Ima li nacina da se ovo zaobidje, mimo konektovanja na komsijin unifi, jer signal nije bas najbolji?
Imam eon nalog iz CG i pokusavam gledati SK, jedina stvar sto mi i treba, a u BGu imam mtsovu kablovsku... i izgleda i to blokirali nekako, neki drugi kanali rade al samo mi jw ovaj bitan.
Moze neko objasnjenje u vezi ovoga, moze i na pm ako krsi neka pravila foruma, naime zelim da napravim da mogu kompletnu ponudu preko eona da gledam i preko drugog provajdera, konkretno preko MTS-a?Jedino VPN...
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ta prica se provlaci dva ili tri meseca...Ako nekog zanima, O2 i Prva uskoro u Hd-u na sbb-u...
Nema veze, neka i kosta. Samo da me neko uputi sta i kako.100% besplatno neće da može.
Ako možeš, pusti i meni PP, kako da gledam sve kanale preko eon - a na drugoj mreži.Napravio
Ako možeš, pusti i meni PP, kako da gledam sve kanale preko eon - a na drugoj mreži.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Koji VPN?Meni preko VPN nece jedino Fox kanale a imam N1,Nova S i SK.
To za Windows govoriš, a kako preko android-a?Instaliras dodatak Hide IP na Google chrome i to je to
Hoce.Cek cek, ako sam lepo rasumeo, postoji eon SK paket, kosta 800fin, a sve najbitnije utakmice, F1 i ostali premium sadrzaj prebacuju na onaj Nova Sport?
I da li ce raditi na mts optici?
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Cek cek, instaliras taj dodatak i onda radi sve i preko druge mreze tacno? Sk kanali, nova, hbo on demand.....?Instaliras dodatak Hide IP na Google chrome i to je to
Pretpostavljam da se placa i odrzavanje mreze od 1400din dodatno?Hoce.
Radi na svim mrezama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari