Pa na pie [emoji16] a sta ima da se napomene kada ovde svi koriste pie
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Jesi li radio factory reset ?Posle zadnjeg update -a 6% mi je baterija trenutno dok ovo pisem,poslednje punjenje pre 33 sata drndao ga bas,bas i 9 sati i 35 minuta SOT od poslednjeg punjenja jedino me nervira neko je pomenuo baterija mi takodje dodje do 100% i dalje pise punjenje i tako pola sata i ne iskljuci se
Jesi li radio factory reset ?
Telefon je neverovatno brz i fluidan. Ja bi ti preporučio nekakav hard reset i vraćanje na fabriku.Da li je moguce ubrzati ovaj telefon jer se desava da kliknem ikonu i krene da je otvara tek posle par sekundi. Imam i problem i sa touch , desava se da u toku koriscenja touch prestane da registruje dodir ali telefon nije zamrzo jer notification bar mogu da spustim preko fingerprint citaca , resavam ga tako sto telefon zakljucam i otkljucam i posle toga radi ok dok se ne desi ponovo, da li se ovo desilo nekom i jel postoji fix?
Dal me zezas pa radio sam ga 4x ne mogu vise jer imam app za banking , gde da se setam do banke non stop. Drugo nisam jedini koji se zali i ima ove probleme, xiaomi note 4x brzi od ovoga a ima snap 625, kolega ima istu nokiu i zali dan kada je kupio, svatam da svako svoga konja hvali ali meni treba pomoc od nekoga ko ima isti problem . Mozda ti je cak zapala dobra tura sta znam.Telefon je neverovatno brz i fluidan. Ja bi ti preporučio nekakav hard reset i vraćanje na fabriku.
Probaj u settings/developer options da promeniš brzinu animacija 0.5x...1x... Ili šta ti odogvara. Ako je do toga problem.Da li je moguce ubrzati ovaj telefon jer se desava da kliknem ikonu i krene da je otvara tek posle par sekundi. Imam i problem i sa touch , desava se da u toku koriscenja touch prestane da registruje dodir ali telefon nije zamrzo jer notification bar mogu da spustim preko fingerprint citaca , resavam ga tako sto telefon zakljucam i otkljucam i posle toga radi ok dok se ne desi ponovo, da li se ovo desilo nekom i jel postoji fix?
Moguće da je zapala dobra tura. Nikakav problem od kad sam kupio uredjaj nisam imao. Softverske zezancije koje su ispeglali apdejtima ne racunam. Moram da napomenem da imam sminkerski sljamsung S10 ( sluzbeni) pazi moćna perjanica, flegšip, duplo skuplji i ta ******.....i neuporedivo mi je moja sedmica bolja i zanimljivija! Ali opet, to je samo moje mišljenje...bez ljutnje!Dal me zezas pa radio sam ga 4x ne mogu vise jer imam app za banking , gde da se setam do banke non stop. Drugo nisam jedini koji se zali i ima ove probleme, xiaomi note 4x brzi od ovoga a ima snap 625, kolega ima istu nokiu i zali dan kada je kupio, svatam da svako svoga konja hvali ali meni treba pomoc od nekoga ko ima isti problem . Mozda ti je cak zapala dobra tura sta znam.
Ma kakva ljutnja samo sam iznerviran zbog telefona , a s10 plus ima moja sestra i kad kad vidim muka mi je a nemam nista protiv samsunga cak mi se njihov a70 mnogo svdija samo me malo odbija 20:9 .Moguće da je zapala dobra tura. Nikakav problem od kad sam kupio uredjaj nisam imao. Softverske zezancije koje su ispeglali apdejtima ne racunam. Moram da napomenem da imam sminkerski sljamsung S10 ( sluzbeni) pazi moćna perjanica, flegšip, duplo skuplji i ta ******.....i neuporedivo mi je moja sedmica bolja i zanimljivija! Ali opet, to je samo moje mišljenje...bez ljutnje!
Da li je moguce ubrzati ovaj telefon jer se desava da kliknem ikonu i krene da je otvara tek posle par sekundi. Imam i problem i sa touch , desava se da u toku koriscenja touch prestane da registruje dodir ali telefon nije zamrzo jer notification bar mogu da spustim preko fingerprint citaca , resavam ga tako sto telefon zakljucam i otkljucam i posle toga radi ok dok se ne desi ponovo, da li se ovo desilo nekom i jel postoji fix?
Za 18k se ne isplati popravljati.
Danas ako ti ode ekran to je to.
Cak i kad stavis novi nije to kao original.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari