Šta je novo?

iOS 13

Da li se nekome dešava da se telefon iz čista mira pojača na maksimum (mislim na ringtones & notifications sounds)? Čini mi se da ima veze sa korišćenjem Airpods, ali ne mogu da tvrdim. Oduvek mi je isključeno da to može da se menja volume tasterima.

Da li se nekome dešava da se telefon iz čista mira pojača na maksimum (mislim na ringtones & notifications sounds)? Čini mi se da ima veze sa korišćenjem Airpods, ali ne mogu da tvrdim. Oduvek mi je isključeno da to može da se menja volume tasterima.

Meni se desilo ali sam mislio da sam zaboravio da smanjim. Sad se secam da sam gledao MR Robot na telefonu s Airpods i da je nakon toga bila ta situacija sa max volume... znaci bug je vezan za airpods

Sent from my iPhone using Tapatalk

13.1 na iPhone 7 mi razvaljuje bateriju . Ne koristim ništa posebno , obabavlja dnevni rutinu : od 4:30 do 8:48 pao na 73 % . Drugi ciklus punjenja , juče bilo još gore.

10s na 13.1 radi lepo. [emoji2]

Kod mene je obrnuto. Ponekad ne cujem zvono uopste.

Mene mail aplikacija u backgroundu ubija.
5f40c1eec1177db7ee5c7f0634a915c4.jpg

Meni je 13.1 zabagovao nakon Google Maps. Na vrhu ekrana je ostala notifikacija Google Maps is actively using your location, iako je proces iskljucen, a preko tog teksta normalan status bar tekst.

Sve se izmesalo. Jedino je restart telefona pomogao.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk

13ka je shebala BT konekcije, ne uparuje mi se vise automatski sa Galaxy watchem i bt sluskama kad ukljucim Bt u control centru... ipak ima jos bugova za peglanje

Posle instalacije i restarta, odlicno fercera na iPad Pro 10.5". Doduse, koristim trinaestku od prve bete jer sam hteo da se uverim da moze mis da se koristi pa sam se vec lepo navikao.

Kakvo je smece ovaj ios 13 to ne pamtim da sam imao na svom telefonu do sad. Jutros vidim izasao 13.1, i cim udjem u podesavanja zamrzne se ekran i moram da kilujem podesavanja pa opet. Wifi puca, jos tona bagova samo sto sam zaboravio neke.

Moze na 13.1, ok je. Baterija nije puno losija, nekih 15%, a mimo toga gotovo da nema bug-ova.

15 posto sa ios 11 15% sa 12 i 15 sa 13 dodjosmo sa sota 6-7h na 3h maksimalno na ip 7... ipad takodje prepolovilo se trajanje baterije bukvalno :) to je pocelo vrlo da mi smeta kod apple-a

Ja ne znam o cemu vi.

Ja imam problem s baterijom, ne mogu da je potrosim. Svako vece mi na 80%. Po tri dana ga ne punim osim sto se malo dopuni u autu na wireless. Bukvalno sam ga dva puta utakao na punjac za nedelju dana (a nije bio ni prazan).

I na Xs je baterija bila supet sa 13.1, na 11 Pro je nenormalna.

Kakvo je smece ovaj ios 13 to ne pamtim da sam imao na svom telefonu do sad. Jutros vidim izasao 13.1, i cim udjem u podesavanja zamrzne se ekran i moram da kilujem podesavanja pa opet. Wifi puca, jos tona bagova samo sto sam zaboravio neke.

Ako me pamćenje dobro služi, iOS 11 kad je izašao je bio užasno bagovit. iOS 13 pri izlasku, barem kod mene je radio bez većih problema, imao sam neka ispadanja sa mreže, ali je to sa 13.1 rešeno.

Tako da ti je ovo loše jedino ako pri izlasku iOS 11 nisi koristio iphone.

Poslednja izmena:
Imao sam tek kad je 11 sredjen. Evo ceo dan ne mogu da uradim update. Kad udjem u podesavanja pise unable to check update. Tako ceo dan. Nije do neta. Jutros mi je izaslo da ima 13.1 i tad su mi se zamrzla podesavanja i od tad ne mogu da uradim upsate. Haos :D

Restartuj phone

Resetovao i isto. Izgleda mora preko kompa.

Ja ne znam o cemu vi.

Ja imam problem s baterijom, ne mogu da je potrosim. Svako vece mi na 80%. Po tri dana ga ne punim osim sto se malo dopuni u autu na wireless. Bukvalno sam ga dva puta utakao na punjac za nedelju dana (a nije bio ni prazan).

I na Xs je baterija bila supet sa 13.1, na 11 Pro je nenormalna.

Nemoj da se ljutis ali tebi i da se iPhone zapali pod glavom ala Note 7 verovatno bi se izvinio Appleu sto si ga drzao pod pernatim jastukom.

Mene BT ubija u pojam, sam telefon random pali BT u control centru, cesto moram rucno d povezujem sad, FaceID i posle restarta opet prepozna brata ako unese sifru. Kako je ovo proslo kroz toliko beta nemam pojma.

^ Medju ispravkama navode fix za baterry drain. Mozda sad bude na nivou 12.4.1 :)

Poslednja izmena:
a8779dc41f808f84e99ccb11b55769b4.jpg

Zato sto je nek hot fix u pitanju, goruci problem, minimalne izmene bez vremena za testiranje.

Mi dobijamo u utorak 13.2 ili 13.1.2 pre ce biti 13.2

Deep mode za ip11
Novi emoji

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno