У Нишу после истека уговорне обавезе за обнову уговора на еон премиум, дају 7 месеци по 1 дин и 2х еон бокс и техниколор 2121. Притиснуо ехе изгледа...
Oče li bar neko da prokomentariše - please [emoji22]Nešto me zeza net u zadnje vreme, i čini mi se da mi je promenjena javna ip.
Sada je 94.189.248... a bila je 192.168... ili tako nešto
Jesu li me to usrećili NAT-om i šta će to da mi limitira?
Znam da se dosta pričalo ali verujem da nije veliki problem da se neko "presliša" u par rečenica
Hvala unapred!
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Iste su!Ako je iza CGNATa ne vredi mu dynamic DNS, nema sta da prosledi sesiju sa WAN porta provajdera do njegovog lokalnog rutera...
@pajser.china: pogledas WAN IP adresu u podesavanjima rutera, pa pogledas koju adresu dobijas na www.whatismyip.com Ako su iste, nisi iza CGNATa (sto ne znaci da te nece u nekom trenutku staviti). Ako se razlikuju, iza CGNATa si.
Nisam se nesto bavio sa CGNAT-om, ali me interesuje iz kog razloga provajder stavlja iza CGNAT-a?Ako je iza CGNATa ne vredi mu dynamic DNS, nema sta da prosledi sesiju sa WAN porta provajdera do njegovog lokalnog rutera...
@pajser.china: pogledas WAN IP adresu u podesavanjima rutera, pa pogledas koju adresu dobijas na www.whatismyip.com Ako su iste, nisi iza CGNATa (sto ne znaci da te nece u nekom trenutku staviti). Ako se razlikuju, iza CGNATa si.
Povuče koliko god može da povuče i 1 Eon stream a kamo li 2. Koliko se sećam za 1 stream sam viđao "peak" od oko 34 Mbps.
Tako skida i u skokovima i pauzama pošto 1 playlista sadrži beše 3 video fragmenta gde svaki traje 6s... pa skida sva 3 i onda pravi pauzu dok ne krene da reprodukuje poslednji i onda skida sledeću playlistu i tako u krug.
Da bi sve radilo kako treba moraće da se vodi računa da kompovi i ostali uređaji u mreži imaju stavljen limit kolikom max mogu da povuku... da bi uvek ostalo dovoljno za 2x Eon stream.
Inače kad npr mobilni krene da backup-uje neki iole duži video klio na Google Photos možeš da se pozdraviš sa gledanjem Eon dok se to ne završi :d :d
Ja na kompovima koristim NetLimiter. Takođe imam 50/8 VDSL.
Da li se ovo odnosi samo na gledanje preko EON Aplikacije ili i na gledanje preko EON Box-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari