Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja obožavam doom patrol.. *mjau**mjau**mjau* veliki sam dc fan. Plus titans kidaju

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Gledam i Titans, to mi je ok, ali Doom patrol...po mom mišljenju promašena investicija.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Neka, neka.. Ja jedva čekam drugu sezonu..
A titans mi je baš baš dobar.. Možda zato što sam baš odgoman fan dc-a [emoji16]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Popravio se Titans zadnje 2 epizode. Prve 3 su mi bile lose al mozda i bude nesto od ove sezone.

Vec 1.5 god gledam Supernatural i danas gledam poslednju epizodu 14-te sezone. Nova pocinje 10-tog Oktobra, za malo sam omasio :)

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Ako moze mala pomoc oko neke kriminalisticke serije.

Vidim da ima nekoliko CSI serija: Miami, New York, Las Vregas... Ja sam jedino cuo za ovu prvu, Istrazitelje iz majamija, ali vidim da ima i drugih.
Ima i NCIS dosta njih (valjda su to mornaricki istrazitelji koliko sam shvatio)...

Zanima me jel gledao neko nesto od toga, ima li sta kvalitetno? Te serije su nekad isle na b92, ponekad sam gledao epizode, onako, bilo je kul. Voleo bih neku celu da ispratim.
Koce me ocene male. Ne bih se upustao u gledanje tako neecg dugackog ako je losa serija, a kad zapocnem nesto to volim i da zavrsim.

Edit: htedoh malopre da vidim koliko epizoda ima Uvod u anatomiju, to ladno jos uvek traje, trenutno se bas daje 16 sezona.

Ima mnogo kvalitetnijih serija od tih jedača vremena. Grejevu Anatominu koliko ja znam uglavnom gledaju zemske, barem u mom okruzenju zena, koleginice...

Ako nisi gledao a zelis nesto sto se zavrsilo: Breaking Bad, Rome, Sopranos, Wire, Firefly, Galactica... nadovezace se narod ima kvaliteta.

Bolje da gledas i Lost nego CSI [emoji23]

Sve sam to gledao...

Sutra zavrsavam Dextera, mnogo mi se svidela serija, pa bih nesto na tu foru oko policije, forenzike, istrazivanje, sta god... pod uslovom da je seriaj zavrsena, ne da mi se da gledam ovo sto je aktuelno.

Sto se jedaca vremena tice Alarm for Cobra 11 je top :D sokirao sam se malopre da se ta serija jos nije zavrsila. Upravo ide 46 sezona :sceptic:

Poslednja izmena:
Jesi li gledao The Shield i Oz? Hteo sam da preporučim i najbolju seriju svih vremena, ali videh da si je već gledao (Homicide: Life on the Street).

Sve sam to gledao...

Sutra zavrsavam Dextera, mnogo mi se svidela serija, pa bih nesto na tu foru oko policije, forenzike, istrazivanje, sta god... pod uslovom da je seriaj zavrsena, ne da mi se da gledam ovo sto je aktuelno.

Sto se jedaca vremena tice Alarm for Cobra 11 je top :D sokirao sam se malopre da se ta serija jos nije zavrsila. Upravo ide 46 sezona :sceptic:
Da li si gledao Fringe? Stara ali dobra, bas je ovih dana gledam na Diva kanalu.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

"aleksandrinjo96, te csi-ove slobodno preskoči, sve su to serije za domaćiće. Nego kreni sa ozbiljnim serijama što su ovde ljudi preporučivali.

Hvala na predlozima. Sve sam to pogledao, osim ReGenesis. tefterim.
Zato i trazim nesto ispod radara, manje poznato, vezano za bolnice, forenziku... to je neka grana koju sam najmanje ispratio, kriminalistika...
Ove mainstream, sve sam ja to prelistao poslednjih 10-11 godina i jace aktivnog gledanja.

Poslednja izmena:

Vidim da ima nekoliko CSI serija: Miami, New York, Las Vregas... Ja sam jedino cuo za ovu prvu, Istrazitelje iz majamija, ali vidim da ima i drugih.
Ima i NCIS dosta njih (valjda su to mornaricki istrazitelji koliko sam shvatio)...

Zanima me jel gledao neko nesto od toga, ima li sta kvalitetno? Te serije su nekad isle na b92, ponekad sam gledao epizode, onako, bilo je kul. Voleo bih neku celu da ispratim.
Koce me ocene male. Ne bih se upustao u gledanje tako neecg dugackog ako je losa serija, a kad zapocnem nesto to volim i da zavrsim.

Edit: htedoh malopre da vidim koliko epizoda ima Uvod u anatomiju, to ladno jos uvek traje, trenutno se bas daje 16 sezona.

CSI: Crime Scene Investigation je prva, orginalna csi serija, ona iz Las Vegas-a, ako nisi gledao a ti polako pocni... Majami je malo vise otisao u policijsku stranu nego lab tec, a NY je malo nesto izmedju (ako se dobro secam, mnoooogo davno to bilo i jos brze zavrsilo) ...

Dug moru, nova domaća serija, za sad deluje prilično zanimljivo, prelepi kadrovi mora, uklopljeni sa odličnom muzičkom podlogom i sjajnim glumcima.
Obećava.

Na programu je nedeljom u 21h na Superstar TV, a reprizno ponedeljak u 20h na RTS-u.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Pogledao sam sinoć prvu epizodu, ne znam, nešto mi smeta u toj seriji.
Da li nema hemije između glumaca ili priča nije koherentna, više su onako nabacane neke stvari, nešto mi tu ne štima.

Ipak, ima neka misterija i kao što reče kolega glumci su sjajni.
Gledaću u svakom slučaju.

Ja sam isto pogledao ali mi ne deluje previse interesantno. Deluje kao da ce prica da se razvlaci...

Hvala na predlozima. Sve sam to pogledao, osim ReGenesis. tefterim.
Zato i trazim nesto ispod radara, manje poznato, vezano za bolnice, forenziku... to je neka grana koju sam najmanje ispratio, kriminalistika...
Ove mainstream, sve sam ja to prelistao poslednjih 10-11 godina i jace aktivnog gledanja.

Banshee, nema bolnice i forenziku al' ima sve ostalo (pandure, lopove, indijance, amiše, neo-naciste, rusku mafiju... )

Ni mene Dug moru nije odusevio. Ono sto jedva cekam od domacih je serija Grupa. Inace, za one koji ne znaju, to je nastavak onog pilota serije iz 2014. Odeljenje za koju su mnogi zalili sto nije nastavljeno snimanje. Pa, eto, sada jeste.

Послато са Moto C Plus уз помоћ Тапатока

Ni mene Dug moru nije odusevio. Ono sto jedva cekam od domacih je serija Grupa. Inace, za one koji ne znaju, to je nastavak onog pilota serije iz 2014. Odeljenje za koju su mnogi zalili sto nije nastavljeno snimanje. Pa, eto, sada jeste.

Послато са Moto C Plus уз помоћ Тапатока
Ček ček, odeljenje sto ima 1 epizoda na YT. Sa Igorom Benčinom iz The Last Panthers?

Da ta je, s tim sto nije nastavak... skroz je preradjen scenario isti su samo neki elementi...

The Boys
Pisem Posle prekinute 4.epizode, vucem seriju 15 dana i ne ide mi, ne drzi mi paznju.
Posle komentara ovde, a bogami i ocene na imbd ocekivao sam stvarno dobru seriju, nisam dobio nista drugo osim malo drugacijeg pristupa superhero tematici. Za to super, ima neki realniji prikaz kako bi svet sa superherojima izgledao, iako je serija dobrim delom komedija.
Sve ostalo, radnja, likovi, dijalozi, klisei kojih ima u svakoj prosecnoj superhero seriji ili filmu.
Bledo, gubljenje vremena ove 4 epizode, ako je serija kasnije bolja ja se izvinjavam sto sam partibrejker.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Imaš i Criminal Minds ako nisi gledao.
Možda i ako pronađeš britansku seriju Wire in the blood.

Sent from my p20 lite using Tapatalk Pro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno