Osiguravas telefon od 150+ k, gde skupo...
...A3...
Džabe gledaš taj battery stats kad je to u protekla 24h, a ne od kad je skinut sa punjača. Nije kao na Androidu.Kako vam izgura na 4g telefon od ujutru do navece? Uzeo sinoc da cackam drugov ip 11 pro max i vidim da 'ladno ima 5:30h sot, oko 1h:20 min fb, instagram i whatsapp + ostale aplikacije. Kaze cijeli dan na 4g i malo wifi (baterija na 80% navece u 19:00h). Ostao sam u cudu. Inace smo svi koristili/koristimo androide gdje je exynos blagi ocaj. Tako da sam se i ja poceo zanimati za isti model, samo sto je kod nas u BiH, 1400 eura u radnji, a model od 64 GB. Jedina mana koju je nasao za sada jeste da mu GPS slabije hvata signal i da mu u pozivima stoje svi pozivi zajedno (viber, whatsapp, messenger). Vjerujem da se ovo moze nekako iskljuciti.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Na iPhone-u se retko dešavaju drain-ovi, ali nije da se ne dešava.Slazem se da nije sredjeno bas kako treba. Ja to vise i ne gledam generalno. Sve dok baterija izdržava do uveče, a da ne ode u crveno (-20), nije strašno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije stvarno ogreban, potrebno je posebno svetlo, ugasen ekran i odredjen ugao da se primete te micro ogrebotine. U obicnim uslovima se ne mogu videti.
Ma koliko da se izgrebe ne moze izgledati gore nego sa najboljim zastitnim staklom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari