossover prve dve epizode POKIDALE!!!!!!

Bukvalno su sve sjedinili,kad se osvrnemo gde je ARROW počeo i šta se iz toga izrodilo,nemože se reći da nisu uradili neke velike stvari.

Svaka DC serija(Batman 66,Batman animated,Arowvers serije,Smallvill,Titans),filmove o Batmanu(izuzev Nolanovih) sve su ujedinili,sve je do Aroverse multiuniverzuma.

Ko je voleo Smallvill,Batman animated,ko gleda Titanse biće prezadovoljan sa ovim.

Večeras je The Flash epizoda crossovera pa se sve nastavlja u Januaru.
Za sad su dobri,konačni sud dajemo u januaru.

Послато са SM-Note 9 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Ja čekam celu sezonu.... mislio sam da se radnja u seriji dešava iz Doomsday Clock stripova ali izgleda da nije.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Kolega ne javljaj se dok ne procitas ono sa spiska... :p (posebno Milerovog DD-a, Enisovog Punishu max i Scalped od Arona)

Druže dao si mi zadatak za celu 2020 godinu [emoji1787][emoji43][emoji106] ne znam ni sam kako cu i kad jer mi evo Doomsday Clock stoji otvorena stranica u Chrome-u i nikako da završim. Nikako da sredim prioritete oko filmova, serija, stripova. Audio knjige mi najlakše padaju jer njih vozim na poslu, treningu itd.
Znam da nije tema ali vrebao sam Watchmen absolute edition za crni petak i ništa [emoji53][emoji19][emoji20][emoji853]

Poslednja izmena:
See...veoma dobra, interesantna sezona, jedna od boljih serija u ovoj godini.
Preporuka.

Druže dao si mi zadatak za celu 2020 godinu [emoji1787][emoji43][emoji106] ne znam ni sam kako cu i kad jer mi evo Doomsday Clock stoji otvorena stranica u Chrome-u i nikako da završim. Nikako da sredim prioritete oko filmova, serija, stripova. Audio knjige mi najlakše padaju jer njih vozim na poslu, treningu itd.
Znam da nije tema ali vrebao sam Watchmen absolute edition za crni petak i ništa [emoji53][emoji19][emoji20][emoji853]

Ma razumem te, ali makar da vidis koliko su Punisa i DD u izvornom obliku bolji nego ono sto smo dobili u vidu serije. (DD je uz The Boys i dalje najbolja adaptacija, a Punisa Max strip je prebrutalan u odnosu na ono sto smo dobili)

Prve 2 epizode Crossovera su mi nekako slabo zanimljive. Bukvalno je bilo boljih epizoda u pojedinacnim epizodama Flasha i Arrow-a.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Zato što se daje puno prostora nepotrebnoj drami ženskog dela ekipe.

Jedino po čemu su dobre epizode su sve te silne reference na gomilu stripova, animiranih serija, itd.

Sumnjam da će i Flash izvući prosek jer je, nakon sezone sa Savitarom, serija uzela neki tinejdž ton, tako da nisam mogao pogledati nijednu sezonu posle toga do kraja. Čim je Iris postala žena i team lider, ode Flash u propast. Ovu sezonu sam uzeo da gledam najviše zbog Crossovera.

Arrow još tri epizode do kraja, ako ostane na nivou ove zadnje (vidi se onaj stari sjaj od kad nema Felicity Smoak), biće dobra.

Overall, Arrowerse-u su najveća falinka ženski karakteri i cela ta dramaturgija oko njih (isključimo Daniele Panabaker aka Killer Frost/Caitlin Snow, ona je skroz na mestu).
Batwoman ni ne gledam, a vidim da je rejting krompir.
Ali to se prodaje izgleda u Americi, pa daj da guramo.

Sent from my moto g(7) using Tapatalk

Pogledao The Morning Show prve dve epizode, odlična za sad.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Odgledao Stranger Things.
Ocekivao sam malo vise horror elementa kao u prvoj sezoni.
Ocena 8.5

Sledeci na redu Oberstgruppenfuhren Jonh Smith iliti The Man in the High Castle.

Inace uskoro pocinju The Expanse, Lost in Space i The Grand Tour.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
See...veoma dobra, interesantna sezona, jedna od boljih serija u ovoj godini.
Preporuka.

Odgledao sam celu sezonu, ali na kraju mogu da sumiram da je dosadna serija.

Zapravo, najvise me nervira sto vreme u meni se nesto buni i vice: Alo bre, slepi ljudi ne bi mogli to da rade i ne bi tako ziveli.

Od sinoć Lucifer,The bird of Pray i The Flash 90' su deo Arowversa.

Zamerka vidi se da su hteli ceo strip da prenesu,ali zafalilo im je malo sredstava za efekte,tako da je iako je zamisao odlična moglo je bolje da se odradi.

Ko je čitao strip -Crisis on Infinite Earths- može da pretpostavi u kom pravcu će nastavak da ide i kako će se završi.

Послато са SM-Note 9 помоћу Тапатока

Skoro pa na foru Tha 100.
Uglavnom meni i nije nešto posebno, ok je ali verovatno neću gldati sledeću sezonu ako je uopšte bude.

Pa ne baš. u The 100 su svi genocidni manijaci koji gde god da se pojave nastaje pustoš sa izgovorom da štite nekog.
See bar nema takvog foliranja.

Ne moze See da bude dobra bilo kome ko uopste i pomisli o realnosti situacije slepih ljudi.
Moze da bude ok samo nekome koga uopste ne zanima logika, vec je tu radi zabavne strane price.

Titans raspad na kraju, cela sezona je bila đene-đene, prva epizoda neubedljiva ko i poslednja, u ostalim može da se probere po nešto. Nadam se da
će The Boys da nastave u istom ritmu, mnogo serija je neuspelo u drugoj sezoni...osim Kobra Kai, ta serija je pobedila :D

Ne moze See da bude dobra bilo kome ko uopste i pomisli o realnosti situacije slepih ljudi.
Moze da bude ok samo nekome koga uopste ne zanima logika, vec je tu radi zabavne strane price.

Pa See nije dokumentarac vec SF (fantastika). Za gledanje SF-a je neophodno pustiti masti na volju.
Serije o super herojima si takodje nerealne, da li zbog toga nisu dobre? Ili bilo koja druga SF serija (strip)?
Trazis logiku u SF-u...ajde molim te..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno