Šta je novo?

Samsung Galaxy A50

Jel se displej pali samo kad se tapne pa pokaze sat i ostalo ili to moze stalno da bude upaljeno ?

Misliš na aod? Može i jedno i drugo...ako je stalno uključeno troši bateriju i to solidno, meni na a70 nekih 12 posto dnevno...

Poslednja izmena:
Mozes da namestis da ti bude stalno ukljucen tipa od 08:00 do 23:00 a posle da bude ugasen u toku noci dok spavas itd.

E to mi treba AOD da bude upaljen tokom dana, odnosno odredjeno vreme. Zbudzih hvala puno

Imam problem sa ovim telefonom. Displej je prestao da radi tj. prikazuje blank (crnu) pozadinu, dok u pozadini se cuje kako telefon radi, kako se pali, i slicno. Telefon zvoni kada neko zove ali opet se nista ne desava na displeju.

Star je 4 meseca i ima legalnu garanciju. Da li se moze nesto uraditi jos kuci ili ga treba nositi na servis? Ja sam probao force restart (volume down + power button) i telefon se restartuje i standardno se cuje zvuk paljenja, ali displej ne reaguje. Ne pojavi se cak ni Samsung logo, sto me navodi da mislim da je u pitanju hardverski problem.

Ima li neko jos neku ideju ili mora reklamacija?

Imam problem sa ovim telefonom. Displej je prestao da radi tj. prikazuje blank (crnu) pozadinu, dok u pozadini se cuje kako telefon radi, kako se pali, i slicno. Telefon zvoni kada neko zove ali opet se nista ne desava na displeju.

Star je 4 meseca i ima legalnu garanciju. Da li se moze nesto uraditi jos kuci ili ga treba nositi na servis? Ja sam probao force restart (volume down + power button) i telefon se restartuje i standardno se cuje zvuk paljenja, ali displej ne reaguje. Ne pojavi se cak ni Samsung logo, sto me navodi da mislim da je u pitanju hardverski problem.

Ima li neko jos neku ideju ili mora reklamacija?

ekran otisao, samo servis

šta je s ovim fonom i ažuriranjima, punica na a20 već dva ažuriranja dobila i na julskom je patchu, a kod supruge još majski. a vidim i a7 2018 je na junskom ili julskom patchu. besmisleno.

šta je s ovim fonom i ažuriranjima, punica na a20 već dva ažuriranja dobila i na julskom je patchu, a kod supruge još majski. a vidim i a7 2018 je na junskom ili julskom patchu. besmisleno.
Da budem iskren i ja sam itekako besan. Da dam ovolike pare i on još na majskom.. No, bitno je da Indijce (prvu klasu mušterija) redovno apdejtuju.

Da se ne lažemo, ovaj telefon i jeste bio namenjen prvenstveno Indiji. A i M serija su namenjeni kupcima sa plićim džepovima i tamo se ovi telefoni verovatno vrlo dobro prodaju, zato i apsolutna posvećenost upravo Indiji.

Što se nas ostalih tiče, u Samsungu razmišljaju ovako: kupite S10 plus, ili makar Note 9. Imate para. Otkud Samsung zna šta je i gde je Srbija.

Situacija je takva i sa drugim proizvođačima: dobar hardver i drndave nadogradnje muljavog Androida. Zahvalimo se Guglu.

Hvala ti, o Guglu!

A treba imati i razumevanje za Samsung, nije im lako. Onaj "fold" telefon jednostavno ne funkcioniše, A80 je preskup i uglavnom ispljuvan, panično se pegla softver za Note 10. Manite ih sad sa A50; ajde bogati.

Biće update, za mesec-dva.

Ili možda već sutra, tek da mi pokažu koliko nisam u pravu.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Ja danas dobi update, tel za Azijsko trziste...

OK, ne znam ni ja vise kako da uploadujem slike...

slika ti je sasvim ok, bez problema se otvara i na fonu i na PC-u.

btw, kod supruge ni traga ni glasa apdejtu

Nista narocito kamera nema
Screenshot_20190731-094849_Software update.jpg
Dali kupiti zastitno staklo 2.5D i šta znaci to, moze neka preporuka za staklo i masku

Bilo koje staklo i maska su bolja od nicega, ja preferiram ne tako tanke maske da bi stitile tel ne samo od ogrebotima nego i od pada. Ako mozes najbolje prvo probaj staklo kako lezi, pre montaze, koliko pokriva ekran, ima raznih modela a razlike su u velicinama...

Stigao super slow motion i night mode uz update. Da bi se pojavili u opcijama kamere morate da idete u podešavanja kamere pa na resetuj podešavanja. Takođe preporučujem i brisanje keša iz rikaverija posle ažuriranja.

Isključite telefon. Držite volume up i power. Kad se pojavi samsung logo otpustiti power, držati i dalje volume up. Kad se pojavi meni volume down dugmetom preći na wipe cache. Odraditi to, zatim reboot sistem now. Preporodi se telefon, naročito što se baterije tiče.

Bilo koje staklo i maska su bolja od nicega, ja preferiram ne tako tanke maske da bi stitile tel ne samo od ogrebotima nego i od pada. Ako mozes najbolje prvo probaj staklo kako lezi, pre montaze, koliko pokriva ekran, ima raznih modela a razlike su u velicinama...

Tome i muci svi kazu da leze do kraja plus crni krajevi

Stigao super slow motion i night mode uz update. Da bi se pojavili u opcijama kamere morate da idete u podešavanja kamere pa na resetuj podešavanja. Takođe preporučujem i brisanje keša iz rikaverija posle ažuriranja.
Nigde ne pise za kameru daje stiglo, ali vidim na kameri da ima noc,pre mislim da nije bilo
Screenshot_20190731-215532_Camera.jpg

Isključite telefon. Držite volume up i power. Kad se pojavi samsung logo otpustiti power, držati i dalje volume up. Kad se pojavi meni volume down dugmetom preći na wipe cache. Odraditi to, zatim reboot sistem now. Preporodi se telefon, naročito što se baterije tiče.

Da li se ovim postupkom brišu aplikacije, kontakti i podaci ili sve ostaje kako je bilo?

Wipe data brise podatke, tako da bez brige.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Pozdrav svima,
uzeh danas ovaj telefon u telenoru ,varijantu od 128 gb. Poslednjih godinu dana sam koristio lg g6,za koji sam smatrao da ima poprilicno losu kameru,sa gcam malo bolju,ali i dalje u zaostatku u odnosu na ostale flagshipe iz tog doba. Ocekivao sam bolju kameru na a50 ,kamerom sam poprilicno nezadovoljan ,svaka slika mi ispada kao da je ukljucen beauty mode(koji sam odmah iskljucio) ,slike su nekako isprane,cim se malo uvelicaju gube se detalji, g6 sa 13mp je pravio dosta ostrije slike. Performansama sam zadovoljan ( iako ne znam sa kojim snapdragonom exynos 9610 moze da se poredi? ), prilikom multitaskinga,prelaska iz aplikacije u aplikaciju,prisutan je blagi "stutter" ,dakle nekako nije gladak taj prelazak .Dizajn mi se svidja,izrada je losija od g6 , ekran poprilicno dobar. Verzija androida 9, android security patch may,ne nudi mi nikakve apdejte. Jos nisam testirao zvuk u slusalicama. Ovo su neki utisci na prvu,ako imate neke savete vezano za podesavanje kamere - pisite .

i da,da li postoji gcam za ovaj model?

Nazad
Vrh Dno