Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

A sto ipak ne skeniras kanale ali recimo umes Nemacku kao zemlju?
Sto bi koristio stb kad imas dobar tv i sve mozes preko tv da gledas...
Ako su zakljucani neki kanali, a ti imas neki veci paket od onog minimalnog, zatrazi da ti zamene stb za CA modul.
Sta ce ti 2 daljinska, dva strujna kabla...

A sto ipak ne skeniras kanale ali recimo umes Nemacku kao zemlju?
Sto bi koristio stb kad imas dobar tv i sve mozes preko tv da gledas...
Ako su zakljucani neki kanali, a ti imas neki veci paket od onog minimalnog, zatrazi da ti zamene stb za CA modul.
Sta ce ti 2 daljinska, dva strujna kabla...
Ovo mi je sporedno ja vise koristim iptv 15k kanala

а што је јагодина без интернета више од једног дана то ником ништа ;/

Послато са C105-E0 помоћу Тапатока

Danas sam na par min krao net od neke kladionice u mom mestu i vidim da oni imaju Kopernikus IP, dok ja imam mts IP. Ne znam po kom principu neki imaju mts a neki Kopernikus adrese.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Imas odgovor na pp.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Novi kanali u ponudi:
Gradska M Tv
TV Fruška gora
TV GM Plus
TV Bap
TV Klik
TV Bujanovac
Rtv Kanal M
TV Apatin
TV Novosadska
TV Pirot
TV Caribrod
TV Sumadija
TV Dunav
TV Pančevo
TV Požega
TV Niška
TV Plus

Novi kanali u ponudi:
Gradska M Tv
TV Fruška gora
TV GM Plus
TV Bap
TV Klik
TV Bujanovac
Rtv Kanal M
TV Apatin
TV Novosadska
TV Pirot
TV Caribrod
TV Sumadija
TV Dunav
TV Pančevo
TV Požega
TV Niška
TV Plus

Jel to samo u Vranju ili na celoj mreži?

U Svilajncu ima i tv caricin brod( haha ne mogu da verujem)ali zato pola kanala ne rade. Sad zbog ovog krsa od programa ubacili 25 novih koji jos ne rade i sto ubacili pojebali ove ostale programe.Da li jos neko ima ovih problema sa teritorije Svilajnca.

Poslednja izmena:
Ima, izgleda da celi grad ima problem sa tv-om...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Koko puta je za ovu član benchmark pod!ebavo dzaba kad nema TV Caribrod,kad oni stvarno na kraju ubaciše tu tv stanicu.

Sada rade stari kanali normalno a novi samo ispise naziv i nema slike.

Koko puta je za ovu član benchmark pod!ebavo dzaba kad nema TV Caribrod,kad oni stvarno na kraju ubaciše tu tv stanicu.

E društvo, ne znam za vas, ali ja sada idem, iz ovih stopa da potpišem doživotni ugovor i tražiću da mi povećaju pretplatu zbog ovoga, zasluženo.

When dreams come true :D :D :D

u redu je pustili tv caribrod ntv ima na 643 redni broj i na 607 niska tv nije li to isto

Eeeeee, ček bre. A TV Kokin Brod? TV Gregurevci i TV Jazak? Ništa? Aaaaaaa

ma nema tv carjbrod a na 2 mesta ima niska televizija
Uzmem da citam i jedva prevedem... prvo sam pomislio nepismena coveka sto ne gleda kako pise, a onda se udubim i odgonetnem da se pise od tv caričin brod i o niškoj tv... koliko kukice znače za brzu i tačnu komunikaciju...

Eeeeee, ček bre. A TV Kokin Brod? TV Gregurevci i TV Jazak? Ništa? Aaaaaaa
Sad bi "mogao da te psujem" na pasja kola (al' neću ;)), a ako se pitaš zašto, samo da znaš da su te ovi sa SN ozbiljno shvatili i uvrstili tv caričin brod u program JER SI TO TI TRAZIO i "intelektualno uskracei" na polozaju su ti omogućili da uživaš u tom programu a i mi sa tobom (ako kad doguramo do 600 i nekog broja na tv)... :(

Poslednja izmena:
E ako se baziraju za ponudu na osnovu Benchmarka i Benhcmarka, alal' im vera...

Mada, ajd' sad ozbiljno, meni jedino što je stvarno nedostajalo je kršten epg. Vidim da je sada taj deo ok.

Programi, ionako ih ima skoro pa 300, i iskreno, pre ću gledati i taj Caričin Brod nego li CCTV4 ili TV5, bar razumem šta piše.

Inače, cela ova sprdnja sa Caričin Brod / Kokin Brod je upravo posledica moje reakcije kada je jedan korisnik pre par godina pitao kada će ista ta TV biti u ponudi na celoj teritoriji Srbije u Kopernikusu. Moja reakcija je bila jsta kao i tvoja, pored svega što tada nismo imali, javi se čovek sa pitanjem o tako nekoj televiziji.

I od tada se sprdam na taj račun, ne podjeba/vam nikog...

E ako se baziraju za ponudu na osnovu Benchmarka i Benhcmarka, alal' im vera...

Mada, ajd' sad ozbiljno, meni jedino što je stvarno nedostajalo je kršten epg. Vidim da je sada taj deo ok.

Programi, ionako ih ima skoro pa 300, i iskreno, pre ću gledati i taj Caričin Brod nego li CCTV4 ili TV5, bar razumem šta piše.

Inače, cela ova sprdnja sa Caričin Brod / Kokin Brod je upravo posledica moje reakcije kada je jedan korisnik pre par godina pitao kada će ista ta TV biti u ponudi na celoj teritoriji Srbije u Kopernikusu. Moja reakcija je bila jsta kao i tvoja, pored svega što tada nismo imali, javi se čovek sa pitanjem o tako nekoj televiziji.

I od tada se sprdam na taj račun, ne podjeba/vam nikog...
Hahaha..
Sećam se, kao da je juče bilo!
Mislim da si ti najzaslužniji za puštanje ovog kanala!
Toliko puta si pitao, da su ti ljudi izašli u susret!

Послато са E2303 помоћу Тапатока

Novi kanali u ponudi:
Gradska M Tv
TV Fruška gora
TV GM Plus
TV Bap
TV Klik
TV Bujanovac
Rtv Kanal M
TV Apatin
TV Novosadska
TV Pirot
TV Caribrod
TV Sumadija
TV Dunav
TV Pančevo
TV Požega
TV Niška
TV Plus

Ok, nije lose sto su ubacili lokalne i regionalne kanale iz svih krajeva Srbije... Nije mi samo jasno da smo u Smederevu uskraceni za lokalnu "TV SMEDEREVO" koja emituje iz Vrsca na DVB-T2, a u kablovskim sistemima je nema ni kod jednog operatera u Smederevu?! U ponudi je samo "KCN Istok Studio Smederevo". Sta li se krije iza toga?! :( :( :( .....

Poslednja izmena:
Ok, nije lose sto su ubacili lokalne i regionalne kanale iz svih krajeva Srbije... Nije mi samo jasno da smo u Smederevu uskraceni za lokalnu "TV SMEDEREVO" koja emituje iz Vrsca na DVB-T2, a u kablovskim sistemima je nema ni kod jednog operatera u Smederevu?! U ponudi je samo "KCN Istok Studio Smederevo". Sta li se krije iza toga?! :( :( :( .....
Mislim da ovo nije kraj!
Fale dosta regionalnih!
Ali i sve da ubace, ne znam čemu?
Šta će tebi u Smederevu TVBor ili meni Vranjska?
A da nisu ovo sve televizije Radoice Milosavljevica?

Послато са E2303 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno