Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam platio Gotit preko paypal-a, uzeo i drugar nedavno, isto preko pp.

...A3...

Ja isto preko Paypal. Skinuli lovu ali ništa još ne stiže već 4 dan

Sent from my secretary using typewriter

Nikola al si "zamaskirao" ime / prezime / adresu / broj mobilnog, svaka ti dala :d
Možda dostupni načini plaćanja variraju u zavisnosti od adrese / države na koju "šalju" robu? Mada taj "GOTiT-EverFast Store" u opisu lepo ima navedene podržane načine plaćanja među kojima nema PayPal-a... Čisto sumnjam da sam opis varira u zavisnosti od države / IP adrese.

SumLJas a?
1d315198e2507e4adaed4ad5acae46d6.jpg

Nikola, javi mi se sutra preko pm pa cemo regulisati...

...A3...

Poslednja izmena:
Zabrljah :D Ne snalazim se kad updateuju ShareX :D
Dajte onda link na kom ste plaćali preko Paypala... Ovaj sam i našao ovde ne temi.

Izvoli:

€ 8,78 76%OFF | GOTiT 10K+World Pro Israel HD Jewish IPTV Subscription for Android Smart TV Nordic Scandinavian Hebrew Spain Dutch France M3U
https://s.click.aliexpress.com/e/BNJZuPna

...A3...

To je taj isti link, tu sam i probao. Sad probam i preko telefona, isto. Jedino da promenim Srbiju, tj. da stavim neku drugu adresu... Drugo mi ne pada na pamet.

Probaj. Ako ne upali, kao sto rekoh javi se na pm pa cu ti ja uzeti a ti ces sa pp na moj pp prebaciti iznos i svi hepi.

...A3...

@DukeLander: Za isti taj "product page" (ili kako god to nazvati) ja ni na Android app ni na desktop sajtu nemam u ponudi PayPal (izabrao da mi "šalju" u Srbiju, i 6 meseci). Tako da eto misterije da rešavamo od čega zavisi ima/nema PayPal kao opciju za plaćanje.
Ja sam do sad verovao da je to na nivou prodavca...

Sad sam stavio Nemačku, tako se pojavi Paypal. Napokon. 0,80 centi je fee za korišćenje paypala, čisto da znate.

Shaman: ma zezam se... inace je pp srb jos na mnogim sajtovima na crnoj listi...

...A3...

Trenutno isprobavam ovu listu i kod mene ni jedan nas kanal ne radi, cak ne radi ni vecina stranih. Bas je slaba lista osim ako ja ne radim nesto pogresno, pustao sam i preko VLC-a i PotPlayer-a ista situacija. Polazem nade u GOTiT-a on mi nije odgovorio jos.Pogledajte prilog 276314

Jesi uspeo nesto da uradis?
ja uzeo na test, ucita listu svih kanala al nisam nasao nijedan strim da ide

Ako se uzme gotit na koliko mesta mogu da koristim listu?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Jedno u isto vreme.

A za vas sto se mucite sa VLC idite na Media > Open network stream

Meni na dupli klik na listu otvori automatski u VLC, mada on nije najbolje resenje po meni.
Najbolji mi je SimpleTV

...A3...

Poslednja izmena:
Da li zna neko neku listu koja ima nemacku videoteku tj filmove sinhronizirane na nemacki? Ili neki program za tako nesto...

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Gotit ima 19 nemackih filmova. Ako hoces zbog ucenja nemackog, batali taj sistem, nece ti puno pomoci :)

...A3...

Za Gotit znam, imam ga i ja kao beckup listu,treba mi nesto za rodjaka iz Nemacku :D
Ovi nasi nemaju niko skoro, poslao sam par zahteva za test sa Alija pa cu valjda naci nesto...

Poslednja izmena:
Rođak iz Nemačke nema svoj skaj paket?

Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока

Nemam pojma, imao je ranije nemacku videoteku odavde od jednog lika ali to je prslo, pa mu sad trazim zamenu....

Kodi + Elementum + nemacki trackeri.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Taj Vavoo nisam probao, to je nesto kao Kodi?

Da... nemacki mod. Ima svasta nesto nemacko. Ima i za exyu iptv sa listama koje su free, ali nesto ne gledam TV pa preskacem [emoji16]

Jel moze neko ovde ili na pm da mi pošalje kako izgleda link od gotit, znaci samo deo od http do porta, zakljucno sa portom. Uzeo sam neki test ali nije nesto, pa me interesuje jel to to.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Poslednja izmena:
Probao sam malo taj gotit, ako je to najbolje onda baš i nije neka korist od tih kineza.

Prvo da definišem, mislim da je svaki piratski iptv shit, možda ok na nekom putovanju na laptopu nešto da se ne znam, pogleda, ali da je to glavni izvor, na velikom ekranu, ta kompresija i sve to, bljak.

Ali bar to što ima u listi da radi, nego ovde nešto radi, za par sati ne radi, nabacano sve na gomilu od više izvora, sve što su nakupili.

Jedino što sam našao a da je sve organizovano sa smislom, više rezolucija za isti kanal, svaki kanal je pod imenom koje treba, nema dupliranih, 99 vremena sve radi, je 15 dolara mesečno, što je ipak velika razlika u odnosu na ovo. A opet shit u odnosu na izvorni satelitski signal.

Zaboravio si da uporedis i sa kablovskom :)
Naravno da je shit i bilo koji iptv je neuporediv sa sat/cable.
Gotit je hvaljen samo zato sto daje najvise za sitne novce u poredjenju sa ostalima, ali je daleko od idealnog...

...A3...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno