Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Neko bese pominjao ove cvidze da su super?
US $9.34 45%OFF | VEITHDIA New Polarized Mens Sunglasses Brand Designer Sunglass Eyewear Accessories Sun Glasses gafas oculos de sol For Men 3088
https://s.click.aliexpress.com/e/s0UtocFI

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

pa onako. uzeo jedne veithdia avijatičarke baš pre desetak dana i oljuštio se posle par dana deo sloja sa desnog stakla na ivicama. ne znam kako se to zove, dal je neki premaz ili šta al eto. ne smeta ali se vidi. moguće je da sam ubo loš primerak. u svakom slučaju lepo izgledaju i deluju kvalitetno

Malo je offtopic, ali kako otvarate linkove za ali sa tt-a. Meni nikada nece

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Koristiš li neki adblock?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ove dugačke mi otvara normalno(ovo što je Miki_ okačio gore npr) a one kratke samo iskopiraš i paste u browser.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Koristiš li neki adblock?

AdAway, ali nije htelo ni ranije dok ga nisam imao.

Neće ni kada se kopira.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni otvara sve linkove iz tapatalka bez problema. I kratke i duge.
66ca3363d2af8a13c72a791bfdd23050.jpg

Ajde kad ti stignu javi mi kako si zadovoljan.
A sto si kupio te ako nije tajna? Nema puno kupaca i ocena.

Ajde kad ti stignu javi mi kako si zadovoljan.
A sto si kupio te ako nije tajna? Nema puno kupaca i ocena.
Ma nece sigurno za bar tri sedmice :D

Iskreno gledo razne, specifikacije sve iste, 10 metara i sl., jedino eto bluetooth 4.1 i 5 su razlike, a ove bile free shipping i na popustu onom sto je bio prosle sedmice i njih uzmem pa vidjeti cemo :D

Jel poručivao neko HoldPeak HP-890CN multimetar? Neko vreme merkam multimetre, do skoro je favorit bio Aneng AN870 ili druga varijanta tog modela od drugih proizvođača ali sam tokom poslednje rasprodaje zapazio ovaj HoldPeak i pročitao zanimljive stvari o njemu. Pritom sam ga našao za samo 17 dolara uz kupone kod jednog prodavca koji prodaje sasvim drugu vrstu robe. Koje su prednosti a koje mane u odnosu na Aneng AN870 koji pretpostavljam neki od vas već poseduju i koriste?

Kupio bih preciznu digitalnu vagu koja meri u gram tačno i merač temperature, jel ima preporuka?

Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока

Vaga za u gram ti treba, hmhmh [emoji1]

@ironmanbg

Mozes kupiti i kod nas za 600-1000 dinara - ima "kod kineza iza coska" i na KP ( precizna vaga )

vaga.jpg

Isto tako i razne vrste termometara mozes odmah naci za "sitne novce"

Nije vredno cekanja po mesec-dva da stigne iz Kine.

I čak nije nešto ni jeftinije [emoji15]

A kod nas imas mogucnost licnog preuzimanja i probe....

Ima li neko iskustva sa kablovima koje pravi Mcdodo kompanija? Konkretno gledam ovaj https://www.aliexpress.com/item/32888717402.html hteo bih da uzmem kabl od 3m i da ulaz bude pod 90 stepeni. Ne treba mi brzo punjenje, jer bih fon punio preko noci. Ako ima nekih drugih preporuka, slobodno postavite. Svega par sam nasao kablova da su 3m i sa 90 stepeni ulazom.

Ja imam takav Mcdodo kabel od 1.8m, ali za iphone i mogu reci da je odlican, kabel je malo krut, iako ima oko sebe onu mrezicu, dobro je zaliven na spojevima i nema nista da se klima, konektori su mu jaki, usb strana je univerzalna i moze bilo kako da se ubode u usb slot, ona zelena lampica mi je prvo isla na zivce, ali mi je sada super, jer nocu u sred mraka pronadjem kabel pored kreveta, inace jedna strana sija jace zeleno, a druga slabije, pa ja uvek okrenem slabiju stranu prema ekranu, da ne kopa oci ... inace koristim kabel svaki dan, cesto na tabletu dok ga koristim i bas je praktican taj ugao od 90 stepeni.

Poslednja izmena:
Imate li kakav predlog za držače za satove. Trebaju mi za par satova držači. Našao sam na Aliju one standardne,plasticne kao u radnjama sto imaju. Nisu losi ali mrzi me da cekam 2m. Ima li sta ovde na kp il sl.?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ja imam takav Mcdodo kabel od 1.8m, ali za iphone i mogu reci da je odlican, kabel je malo krut, iako ima oko sebe onu mrezicu, dobro je zaliven na spojevima i nema nista da se klima, konektori su mu jaki, usb strana je univerzalna i moze bilo kako da se ubode u usb slot, ona zelena lampica mi je prvo isla na zivce, ali mi je sada super, jer nocu u sred mraka pronadjem kabel pored kreveta, inace jedna strana sija jace zeleno, a druga slabije, pa ja uvek okrenem slabiju stranu prema ekranu, da ne kopa oci ... inace koristim kabel svaki dan, cesto na tabletu dok ga koristim i bas je praktican taj ugao od 90 stepeni.

Hvala za kabal,deluje ekstra,taman da ga uzmem,moze i preporuka za neke bezicne slusalice?

Kog kineza za ove zastave preporucujete?

https://xiaoxiaodecoration.aliexpress.com/store/4503032?spm=a2g0o.detail.100005.1.7b90136d18pMpb

https://www.aliexpress.com/store/1442309?spm=a2g0o.detail.100005.1.7dff6ca7OAFhoQ

Poslednja izmena:
Vrh Dno