Obavezno napiši opis. Odavno sam zainteresovan za sličnu stvar mada mislim da mi je taj model preskup, pogotovo za naručivanje iz Kine.Stigao poklon od beelinka (beelink j45).Ako stignem napisacu kratko o samom uredjaju.Da u pitanju je mini pc sa windows os ....ali nadam se da ima mesta i za njega ovde u temiAko neko ima neko pitanje u vezi jugica moze na pm ...a opsirnije kad ga malo istestiram
Stigao poklon od beelinka (beelink j45).Ako stignem napisacu kratko o samom uredjaju.Da u pitanju je mini pc sa windows os ....ali nadam se da ima mesta i za njega ovde u temiAko neko ima neko pitanje u vezi jugica moze na pm ...a opsirnije kad ga malo istestiram
Hvala, uglavnom mi treba za iptv, za sportske kanale. Naravno koristio bi ga usput i za kodi, hbo go ponekadAko je primarno gledanje IPTV, Mag je neuporedivo bolji.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ako je primarno gledanje IPTV, Mag je neuporedivo bolji.
https://youtu.be/fEN_OyY9Tu4Nije baš skoro duplo ali da jeste skuplji to stoji. Ja taj mag mogu nabaviti iz nemačke po ceni od 89e, a ovaj mi box je ovde oko 70 na kupujem prodajem. Ili da se naruči iz kine gde košta 52 plus carina i pdv, izađe otprilike isto. Znači meni je razlika u ceni je oko 20 e. Mag ima lan, usb 3.0, usb 2.0, isto imaju memorije. Mada mi to sve nije bitno ako je kvalitet slike bolji onda nemam dilemu. Bilo bi dobro da se javi neko ko je probao konkretne modele pa da iznese utiske
Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
Nisi dobro razumeo. Svaki interlaced stream (još naročito 50 fps) će imati problem. Dakle i kad bi stavio USB tjuner za DVB-C / DVB-T / DVB-S i gledao kanale isti bi problem video.
Druga stvar je što su ti "žnj" piratski "IPTV" u sklopu re-encode obično i deinterlaced na serveru pa ti isporučuje progressive.
Nisi dobro razumeo. Svaki interlaced stream (još naročito 50 fps) će imati problem. Dakle i kad bi stavio USB tjuner za DVB-C / DVB-T / DVB-S i gledao kanale isti bi problem video.
Druga stvar je što su ti "žnj" piratski "IPTV" u sklopu re-encode obično i deinterlaced na serveru pa ti isporučuje progressive.
Od kad fercera libre- core na mi boxu?Izgleda da sam dosta toga propustio....ti mi trebas
jel mi box (i drugi android boxevi) i dalje imaju problema sa interlaced strimovima pod LibreELEC/CoreELEC i odgovarajucom aplikacijom ili je tu resen problem? tj. ima li neki nacin da se taj problem resi i da se dobije ispravna full motion deinterlacija?
echo 1 > /sys/module/di/parameters/bypass_all
Sto bi bilo sta dirao kad na libreelecu nema problema sa interlaced sadrzajem?@scylla: Kako misliš da bootuješ ELEC na Mi Box koji ima locked bootloader?
Na tu temu sam davno pročitao da je neko na jednom od najstarijih firmware build-ova za Mi Box (tj ne sećam se više jel beše international ili kineski model) pomoću UART / serial kabla uspeo da izmeni neku skriptu da dozvoli da bootuje sa fleša Ubuntu ili Debian.
Za ostale Amlogic uređaja koji mogu da bootuje LibreELEC / CoreELEC (= svi kinezi sa otključanim bootloader-om i dostupnim root-om) za LibreELEC postoji CLI komanda da se disable-uje deinterlace:
Kod:echo 1 > /sys/module/di/parameters/bypass_all
Onda se valjda može proslediti na TV da to odradi? Ako se i output stavi na 1080i (50 fps)
To se vuce godinama ,vrlo je moguce da je jeste ubaceno u sistem...Zato što "nema" problema CoreELEC ima dodat switch za "disable deinterlace"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari