Ljudi moji, kolko sam se iznervirao juče. Meni je ovo prvi huawei, mozda je to praksa kod njih, ne znam.
Na brzinu sam nesto morao da slikam, da ne bi brzo pisao i zabrljao, i dal su mi prsti bili prljavi, radio sam nesto, uglavnom, nece da otkljuca preko otiska prsta, i nece i nece, i na kraju mi izbaci "fingerprint suspended for 10 minutes". I morao sam deset minuta da cekam! Pin uopšte nije hteo da prihvati, tj. izbaci mi brojeve da ukucam, ali ih uopšte nije unosio kako sam ja pritiskao. Pa dal je moguce to, da sam ja morao da čekam deset minuta? Pa sta da mi je hitno trebalo nekoga da nazovem? Moze li to nekako da se iskljuci?
Prednosti su višestruke jer ljudi uglavnom drže bitne privatne i poslovne stvari u telefonima. Na nekim aplikacijama za VPN ne možeš ni da kreiraš profil ako nemaš neki vid zaštite. Zamisli samo situaciju da ti neko uđe nesmetano na VPN firme ili mail client. O drugim stvarima i da ne pričam.
Ne znam za procenat, ali znam da na telefonu imam poslovni mail. Jednom prilikom sam telefon izgubio, a u međuvremenu sam ga resetovao preko "Find my phone", pre nego što sam ga za nekoliko sati ponovo pronašao. Lako cu ja kupiti drugi telefon, više mi vrede podaci, pa i sam posao, nego on. Verovatno još dosta ljudi ima ovaj problem. Takođe, nije da su ljudi ne znam kako impresionirani telefonima koje imam pa moraju da "vide" kakav je a meni je bas teško da ga otkljucam.Ma bez VPN-a ne pocinjem dan..Svi smo okruzeni spijunima koji samo cekaju da odemo u WC i da nam udju u mail aplikaciju i haos naprave.. Nemojte da se lazemo, 98% ljudi zakljucava eto samo tako, da bi kao bio zakljucan jer daju sebi na laznoj vaznosti..
Znaci dzeparosu iz 23-ojke je tvoj poslovni mejl prvo sto ce otvoriti, i poslati nekom klijentu skakljive informacijeMislim ja drzim pin za google photos i drive (Huawei dozvoljava stavljanje pina na aplikacije, bez da imas pin i za glavno otkljucavanje, nadam se da je to praksa na vecini telefona), i naravno da aplikacija za banku trazi pin, sama po sebi..
Ne znam stvarno su 'bledi' razlozi u korist zakljucavanja, zar nije lakse zakljucati sta god smatrate bitnim, koliko puta dnevno otvaras poslovni mejl na telefonu? A koliko puta dnevno otkljucavas sam telefon? Izvinjavam se na offtopicu ali me mnogo interesuje ovo a glupo mi otvarati temu za to.. (mozda i nije).
Hteo sam da napisem par reci o telefonu, ali je neverovatno da na tapatalku nece da me uloguje...
Jel ima neko problema sa tapatalk logovanjem, jer ovo ima vec nedelju dana da zeza...
Ja sam telefonom prezadovoljan, radi prebolesno, baterija dobra, ali posle mi max 3, ocekivano slabija, jedina mana koju mogu da primetim, mislim "mana" jeste sto nema stereo zvucnike i 3.5mm jack, zvuk je dobar inace, i na slusalicama ok, ali malo slabiji za moj ukus...
Kakvo je resenje za bolji zvuk u slusalicama (jaci) , adapter na 3.5mm i slusalice bolje, ili samo bolje usb slusalice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari