Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Može li neka preporuka za masku? Samo da nije na preklop i onaj rugged military fazon, sve ostalo dolazi u obzir.
Uzeo bih i jednu providnu, kako da pronađem neku koja neće mnogo brzo da požuti?

Sent from my S10e using Tapatalk

Kakva su iskustva sa baterijom u dual sim režimu korišćenja?

Meni je na 10+ znacajno jeo bateriju dual sim. Sim1 je bio mts a sim2 orange u Egiptu koriscen samo za net..

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Kakva su iskustva sa baterijom u dual sim režimu korišćenja?
Meni je S10+ od pocetka u dual sim rezimu - primarna mts, sekundarna Telenor. Net mi ide preko MTS-a (4g ukljucen) i zadovoljan sam. Bolje drzi nego na prethodnom Note 9.

Ubacio sam septembarski update, nemacki. Mrzilo me da cekam klasicno da dodje. Mnogo dodataka za prednju i zadnju kameru. Za koji dan vidicemo da li ce trajanje baterije.

Jel neko reklamirao proximity senzor i kakva su iskustva, da li mogu da uvaze reklamaciju i da daju drugi telefon?

^ neko je rekao na forumu da je reklamirao kod promobi, promenuli su plocu ali i dalje je ostalo isto.

Stigao.
1d38c37687fe1d928a343817a22ef07e.jpg

Bukvalno cemu da se nadam...
63554fd2d824a6ebd4bdda4837129d98.jpg

Skines SamFirm pa preko njega skines firmware SEE koji je za nas region pa preko Odina caka, caka ubacis firmware ali ne (home) vec cist i posle pevas.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Al i garancija onda cao.....

Ma garancija je ok jer je to zvanicni firmware. Barem je tako bilo nekada. Ne okida Knox tako da nema razloga da izgubis garanciju.

Ja zadovoljan baterijom na Avgustovskom, ne znam da li da cackam ovaj Septembarski :)

Onda mozda i probam ako ne stigne za koji dan :) Hvala.

Ja zadovoljan baterijom na Avgustovskom, ne znam da li da cackam ovaj Septembarski :)
Udri slobodno. Ne primetim ništa lose za protekla 2h[emoji6].

Iskreno stavio sam pre 1d preko odina, do sada se baterija ponasa normalno. Vide se dodaci na kameri, kada pisete sms male promene na tastaturi, iz spustajuceg menija link to windows... vidicemo za koji dan realnost.

Poslednja izmena:
Stigao apdejt... Telefon iz MTS-a sa karticama iz Telenora i VIP-a :)

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Mi na VIP-u mozemo da se slikamo :D

Slikacemo vas mi sa novim funkcijama pa da kacite po instagramu te vrhunske slike[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Meni je na 10+ znacajno jeo bateriju dual sim. Sim1 je bio mts a sim2 orange u Egiptu koriscen samo za net..

Meni je S10+ od pocetka u dual sim rezimu - primarna mts, sekundarna Telenor. Net mi ide preko MTS-a (4g ukljucen) i zadovoljan sam. Bolje drzi nego na prethodnom Note 9.
Hvala obojici, čekam sad da vidim ponudu pa da kupim neki :)

Mts update,stigao..

Večeras stigao septembarski.
4f7160ce33cc4a8e472e9b86c6bb5177.jpg

Послато са SM-G973F уз помоћ Тапатока

DeX radi super na Mac-u i Windows 10. Jedino na Surface Laptop-u ne može da iskoristi ceo ekran zbog specifičnog odnosa stranica, ali svakako konačno DeX on the go. Svaka čast za Samsung da je dodao ove funkcionalnosti sa Note10 i na S10 seriju.

Da se ja malo nadovezem na temu baterije.

U maju sam koristio Exynos, nekih mesecak dana kao glavni telefon (viber je bio na iPhonu). U maju sam u Americi uzeo Snapdragon i odmah primetio raziliku u istim uslovima za 30-ak % bolju bateriju.
I tako sam pregurao leto.

Vec tri dana nosim Snapdragon kao jedini telefon (sa Viberom na njemu) i situacija nije bas tako sjajna.
O SoT-ovima o kojima se ovde pise, ja mogu samo da sanjam (mogao sam i letos dok sam koristio dva telefona, pa ne znam da li sam ikad imao vise od 6h)

Evo u prilogu poslednja tri dana koriscenja pa procenite sami.

Ukljucen 4G (VIP, pun signal), ali sam u stanu ma WiFi skoro citavog dana (u proseku 2-3h napolju), skoro sve aplikacije na "sleep", osvetljenje na 40%, AoD ukljucen samo da se pali kad ima notifikacija, igrice ne igram, drustvene mreze minimalno, a iz prilozenog se vidi da dosta razgovaram.

Iskreno, ocekivao sam dosta vise od ovoga.
ba0e0c5d5629230ece1a06bacf038990.jpg
468331388b1e067f0a6c9bd82e9acd33.jpg
e73736820fb1aab23f7937c4386ef3e3.jpg

Sent from my SM-G973U1 using Tapatalk

@nikoola ako je ovo mali tj redovni s10 onda je to očekivano stanje manje/više! Tek sa 10+ bi mogao očekivati oko 6sot na taj stand up time

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Jel primeti neko,ko je na septembarskom,da pri skrolovanju secka? Baterija je ok,tu nemam zamerki ali mi se cini da sad cesto secka , nevezano za aplikaciju. Dešava se svuda . U stvari,cini mi se da je telefon za nijansu usporio.

Nazad
Vrh Dno