Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Kukate o tom notchu samo tako. Prosto se navikneš posle 20 minuta i to je to. Notifikacije imaš najnormalnije. A što se tiče ekrana ništa mu ne fali' Eto možda što nije nekima dovoljno svetao po suncu.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
To da, nije bas najvidljiviji na jakom suncu ali Boze moj, meni ne smeta. Notch je odavno ispao iz mode za nove telefona ali ni to nije problem za postojece telefone. Bolje notch i tanke ivice nego da imam 80% ekrana bez notcha.
Rano je za poco 2 ako mene pitate. Ovako nesto treba da izlazi na 3 godine i da se oderu od prodaje. Pre toga ga nema smisla menjati.

Tapatalk from Poco loco
 
Kukate o tom notchu samo tako. Prosto se navikneš posle 20 minuta i to je to. Notifikacije imaš najnormalnije. A što se tiče ekrana ništa mu ne fali' Eto možda što nije nekima dovoljno svetao po suncu.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ja sam se navikao na notch, nije toliko to problematicno. Ali kao sto kaze Kurajber, notch je vec ispao iz mode, a kada vidimo sada resenja za sto veci ekran i manje ivice, onda ja licno malo zalim za takvim resenjem i na Pocou. Kao npr Mi 9T, ili Galaxy Note 10, ili mali notch u vidu kapljice.
 
Dve stvari koje su me odvratile od poca su prevelik notch i slab displej
A od mi 8mice odvratio me isto velik neoprostiv notch i kporanje ajfona x posebno u zadnjem delu raspored kamera

kakav čoveče slab displej? displej u poco f1 je, meni lično, najbolji IPS koji sam ikada imao na jednom fonu. takođe, nikad bolju crnu boju nisam imao na jednom IPS, a nanosao sam ih se dosta (nexusi, lg flagshipovi, nokie...).
 
Takodje i mene svrbe pare,ali teško da bih se odlučio za neki drugi model. Jedino što mi treba jeste OiS i razmišljao sam da predjem na Mi 8,iako je stariji flag ali ništa od toga. Gubim dosta. 3.5mm jack,microsd karticu,bateriju i još neke sitnice. A i dobijam dosta ali opet ništa.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
apropo priče o manama:

dečko očigledno hoće flagšip iz 2019te po pitanju svega ispod 300e na telefonu iz 2018te.
 
O dalje 90 % i zahtevnih korisnika ne može da iscedi Pocophone. Ja ga na poslu arčim baš programski ne fb i ostala sr... I gazi kao lud.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Ma ja i matori SD625 na A1 cijedim za sve pare, jedino u teškim igrama uspori.


Sent from my iPad Pro using Tapatalk
 
A1 je opasan aparat. Nosio sam ga godinu ipo i teška srca ga dao (zamenjen Pocoom).

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
siglo i stavljeno cp+ pro nillkin staklo sa ofišl stora i šetano malo,pa da iznesem utiske:

staklo je zaista sjajno,ali montaža je užas.oni tutovi na netu ne vrede ništa jer je poleđina/protektor sa kojeg se odlepljuje staklo veće od samog stakla,i nije prozirno,tako da ona fora da se pričvršćuje trakom i šteluje pozicija potpuno pada u vodu i mora odokativno.pošto je skoro ivica do ivice odokativno nije suviše teško,ali mesta za popravni nema i mora se biti superbrz pošto hvata ma i najmanji trun prašine.takođe,rukavice mu dođu faktički obavezne,pokušao sam sa stikerima da pridržavam ali realno nije to taj potrebni nivo preciznosti...

sa druge strane staklo je zaista mnogo dobro,deluje mi bar za sad da ga je skoro nemoguće ogrebati (pokušavao sam namerno ali u realnom scenariju,pošto su se zeznuli i poslali dva,taman da ispraksiram montažu) i sam ekran/boje izgledaju 99 posto kao na golo (nešto više dubine samo,logično jer je ispod dva stakla i to IPS displej),tj neuporedivo sa stock sp i onim 400 din staklima.prilikom izbijanja vazduha takođe namerno sam bio super grub i faktički sam izbijao noktom preko krpice i nisam uspeo ništa sem jelte da izbijem vazduh....
 
Javi za mesec dva da li se odlepilo u gornjem desnom uglu.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Ja sam stavljao dva stakla, i oba su se odlepila u gornjem desnom uglu. Sad mi se tu pojavio zut polukrug. Pre poca sam imao mi a1 i rn5 i na oba mi se isto ovo pojavljivalo posle mozda pola godine koriscenja.
Sreca pa sam poco uzeo preko vipa, pa cu ici da ga reklamiram za koji dan. Nadam se da ce mi u ovlascenom servisu staviti isti ovakav displej. Rn 5 sam reklamirao, ali je isao kod madjara na zamenu i stavili su mi krs od displeja.

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
 
To je problem. Kod mene se odlepilo staklo ali nema fleke. Nije to do displeja nego do grejanja ispod displeja.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Znam da je do grejanja, ne znam sta mu se tu nalazi. Ja ponekad odigram neku igricu, ali to nebi trebalo da bude problem. *mjau**mjau**mjau* tel ima sd 845 moram necim da ga opteretim [emoji14]. Mislim da koriste neki los lepak, koji se nekako otopi. Zanimljivo da mi je na sva 3 telefona ova mrlja istog polukruznog oblika, samo sto mi je na mi a1 i rn5 bila sa desne strane oko sredine ekrana. Ovde i nije toliko strasno jer je u notchu, a pogotovo sto koristim tamnu temu na PE pa se ne vidi.

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
 
Probao neko novu Gcam od santy?
3297fc0a11ec74a5eea35aace5ff9875.jpg


Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Ja ne mogu da je instaliram na Mi8 (App not installed na kraju izbaci). Vjerovatno je samo za F1 za sada.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
 
@Crow011 iznenadilo bi me da nije tako. Iz sličnog razloga kažem da ne treba žuriti ni sa android 10 romovima. Na zvaničnim romovima rade timovi ljudi pa posle prve verzije bude još dosta naknadnog peglanja, za xda romove gde rom održava pojedinac ili nekoliko njih važi utoliko više.
 
Naravno. Nije problem probati pošto je to 1 MIN posla. Eto daću joj šansu 2 3 dana pa kako god.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Mislim radi ok ali je malo interfejs čudan. Ne može se namestiti noćno snimanje kao na staroj da stoji kao opcija odmah nego moraš da čekaš po ekranu.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Nije ni zavučeno noćno snimanje, odmah je skroz levo na ekranu, samo jedan dodir i tu je. Testirao malo, odličan je, naravno klasika samo uz dobru stabilnost. Ali mi se čini da ima problema sa fokusom obične kamere, barem sam ja u jednom trenutku imao problem gde nisam mogao uopšte da fokusiram kako treba, bude uvek zamućeno. Portret ne radi kako treba, nisam uspeo da napravim dobru sliku. Izbaci mi dve, jedna potpuno čista, druga potpuno zamućena. Video nema nešto mnogo opcija za snimanje, čini mi se da je 60fps, ali to ne piše, a stabilizacija je nepostojeća.
Meni je okej, ja Gcam koristim isključivo za fotografisanje, tako da mi je to najvažnije da radi kako treba. Za kratko testiranje, brine me da ne bude stalno problema sa fokusom, moguće je da je ovo bilo sasvim slučajno.
 
Region Filipini
d81d7141c72bdf5b2727a4fd7e56f2a5.jpg


Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
56e72fcffe4cb92d85cf61e9819c69a2.jpg
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno