Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Meni i dalje neće kupone da primjeni na checkoutu..

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Danas su krenuli kuponi, imaš Ali kupone 3/30 i 5/50 besplatno da uzmeš po jedan, a 2/10 i 10/69 za 200, tj. 1000 coina.
Anker nisam detaljno gledao ali čini mi se da nema više onih brutalnih kupona da se izvuku na Flip'n'Win kao ranije, ali nekih kupona svakako će biti. Imaš neku igru da se čekiraš svaki dan na 5 od ponuđenih "featured" prodavaca, Anker je uvek među njima, pa biraš malo bolji kupon od ponuđenih za jednog od njih po izboru.
Sad već možeš da vidišb koliko će šta koštati na sniženju, pa možeš da uporediš šta ti se isplati ...

Inače dobra vest za one koji nisu danas proveravali - popravili su na Aliju (bar za sada) sve bagove o kojima se pričalo poslednjih nedelja.
Veliko hvala na ovome :)

Jel postoji način da se vidi za koje prodavnice/proizvode važe select kuponi pre kupovine samih kupona?

Skontao sam to ali nije htjelo ni seller kupone da primjeni.

Ja za par godina kupovine dam uspeo da iskoristim samo jedan kupon od 2$. Sad to vise i ne gledam a i iskren da budem ja sve neke sitnice do 5-6$ kupujem tako da i ne ocekujem popust.

Gomila stvari trenutno ne funkcionise na AE jer vrse izmene u sistemu.Iz chat podrske ili nemaju pojma sta se desava ili oni malo iskusniji imaju obavestenja da se nesto radi ali niko nema precizne informacije kada ce posao biti zavrsen :( :( :(

Na par naloga imamo razlicite seller kupone ( narandzaste ) koje sistem ne prihvata :(

Crvene ( za kaciju od 26-31.08 ) 10-2 , 69-10 , ako imate ispunjene odgovarajuce uslove mozete da kupite u aplikaciji.
Crvene 30-3 i 50-5 mozete da pokupite ako pratite ponude u mobilnoj aplikaciji.

Meni ceo dan izbacuje sistemsku grešku kada pkusavam da otvorim spor

Sent from my MI MIX 3

Poslednja izmena:
I za select kupone u korpi piše da će važiti od 26.08 u 9h! Kad otvorite koje kupone radnja daje videćete to za select kupone.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Da li samo meni ne radi AE korpa već 2 dana? Izbacuje mi neku glupu poruku samo, tipa popij čaj pa se vrati [emoji16]

I meni se javljala ta poruka, cimao sam ih u par navrata i nisu imali pojma o čemu se radi. Nakon 2 nedelje se rešilo samo od sebe.

Ako promeniš zemlju za shipping, korpa će ti raditi sve dok zemlja nije Srbija. Tako je barem bilo kod mene.

Ma ok, ako neće pare baš me briga [emoji4] Nešto sam ubacio i sad ne mogu da platim.

Radiće ti na računaru ili u browseru na telefonu. Problem je samo do aplikacije.

Probaću iz browsera, hvala.

Veliko hvala na ovome :)

Jel postoji način da se vidi za koje prodavnice/proizvode važe select kuponi pre kupovine samih kupona?

Uđeš u ponudu kupona od radnje i tu ti piše da li i u kom iznosu prihvataju select kupone. Ako radiš search možeš u vreme pre akcije, (kao npr. sada) da daš uslov u pretrazi da moraju važe select kuponi. I na kraju i u korpu imaš markirano da li su primenljivi.
Inače select kupone je šteta kupovati, uvek možeš kada je "zagrevanje" pred neku akciju ovog tipa da ih pokupiš džabe u dovoljnoj količini ako se malo prošetaš kroz one šarene akcijske stranice.

Kakav propust od Alija:
Kupon 10/69$ može da se primeni tek na 72$!
(tri na karte[emoji38])

Poslednja izmena:
Meni je primjenilo na 69.63$ sa free shipping.

U pravu si. Hvala. I 2/10$ radi tek 12$, a fora je da ima shipping.
Znači mora bez shipping da bude 69$, odnosno 10$!

Aliexpress kuponi se računaju na krajnji iznos, a ti si verovatno imao još neki kupon od prodavca ili select koji je umanjio taj iznos ispod 69$

Poslednja izmena:
Meni ne uračunava shipping nažalost.

Edit: da li su prije aliexpress kuponi važili i za shipping?

Poslednja izmena:
Alijevi kuponi su se do danas uvek odnosili na cenu sa shipping-om.

Bezveze dadoh 1000 coina na kupon...

Ima u aplikaciji za 1000 coin-a.

Skinulo mi pare a order cancelled automatski...

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno