Ti si najavio 50-80% pada jos na 9K. To doziveti neces. Ovo jos uvek nije katastrofalno mada nisam ni ovoliko ocekivao. Priznajem. Ti uvek kako najavis nesto ono ide kontra. Otkako si rekao da BTC moze gore samo pada. Kad si pricao da pada rastao je :dOčekivano, pokolj. Ptice umiru pjevajući - ćiju, ćiju, tup. Pravo kroz 21WMA bull trend support u slobodni pad. Ne može BTC da se sruši pred polovljenje, reče neko, nećemo ga imenovati, pošto se lako uvredi.
Deset godina priče kako je BTC digitalno zlato i kako će to nas da spase u sledećoj finansijskoj krizi. I onda kriza pred samim vratima, vreme za BTC da se pokaže. I pokazao se, ali ne kao lek, već kao još jedan simptom bolesti, previše likvidnosti koja se zato prelivala u raznorazne *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*štine.
Masakr..ali easy..ide ovo gore 100%
S vremena na vrijeme se javi on ovdje, ali puno su aktivniji ovi proroci iznad tebe u ovoj temi, tako da je većina izgubila volju za čitanjem, ali oni se nedaju i nedaju. Valjda liječe svoje neke komplekse ovdje.
E pa ti nemas pravo da se zalis na prozivanje jer ti to stalno radis. To je jako losa navika.
Pogledas samo sta ti radis i pises i to ti je dovoljno... Ako kritikujes prvo krenes od sebe i videces kako ce stav da ti se promeni. Ja sam svojih gresaka svestan, bilo ih je gomila a bice ih jos ko zna koliko. Bilo kako bilo plivam u ovome sasvim okAjde, ajde, ne radim to stalno, već samo ponekad. I ne prozivam generalno, već samo tebe. Jeste, u pravu si da je loša navika, stvarno ne bi trebalo to da radim, ali brate, stvarno imaš taj talenat da sa nepokolebljivom sigurnošću praviš očiglednu grešku. Evo, trudiću se da se kontrolišem bolje ubuduće. Sledeći moj post biće strogo na temu.
Ono sto je interesantno, to je pesimizam koji u stvari moze biti i razlog za optimizamOsim sto smo dotakli 200MA koji je potpora, dotakli smo i 50% fibbo pod velikim volumenom.Sve to ukazuje da ce cena odavde odskociti na gore.Svakako je verovatan rally do (plus minus) 10.000. Blizu smo kraja meseca.Novi mesecni candle nas moze pozitivno iznenaditi
Npr . pitam se da li je moguce da je ovo klasican whipsaw
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari