Senzor za otisak prsta je nepouzdan. Prepoznavanje lica radi pristojno. Ekran je najbolja stvar kod ovog telefona. Zvuk je prosečan na zvučniku, a vrlo pristojan na slušalicama. Kako će da stari? Ne znam. Loše ako mu napuste podršku. Fluidnost? Nije nešto posebno fluidan ni sada, a u budućnosti sigurno neće biti bolji. Telefon je dobar, u suštini. Evo kako ga koristim već 5 meseci i ne razmišljam o promeni. Obavlja posao sasvim ok.Postavio bih nekoliko pitanja o ovom modelu ako nije problem:
1. Kako radi citac otiska prsta?
- Jedni kazu da je spor i neprecizan, drugi kazu da mora 2-3 puta da se isti prst ocita da bi bio brzi, treci kazu da se sa sofverskim apdejtom ubrzao.
2. Kako radi prepoznavanje lica?
3. Kakav je zvucnik?
- Gledam dosta YT i Twitch i bitno mi je da ima kvalitetan i glasan zvuk (kolko je moguce za telefon).
4. Koliko traje punjenje?
- Na nekim YT klipovima stoji oko 2 sata, negde kazu da je 1 sat i 30 min
5. Da li ce ovaj telefon dobro podnesti starost?
- Pod time mislim da li je dovoljno hardverski jak da radi fluidno iducih par godina.
6. Kako ste uopsteno zadovoljni telefonom?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
Meni je baš obrnuto. 9/10 puta otključa.Senzor za otisak prsta je nepouzdan.
Ovo je nažalost tačno. Da u Samsungovoj aplikaciji za kameru nema autofokus.. sramota. Boje pomalo isprane, loše ISO tuniranje... Sva sreća pa instaliranje neke druge aplikacije za kameru (Footej Pro moja iskrena preporuka) u potpunosti rešava te probleme, i bukvalno daje neuporedivo bolje slike. Čak i kamera u Viberu slika savršeno u poređenju sa fabričkom aplikacijom.Šta ne podnosim na ovom telefonu? Njegovu kameru i odnos Samsunga prema kupcu (namerno sakaćenje kamere po mom mišljenju).
Ima ali nešto jako traljavo. Na fabričkoj aplikaciji stalno moram sam da kliknem da bi fokusirao. Sa druge strane, Footej, Instagram, Snapchat i Viber nemaju tih problema i sami fokusiraju bez teškoća.Kako nema auto fokus?
Mnogo je bolji od P30 Lite. Pogotovo ekran, softver i baterija.Kakav je u odnosu na P30 lite? Razmatram i njega, ali sam malo vise ka Samsungu zbog boljeg procesora i radi promene posto vec koristim P9 lite.
Iskreno premalo je to nesto ti opasno jede bateriju, vidi tamo stavke koliko sta ti uzimaImam jedno pitanje vezano za SOT. Kupio sam pre 2 nedelje A50 128/4gb DS, SOT je oko 3.5h a kad ukljucim power save sa 70% cpu i svetlo skoro na najmanje i sve aplikacije da ne rade u pozadini izvucem 5.5-6 sati...Ne igram nikakve igre, samo Chrome surfing i vesti. Jel to normalan SOT ili kod mene nesto ne valja?
Meni oko 7 ipo do 8 sati uz intenzivnu upotrebu. Obriši keš iz rikaverija, meni je to pomoglo, isto je tako radio odmah po kupovini.Screen je najvise pojeo,a nista specijalno sve sam pogasio...A koliko bi trebalo standardno SOT?
Na ovoj slici se vidi na sta mislim. Neko to ne bi ni primetio, ali meni je istog momenta upalo u oko. Najvise se vidi na crvenoj bojiDanas gledam ovaj tel i sve mi je super osim pentile matrice koja mi je momentalno zapala za oko.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari