Šta je novo?

iPhone 11

Osiguravas telefon od 150+ k, gde skupo...

...A3...

Orginal maskica 9.000, ozbiljno staklo napred 8.000.
Jedino kad punknu leđa, da olupaš i pdisplej i odneseš.
:D
+ Prodaš na onom smeću od KP telefon i proglasiš ga ukradenim... :D

Poslednja izmena:
Skupo jeste. Ja placam kasko za auto sa 5% ucesca nekih 45000 za godinu dana. Mnogo je, realno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Face id prvi put probao danas. Radi stvarno super.
Inace evo posle par dana mogu da kazem da je fon super. Jedino sto je malo veći i śto sporije nalazi satelite. Dve mane za sad. Ekran je za mene pravo uzivanje. Mislio sam da će biti dosta lošiji jer su strašne glasine kružile.

Poslednja izmena:
Kako ce biti los ekran kad svake god ako se ista unaprijed zna to je da svaki novi iP ima najbrzi Soc (cpu + gpu) i najbolji display u tom trenutku (bilo da se radi o lcd ili oled).

Poslednja izmena:
Kako vam izgura na 4g telefon od ujutru do navece? Uzeo sinoc da cackam drugov ip 11 pro max i vidim da 'ladno ima 5:30h sot, oko 1h:20 min fb, instagram i whatsapp + ostale aplikacije. Kaze cijeli dan na 4g i malo wifi (baterija na 80% navece u 19:00h). Ostao sam u cudu. Inace smo svi koristili/koristimo androide gdje je exynos blagi ocaj. Tako da sam se i ja poceo zanimati za isti model, samo sto je kod nas u BiH, 1400 eura u radnji, a model od 64 GB. Jedina mana koju je nasao za sada jeste da mu GPS slabije hvata signal i da mu u pozivima stoje svi pozivi zajedno (viber, whatsapp, messenger). Vjerujem da se ovo moze nekako iskljuciti.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Najbolja baterija medju flagship-ovima na 11 Pro Max, ubjedljivo.
Za citav dan heavy usage (LTE, Wi-Fi) ostane 40+ % baterije.

Meni je na 11 sad 44% a skinuo sam ga u 7 jutros sa punjaca. Koriscen je prilicno.

Cela serija 11 ima vrhunske baterije. Samo sto mi ga jos ne donose :) Niko mi nije kriv kad trazim iskljucivo crni, nema ga bukvalno nigde u Srbiji :)

Poslednja izmena:
Kako vam izgura na 4g telefon od ujutru do navece? Uzeo sinoc da cackam drugov ip 11 pro max i vidim da 'ladno ima 5:30h sot, oko 1h:20 min fb, instagram i whatsapp + ostale aplikacije. Kaze cijeli dan na 4g i malo wifi (baterija na 80% navece u 19:00h). Ostao sam u cudu. Inace smo svi koristili/koristimo androide gdje je exynos blagi ocaj. Tako da sam se i ja poceo zanimati za isti model, samo sto je kod nas u BiH, 1400 eura u radnji, a model od 64 GB. Jedina mana koju je nasao za sada jeste da mu GPS slabije hvata signal i da mu u pozivima stoje svi pozivi zajedno (viber, whatsapp, messenger). Vjerujem da se ovo moze nekako iskljuciti.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Džabe gledaš taj battery stats kad je to u protekla 24h, a ne od kad je skinut sa punjača. Nije kao na Androidu.

Sem ako nisu promenili. Moraš ozbiljne matematicke sposobnosti da imaš da bi izračunao screen on time.

Pa prosto izračunaš. Ja recimo skinem sa punjaca u 23:45 i onda sutra opet u 23:45 proverim stanje. Nema boljeg od toga :)

To je glupost meni, jer ne znaš nikad kad šta i kako.

Treba kad skineš sa punjača.

Šta ako ga skinem ujutru, pa onda dodjem kući i dopunim oko 16h do 100%, pa ga onda stavim u 3 ujutru?

Kažem ja viša matematika.

Samo kažem da ne treba slepo verovati tome ko je na Androidu, jer može da se šokira na 60% baterije da vidi 12 sati SoT.

Slazem se da nije sredjeno bas kako treba. Ja to vise i ne gledam generalno. Sve dok baterija izdržava do uveče, a da ne ode u crveno (-20), nije strašno.

IP 11 pro, skinut sa punjača u 6:00, sad ima 46%.
Uglavnom sam IP7 sa novom baterijom terao u najboljem slučaju do 16h.
Screen on 4:27, off 8:40.
Normalno korišćenje.

Na pro max baterija je odlična koliko sam ja uspeo da vidim, nema sta, super.

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Slazem se da nije sredjeno bas kako treba. Ja to vise i ne gledam generalno. Sve dok baterija izdržava do uveče, a da ne ode u crveno (-20), nije strašno.

Na iPhone-u se retko dešavaju drain-ovi, ali nije da se ne dešava.

Bilo bi mnogo bolje da je ovako kao na Androidu, jer bi tačno video koja verzija je bolja i znao bi jel su unapredili bateriju ili ne.

Meni npr znači kad znam da je prošla verzija bolja, pa npr da ne prelazim na noviju dok ne isprave bug (a desi se nekad i mesec dva da prodje dok apple ne pusti x.1 odnosno x.1.1 update)

Vec sam napravio par mikro ogrebotina na ekranu. Jedva da se vide al tu su.

Podjednako je podlozan microgrebanju kao i prethodni.

Što ne stavi zaštitno staklo.

Kako uspete da ogrebete ekrane. Ja evo 7 meseci na Xr nemam ni jednu jedinu ogrebotinu. Ne pazim ga skoro uopste.

Nije stvarno ogreban, potrebno je posebno svetlo, ugasen ekran i odredjen ugao da se primete te micro ogrebotine. U obicnim uslovima se ne mogu videti.

Ma koliko da se izgrebe ne moze izgledati gore nego sa najboljim zastitnim staklom.

Poslednja izmena:
Zaštitno staklo se još lakše grebe a ogrebotine su vidljive. Normalnom upotrebom bi staklo trebali da menjate jednom mesečno i to ne neki kineski krš od dolar nego kvalitetno staklo.

Meni oleobic coat na zastitnom staklu traje par nedelja i cao :-D tada ga i menjam... mnogo me smara kad se lako zaprlja :-D

Jedini problem su razmazeni kupci polovnih telefona, oni imaju vise zahteve od kupaca novih.

I onda zbog takvog stava mnogi stavljaju glupave zastite samo zbog postprodaje. Kad bi manje ljudi pazilo na to, onda bi i zahtevi opali pa ne bi ni bilo potrebe da se pazi toliko.

Nije stvarno ogreban, potrebno je posebno svetlo, ugasen ekran i odredjen ugao da se primete te micro ogrebotine. U obicnim uslovima se ne mogu videti.

Ma koliko da se izgrebe ne moze izgledati gore nego sa najboljim zastitnim staklom.

Nije ogreban nego se na ugasenom ekran pod posebnim uglom na svetlu vidi kao nit duganpar mm. Vrlo tesko se uocava al tu je.

Da, sto neko rece kupci polovnih bi nov fon pa zbog njih i gledam da ga cuvam. A staklo na ekranu ne podnosim. Sve mogu, al to nikako.

To bi sve mint i kutiju jos da im cuvam... ma vazi... :-D sto je najcrnje nasao sam kutiju od telefona koji sam prodao pre 4 godine

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno