Da. Imao sam i još uvek ga imam i naučio sam da živim sa tim
Ne pomaže ni apdejt (radim preko uputstva sa XDA foruma i uvek sam ispred regularnih apdejtova koje dobijamo) ali ne vredi. Doduše, sada je za nijansu bolje nego na početku, ali ni blizu kako treba da bude. A taj mod videa najviše i koristim, jer sam u sportu i često snimam nešto u pokretu a samim tim moram i telefon da pomeram. Najuočljivije je kada snimam u prirodi gde se vidi drveće. U svakom drugom modu je snimanje relativno dobro, osim kada horizontalno pomeram telefon dok snimam sa jedne na drugu stranu. Nije bitna ni rezolucija ni broj frejmova.
Verovao ili ne, sa telefonom koji sam platio 140e (leeco le pro3 ai) video snimanje u opisanim slučajevima je neuporedivo bolje. Ako neko preuveličava istinu, zar taj ne laže? No, pretpostavljam da nije zlonamerno, pa da zaboravimo to.
Verovao ili ne, sa telefonom koji sam platio 140e (leeco le pro3 ai) video snimanje u opisanim slučajevima je neuporedivo bolje. Ako neko preuveličava istinu, zar taj ne laže? No, pretpostavljam da nije zlonamerno, pa da zaboravimo to.
Poslednja izmena: