jel sada u emmiju verzija sa potenciomentrom? dugmici za treble/bas i volume na desnom zvucniku? nikako da se nakanim da kupim a kada sam gledao pre 15ak dana cena je bila !!! 19 000 !!! sada su vratili na 12 990 sto je OK.Legli su uz setup kao budali samar 🙂
Pogledajte prilog 258677
Pogledajte prilog 258678
Zvukom sam zadovoljan, tri klase iznad svega sto sam koristio ikada(koristio sam mahom neke low-end krseve, uglavnom polovne i u relativno losem stanju, tako da sto se tice poredjenja sa drugim modelima nisam merodavan), aplikacija koju sam linkovao u prosloj poruci moze komotno da zameni daljinski.
"Give him the magnum, Barry!" 😉 ... nema boljeg filma
Nijedan po mom znanju i čuvenju nije zvučno kvalitetniji od 6c. Ako ti bluetooth nije prioritet, ne traži dalje.
reci mi koja je verzija tih sto su ti stigli?Porucio Solo 6C iz E**i 14 390,00 RSD-a - javljam da li je nova verzija sa kontrolama sa strane - zvucno nema sta da ne znam - imao sam ih vec 🙂
I ja sam bio u dilemi izmedju 6C i 7C, uzeo 6C posle konsultacije sa Caridzeom i citanja tema po forumu, odlicni su.Da li ići na 6C, 7C ili 9C ? 🙂 Biće korišćeni na HTPC računaru, pretežno filmovi, naravno i muzika.
H81 ploča, ali hoću Xonar DX da uzmem. Jel to ok?Idu daljinci uz sve modele. Koju ploču/zvučnu imaš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari