Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Ne uzimaj s10 cak je i na s10+ baterija tu i tamo, pogotovo na 4g. Prijateljski savjet.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Mi iz Srbije, pogotovo ako je telefon preko operatera, mozemo da se oprostimo od One UI 2 Bete, a? :DDD

Ne uzimaj s10 cak je i na s10+ baterija tu i tamo, pogotovo na 4g. Prijateljski savjet.

Sto da ne uzme S10 to je odlican telefon. S10+ je jos malo bolji.

Poslednja izmena:
Zato što mu je autonomija poprilično loša

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Sve zavisi kakav je korisnik, meni na S10+ izdrzi 2 dana sa 5-6h sota. Ako je dan i po bude i 8h sot. Znaci izdrace mu jedan dan sigurno. Ako mu je malo moze da predje na plus verziju.

Stigao jos jedan update za oktobar.
6cae0dcafa53c93757c40f39567d2814.jpg

Izdrzi i meni dan, ali kazem da na 4g nije to to.

Baterija na 4g necu da kazem da je katastofa ali nije nista spec kao sto kaze vojo77

Jedno pitanje? Sta podrazumevate pod 4G? Malo opsirnije? Cisto da se razumemo koristimo svi ovde mrezu na 4G jos iz perioda kada je bio aktuelan S7 i sad ne kapiram sta nije dobro kada se koristi 4G? Jos jedno pitanje da li koristite 2 mereze ili samo jednu tj 2 sim kartice?

Podrazumeva da izađeš napolje iz kuće. Baterija na 4G je jako loša kada se kećeš gradom ili putuješ, promena repetitora kolje sve Samung sa Exy CPU. Zato ovde i preporučuju SD verziju CPU.

Ako je neko naručivao whitestone dome, dajte link i napišite koliko ste čekali na isporuku.

S10 : https://www.mobilefun.co.uk/whitest...-galaxy-s10-full-cover-screen-protector-70993
S10+ : https://www.mobilefun.co.uk/whitestone-dome-glass-samsung-s10-plus-full-cover-screen-protector-70994

Najbolje je da porucujes sa www.mobilefun.co.uk
Stize za 5-10 dana obicno... zna cesto da prodje bez dazbina ali ne uvek.

Sve da je negde nesto malo skuplje za zanemarljivo malo para cekaces duze da stigne.

Ljudi, da li neko zna gde se moze kupiti S10 single sim, koji nema onaj nakaradni ruzni logo pozadi ''DUOS''?
Unistise lep premium telefon sa tom oznakom pozadi.

Poslednja izmena:
Nađi neki sa snapdragon procesorom i imaš win-win (em single, em snap) [emoji6]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Kako da uklonim ovo media i devices iz panela?
277f867f6fa458c31ae3e30bd1d3ed86.jpg

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

I ja gledam, to je doslo sa novim azuriranjem. Nije losa stvar, ali bode oci. Mozda sa package disabler, media and devices, ali sumnjam.[emoji23]
A za bateriju, sinoc oko 19:00 uzeh od druga ip11 pro max, cackao i bezveze naletim na sot. Napunio ga juce ujutru, baterija na 80%. 5h:30 min sot. Instagram, fb, whatsapp koristene oko 1h i 20 i jos par app ostalih. Ja odem ujutru na posao sa 90%, dodjem kuci sa 40, 50, sot mozda 2h (na 4G). Sad da li ip mulja sa tim ili ne to ne znam, ali kaze baterija mu nakon s8 plus (snapdragon) bolja xxx puta.

Poslednja izmena:
Mozda uklone sa desetkom,probao svasta nesto da ga sklonim,ma ne pali nista[emoji1787]

S10 : https://www.mobilefun.co.uk/whitest...-galaxy-s10-full-cover-screen-protector-70993
S10+ : https://www.mobilefun.co.uk/whitestone-dome-glass-samsung-s10-plus-full-cover-screen-protector-70994

Najbolje je da porucujes sa www.mobilefun.co.uk
Stize za 5-10 dana obicno... zna cesto da prodje bez dazbina ali ne uvek.

Sve da je negde nesto malo skuplje za zanemarljivo malo para cekaces duze da stigne.
Hvala, super je i cena na tom sajtu, a i ako stvarno stigne za 10 dana to je odlično.

Sent from my Samsung Galaxy S9 using Tapatalk

To moraš u ovom Smart Things panelu ili aplikaciji, mada pročitao sam da će se to izmeniti u 10-ci. E sad da li je izmenjeno i tu, ne znam, nisam dobio ažuriranje xD

Kako da uklonim ovo media i devices iz panela?
277f867f6fa458c31ae3e30bd1d3ed86.jpg

Klikneš na one 3 tačkice gde ima narandžasto N i imaš opciju da iskuljučiš

a88813457a0cb8bb9f6191b641660cf6.jpg

Tapatalk pro using S10e

Taman krenuh napisati da sam nasao opciju da se skloni ovo [emoji23]

Podrazumeva da izađeš napolje iz kuće. Baterija na 4G je jako loša kada se kećeš gradom ili putuješ, promena repetitora kolje sve Samung sa Exy CPU. Zato ovde i preporučuju SD verziju CPU.

Mozda tu po Bg-u gde imate sektorke po gradnu na zgradama pa cesto telefon mora da menja predajne tacke... Inace ovde u istocnoj Srbiji gde je repetitor ili ti predaja na najvisoj tacki (brdu) mi tih problema nemamo.. Znam da je SD bolji ali nije bas toliko felerican ni exynos.. Inace krecem se u krugu oko 35~40km od svoga mesta prebivalista (terenski poslovi) i uvek izguram 2 dana i naravno sve je 4G signal (telenor)... Jedino iscepam bateriju tamo gde nemam signala od svoje mreze i to je to... Znam kada sam bio letos i u Novom Sadu, idem gradom i gledam sektorke po svakom cosku od zgrada i onda nije ni cudo sto ljudima su lose baterije.. Isto tada mi se telefon praznio kao da imam slab signal tj tom brzinom...

@dule020 Potpuno si u pravu. Što više baznih stanica, baterija se brže prazni jer češće menja BS. Telefon uvek traži jači signal kako ne bi došlo do prekida što brže troši bateriju. Sećam se pre 10ak godina na telefonima sa duplo manjim kapacitetom baterije, trajale su 2 dana minimum. Sad ni ceo dan ne sastavim.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Razumem sve ali je u najmanju ruku neozbiljno porediti modele izmedju kojih je razlika 3 godine.
Samsung je svestan da im je Huawei za petama i na sve nacine se bore da zadrze prvu poziciju a najbolji pokazatelj te borbe su ovogodisnji S modeli. Verujem da ce Note biti jos bolji.
Samo da se ogradim, mozda je covek mislio da njemu ne vredi doplate i to je sasvim ok, individualna stvar. Ali ne moze se reci da je od S7 na ovamo samo kamera napredovala.

Evo proslo je 9 meseci od ovog razgovora i na kraju ipak cekam s11. Kamera je najbitnija na telefonu. Razgovori i sms poruke, rade isto zadnjih dvadesetak godina. Ko jos kupuje nov telefon jer mu brze odlazi sms, ili mu je tacniji kalkulator. Yt, chrom, viber, gmaps, sve je isto. 3g i 4g je dobar razlog za prelazak na noviji telefon, ali ipak je uvek dobra kamera prodavala telefon. S7e da promenim za s10, za mene je to ludost davati tolike pare i dobiti mrvice.

Ali vidim da je akcija za tablet na poklon uz kupljeni s10, s10e ili s10+ produžena do 8.11.

Nema tab uz s10e,jeste produzena

Nazad
Vrh Dno