Šta je novo?

Xiaomi Mi Mix 4

Da iskoristim Mix temu.

UniverseIce
Xiaomi MIX α,Has proceeded to the fourth stage.
New posters appear, MIX α may be the fifth stage!

EE4yI6IUcAApF1_.jpg

EE5dF_ZUYAADsbF.jpg

Šta podrazumevaju pod tim vodopad ekranom?

Послато са SM-G973F уз помоћ Тапатока

Beskorisno đubre od ekrana. Isti izgled ekrana kao što imaju Vivo Nex 3 i Mate 30 Pro.

Jel mi mix top premium segment kod xiaomi-a, pa onda mi ili ne?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Tako nekako, nadam se da će biti dve odvojene verzije, ovaj alfa sa tim novim ekranom i svim tim fensi stvarima i jedan malo "običniji" mi mix 4.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Valjda ce biti, realno ima smisla da i oni izbace dva mixa. Ako je Samsung izbacio dva Note-a, Huawei ima vec duze vreme u premium segmentu dva Mate modela (tu ne racunamo lIte). Tako da Xiaomi, kao treci igrac na android trzistu, koji ima za cilj da ide jos gore, logicno da ce da prati "standarde". Jos jedan slucaj koji je potvrdjuje tu tezu je i najavljen launch Mi 9 Pro, a imali smo prosle godine i Mi 8 Pro.

Elem, nezavisno od svega toga, ja licno bih voleo da vidim normalni/normalniji mix sa cenom trojke na launch-u ili nesto visom, ako ponudi nesto novo i bas krupan iskorak na drugim poljima + naravno ravan ekran. Za telefon sa edge ekranom ne bih i necu dati novac nikada, osim ako u nekoj daljoj buducnosti bas svi telefoni, u svim cenovnim razredima ne budu bili sa edge ekranima. Onda *mjau**mjau**mjau* :d

Ubise i boga sa prezentacijom.... Bas smorise sa MiUI 11 delom, sta god ljudi, vecina je dosla da vidi novi Mi Mix...

Mi 9 Pro 500$ za startni 8/128GB model.

Ala ne znaju Kinezi da predstave uređaj, prezentacija ni na šta ne liči.

Sta, vec gotovo? nema mix4? ili je samo pauza

Nema,alpha je prototip koliko sam skapirao,a 9 pro 5g ima samo 5g,nema 4g koliko vidim

Sent from my phone using Tapatalk

koliko sam ja razumeo ovo je samo concept i ko zna kad ce u prodaji...tako da nema nista od mix 4...xiaomi i dalje nastavlja da me razocara jos od mi 8 pa na ovamo...ovi ostali naduvali cene u kosmos tako da i dalje ostajem na galaxy megi lol mogli su da izbace mix 4 i da izgleda ko vivo nex 3 sa 108mp kamerom, pop up selfi camera, baterija( fast charging,wireless i reverse) ko mi 9 pro i sve ostale zavrzlame ko mi 9 pro i eto dobar fon al *mjau**mjau**mjau* a ovaj mix alpha da bude prototip za sada...

Nije skup :)
20.000 yuana :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Znaci nista jos od Mi Mix i famoznog senzora kamere...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Aha u ovom cudu je novi senzor,samo ne vidm svrhu ovog telefona uopste sem sto je ludacki skup...

Rekao bih da je sa ovom nakazom od telefona i Mix serija(normalnog dizajna) otišla u zaborav.

Ne znam sto im je trebalo da izbacuju ovakav model uopste mi nije jasno,da bi se utrkivali sa samsungom i huavejom kao odgovor na ove savitljive gluposti.

Kinezi su kanda zaboravili da predstave Mix četvorku ;) Možda je i predstave posle pauze za ručak...:trust:

Pisano je nesto Mi Mix 5g al nista ni od njega za sada.

Šteta, a tako lepo su mogli da popune rupu koju je Mate 30 napravio samo da su predstavili normalan mi mix 4.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nemojte iskljuciti opciju da se Mix 4 predstavi u oktobru,i to je moguce.

Kakav fail od celog dogadjaja. Pocev od kriminalne prezentacije do izostanka novog mixa....

Xiami ~350e maks, za sve preko ocigledno nisu spremni.

^? Moze malko jasnije objasnjenje? Treća recenica...

Послато са SM-T510 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ako govorimo o zvanicnim cenama, realno sve preko 350e ili ajde do 400e je kod njih vrh za taj cenovni razred. Ali cim treba da se osim odnosa ulozeno/dobijeno potuku sa ostalima u flagship segmentu, problem. Meni su oni jedini brend koji uzimam u razmatranje kod kupovine telefona, jer nikad ne bih isao iznad 250e za telefon. Dobro ajde sad ima mi 9t i zbog tog ekrana bez izreza zuba, dodao bih 30e na to. Prosto ne treba mi skuplji fon.

Ali slozicemo se da je vreme da odu korak napred u premium segmentu. Mix modeli su imali uvek nesto, ali ocigledno nije bilo dovoljno da postanu popularniji, nazalost. Izostanak Mixa za ovu godinu je nazalost potvrda, bar ja tako gledam.
Jasnije ne umem, od mene dosta :d

Slažem se sa tobom i mislim da su i oni svesni gde im je mesto i to je dobro. Svesni su zašto se dobro prodaju i drže se tog recepta umesto da su se natripovli i podigli cene 20-30%.

Kad budu podigli cene za 20-30% biće im i uređaji kompletniji i kvalitetniji. U svim segmentima mogu u dosta kategorija da potuku konkurenciju, ali da im fale neke sitnice fale im.
Meni je Xiaomi uvek bolji izbor od Huawei-a npr. Mada to je samo moj stav.
Ima li neki video u vezi Mix Alpha?

Vrh Dno