Ok, utvrdili smo da nije tamniji sto si napisao u prvom postu idemo dalje...@akki 100% brightness, True Tone OFF, Auto Brightness OFF, 11 u lijevoj a 11 Pro u desnoj ruci i razlika je primjetna u white balance-u i to je to. Ista podesavanja na 11 Pro Max, bijela je BIJELA a ne SIVA kao na 11 Pro. Mislim da color filteri nikako ne bi trebali biti rjesenje za los OLED panel na uredjaju od 1000+€. Po meni ovo je teski bullshittttt i opet OLED lutrija kao i prosle godine sa Xs/Max.
To je jasno ali imas takav stav sto je suludo... Jer kako bi drugacije okarakterisao coveka koji ne prihvata precizno merenje...Naravno da nisam najpametniji
Pa upravo zbog toga sto posmatras svojim ocima koje nisu realni merni instrument nisi realan... Profesionalni uredjaji za merenje jesu. Tu je kraj diskusije za svakog normalnog.ali ljudi ajde malo budite realni, jel mi ekrane posmatramo profesionalnim uredjajima ili sopstvenim ocima?![]()
Jedino ludilo je to sto ti mislis da si relevantniji...E "ljudi su to utvrdili profesionalnim uerdjajima i bijela kakvu si do sad gledao zapravo nije prava bijela", covjece pa ovo je ludilo pravo![]()
Apsolutno je nebitno gde se diskutuje, flejma ima svuda, nismo ga mi izmislili, kritika je vrlo pozeljna i dobra za diskusiju, ali da bi nesto bilo kritika mora imati objektivan argument sto ti nemas sem da je to tvoje misljenje, a kad pridodas apsolutno negativan i sprdacki ton to je klasican flejm... A da ne spominjem gomilu gluposti koje si rekao pa si se posle vadio kako se nisi dobro izrazio itd...Imam neki osjecaj da samo na ovim balkanskim fanboy podforumima niko ne smije iznijeti nikakvu kritiku, odmah je flame post! Nevjerovatno!![]()
Ne mozes porediti sa papirom, govorim iz razloga sto sam vlasnik stamparije vec 18god. Takodje i kod papira imas nijanse bele boje. Osecaj sive boje ili plave na belini. E sada najvise kod ekrana zavisi kalibracija, moguce da u samoj izradi ekrana dodje do neke granice odstupanja koja je u granici tolerancije. Pa iz tog razloga dva telefona koja bi trebala imati identican ekran ipak ima razlike u nijansi.Uzmi beli A4 papir pa uporedi.
Mnogi danas ocekuju plavicastu kao belu.
Ekran na 11 Pro je perverzija, bilo kakva rasprava je suvisna i neozbiljna.
Što se tiče cloud-a moja preporuka je da uplatiš 50gb dodatnog prostora. To je nekih 100 dinara mesečno. Nista ti ne znaci tih 100 dinara a čuvaće ti skoro sve stvari. Već duze vreme imam tih dodatnih 50gb i razmišljam da uzmem više prostora pa da koristim family sharing za sve telefone jer svi imamo iPhone u kući.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stvarno ne mozes da vidis?Koja je fora tih klaudova kad ne mogu da udjem i da vidim sta imam tamo. Ja imam 5 gb u icloud i ne znam sta je niti jedan jedini fajl... Glupo do bola. Treba da bude kao google drive. Znas sta imas u svakom momentu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari