Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
je l' ima neko problem sa xda forumom? xda forum je bio nedostupan tokom vikenda zbog redovnog održavanja i otkad se vratio, ne radi mi u tapatalk-u.
probao sa čišćenjem keša ali ne ide.

Radi normalno.
2c910e6953fa82a708d4f8bad41b2e17.jpg

I dalje ne radi xda

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Xda i Tapatalk se nikad nisu voleli, ja koristim onu xda aplikaciju za pristup forumu.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

evo za zainteresovane, odgovor na tapatalk forumu u vezi sa xda problemom:
XDA's server outage has caused Tapatalk App not working properly. As the XDA staff is still trying to sort things out, they'll get to the Tapatalk issues as soon as possible. We emailed XDA admin and are waiting for their reply.

Izašla nova pro verzija. Vratili sent opciju u poruke!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Meni sad na ikoni pro verzije stoji kec, kao da imam poruku ili notifikaciju. Nema šanse da ga sklonim!?

Rutovao sam tel i odem da skinem ponovo tapatalk pro, ali ne mogu da ga nadjem u play store.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Otkud sad ukidaju VIP kako kome hoće?
Ja sam dobio lifetime pretplatu na osnovu toga što sam nekad davno kupio Tapatalk Pro.
I šta sad, za*ebali nas?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ja sam im sad pisao pa ćemo videti. Toliko bezobrazni baš ne mogu biti. Ili?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Nesto slično su uradili sa Airmail app. Svi je platili po 5$ i pre nekih mesec-dva prebacili app na pretplatu i svima koji su do tada platili ukinuli push notifikacije i jos neke opcije i nikom nista. Sta reci!

Otkud sad ukidaju VIP kako kome hoće?
Ja sam dobio lifetime pretplatu na osnovu toga što sam nekad davno kupio Tapatalk Pro.
I šta sad, za*ebali nas?

I ja, samo što još uvek nisam dobio ovu "čestitku" sa slike!

Ne verujem kakvi paceri!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Pa da bar ima nekaka konkurencija, ili da bar aplikacija radi kao prije, pa platit opet, ovako, nemam pojma, klošari. A inače mrzim subscription modele naplate aplikacija, nikad nisam, niti ću uzimati iste.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Ja sam takođe imao lifetime VIP po osnovu kupovine pro verzije, a pošto su vratili pro verziju, instalirao i koristim normalno.

Ali ovo mi nije jasno, imaju Tapatalk Pro, koji kosta nekih 15$, a ispod review, i njima poništili valjda taj VIP i oni idu u subscription model. Nema druge, zadajte im loše ocjene na Google Play.
Oni neznaju šta žele.

Ovako je bilo i prije, platio app, onda odjednom plati opet, žalio se mailom, dobio ponovo VIP status.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

I ja sam se žalio ponovo mail-om. Pa ćemo videti.
Ja sam Pro kupio još davno na Windows-u i na osnovu toga sam dobio VIP status. Tako da ja nemam opciju da skinem besplatno sa Play Store-a.

Ukoliko mi ne vrate VIP status, uzeću ovih šest meseci free, pa ukoliko se aplikacija popravi na bolje, kupujem Pro za Android.

Nisam pratio već neko vrijeme. Priznajem koristim alternativne apk izvore za TT i samo za TT. Razlog je jer su me već jednom zeznuli i tražili da opet platim nešto što sam već platio. To je bilo tada kada su im mnogi pisali i na osnovu toga vraćali VIP. E ja nisam htio ni da im pišem jer je greška njihova, a ne moja.
Da li je sada ova Pro verzija trajna i vezana za Gmail nalog ili je vezana za uređaj ili možda za sam OS, pa nakon reinstalacije opet traže plaćanje?

Ja sam Pro kupio pre nekih pet šest godina. Nikada do sada nisam imao problem, app je vezana za Google nalog i uvek je normalno instaliram na novi tel kad promenim.
Tako je bar do sada bilo, da li će nešto promeniti videćemo.

Sta ukratko donosi Pro TT u odnosu na ovu obicnu,nisam upucen.

Priznajem koristim alternativne apk izvore za TT i samo za TT.
Slično i kod mene. Aplikacije koje stalno koristim kupujem, Tapatalk je izuzetak, nikada od mene neće videti ni centa kako zbog odnosa prema kupcima tako i zbog bugova i ostalog.

I free verzija je sasvim dovoljna. Uz ubijene reklame radi odlično. Šta još ima pro verzija u odnosu na običnu?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Upload vise od 1 fotografije od skora.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk

Evo mail od support-a

Kod:
Thank you for contacting Tapatalk. 

You are not a subscribed VIP user.

You have a lighthouse badge that means you paid for Tapatalk long long time ago before Tapatalk became a free App. 

We appreciated your early support to Tapatalk so we grandfathered your no ads access to the App for almost 5 years now. 

Your grandfathered Ad-Free privilege will expire on Oct. 1st.

You can extend your Ad-Free access without needing to pay for another 6 months. Please sign up to VIP today to get that special offer just for lighthouse users.

Smradovi. Lepo sam im se načestitao svega i napisao da ću preći na patched od braća rusa. I dao im 1 * naravno

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Kad smo kupovali pro nije bilo reči da smo vremenski ograničeni na to što smo platili.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno