Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto sbb ne emituje kanale Prva Life i Prva Files? Ima li neko tu info?
E, da proemnili su ponudu Total TV usluge...

Ima li nacina da se ovo zaobidje, mimo konektovanja na komsijin unifi, jer signal nije bas najbolji?
Imam eon nalog iz CG i pokusavam gledati SK, jedina stvar sto mi i treba, a u BGu imam mtsovu kablovsku... i izgleda i to blokirali nekako, neki drugi kanali rade al samo mi jw ovaj bitan.
591399a66a93e206d34acfcff96febf9.jpg

Poslednja izmena:
Jedino VPN...

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Imaš i još ponešto.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Jedino VPN...

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Moze neko objasnjenje u vezi ovoga, moze i na pm ako krsi neka pravila foruma, naime zelim da napravim da mogu kompletnu ponudu preko eona da gledam i preko drugog provajdera, konkretno preko MTS-a?

Poslednja izmena:
Ko hoce da isproba EON van sbb-a, a nije koristio probnih 15 dana moze da aktivira eon premium. Nakon toga, od 8.11. bice dostupan Senke2 paket uz ciju aktivaciju za 990din, dobija i kompletetan sadrzaj iz eon premium paketa na 30dana od dana aktivacije.

Ne mora pp, preko VPNa sam uspio. Meni glupo da zbog mtsa i sbba mi ne radi sta mi u cg radi na svaku mrežu... nije mi srpski nalog pa da donekle i razumijem no aj

Meni preko VPN nece jedino Fox kanale a imam N1,Nova S i SK.

Cek cek, ako sam lepo rasumeo, postoji eon SK paket, kosta 800fin, a sve najbitnije utakmice, F1 i ostali premium sadrzaj prebacuju na onaj Nova Sport?

I da li ce raditi na mts optici?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Cek cek, ako sam lepo rasumeo, postoji eon SK paket, kosta 800fin, a sve najbitnije utakmice, F1 i ostali premium sadrzaj prebacuju na onaj Nova Sport?

I da li ce raditi na mts optici?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Hoce.

Radi na svim mrezama

Za HBO ne znam jer ga vec imam ali Nova S i SK radi bez problema.Samo ne znam zasto nece Fox kanale da pusta.Na koju god zemlju"prebacim" IP nece.

VPN mora da bude na SBB mreži; dakle najbolje kući na svom ruteru da se postavi VPN server i onda će sve raditi odakle god. Ograničenje je u brzini upload-a koji imate od SBB. Naravno, i ping će biti lošiji, ali to nema nekog uticaja.
Bilo bi dobro da se na ruteru postavi da VPN saobraćaj ima prioritet, kako se ne bi desilo da ima prekida ako neko kući odluči da prebaci gomilu fotografija na fb ili sl.

Poslednja izmena:
Plaća se cena samo za taj paket, ništa više, nikakva održavanja i sl.
Nema posebne stavke održavanja ni za standardni eon ugovor.

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

O2 i tv prva od jutros na supernova u HD formatu...

Где је нестао Спорт клуб 4К?

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno