Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Uspesno raskinut ugovor pre 10 min bez ikakvih penala jer nije ispostovan zakonski rok od 30 dana sa njihove strane za setup na mrezu. Dovidjenja exe nete :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Imas resenje da si raskinuo?

Ako si samo predao zahtev, tek ce da ti obracunaju, nemoj da se sekiras :)

Kako i zašto je uopšte potpisan ugovor pre nego što si povezan na mrežu? :d

Zar sumnjas u mene bokisa? [emoji23]

e17fd54a73b99a9b548e9dc38fdb6637.jpg

Oni su hvatali na tu foru aprila meseca kad su slali da moze da se raskine ugovor u roku od 30 dana zbog vecih cena, ja otiso tad kod njih s namerom da raskinem ugovor a oni mi dali paket po manjoj ceni i tada sam potpisao ugovor a ona sa saltera mi je rekla " vi ste sad potpisali ugovor a datum ce samo da vam stave monteri kada dodju da namontiraju opremu" i ja rekoh tada ok. Nakon toga trebalo im je 33 dana da me pozovu da me pitaju jesam li kuci da dodju da mi prikljuce televiziju i ja sam im rekao da po zakonu su duzni da u roku od 30 dana da mi instaliraju opremu i pruze uslugu inace je ugovor nistavan i odbio sam, a oni su mi za dva meseca slali racune gde sam imao tv+internet 1800 din + samo internet moj stari paket 1590 din a ja koristio samo internet jer imam taj ugovor jos od 2016 koji je i dalje na snazi i on nije nista diran vec samo ovaj novi koji je nistavan. A ovaj stari mi istice januara tako da cu decembra kompletno da se pozdravim s njima [emoji1]

Mogo sam ja i sada ovaj ugovor od 2016 da raskinem (inace sam korisnik od 2012) na kontu aprilske fore jer su oni napravili gresku gde sam cekao da mi ubace i tv ali nisam hteo toliko da se cigancim s njima nego cu lepo decembra to da zavrsim i vise me ne zanimaju [emoji1]

Poslednja izmena:
Ma nemam Bokisa nisi me razumeo ja od 2012 imam samo njihov net, i kada je bila sad frka Aprila oko povecanja cena ja odem da raskinem ugovor i oni mi daju povoljnost kao dugodisnjem korisniku novi ugovor sa net i tv za 1800 din mesecno i ja na to pristao. Tj smart duo 1 umesto 2360 za mene 1800 cena, bez 3 meseca za 1 dinar. Medjutim nisu dosli u roku od 30 dana da mi prikljuce tv a slali racune gde sam imao duple stavke. I sad mi je ostao samo net od 1590 dinara do kraja godine da placam i to je to, jer na mene ne utice poskupljenje jer je ugovor potpisan jos 2016 i na godinu je dana pa se vodi kao da je istekao.

Exe net ima dobar net ali su izgleda malo zabrljali što se tiče tv-a

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока

Super si izdejstvovao. Ja nisam hteo da se mlatim. Samo sam presao na smart paket i dobio povoljnosti kao nov korisnik.

Exe ima i dalje extra ponudu tj najbolju i kvalitet isto. Generalno nije se mnogo menjalo osim cene. 2-3 kafe razlika sto neko rece. Ali secam se i kad su dizali brzine vise puta.

Kako god ja ne vidim bolju alternativu kod provajdera. Internet najbolji, TV odlican, najvise kanala ipak, telefonija sad duplirana sa minutima. Meni cool.

Pomislio sam da si sve dobio za ispod 1800 pa rekoh da idem da se bunim :)

ExeNet povecanje brzina (koje sam ja imao prilike da ispratim) je samo znacilo vecim potrosacima. Jer sitni su imali i vise nego dovoljno na najnizem paketu. Moji su cak zadovoljniji bili sa VDSLom 20/1 nego sada na ExeNetu 100/40.
Srecom, ExeNet se ne secam da je dizao cene za te najsitnije pakete, medjutim to je znacilo da manje imaju od vecih potrosaca :(

E pa ja dosta cevčim internet!!! :)

Oni bi bili najpametniji kad bi digli da im najmanji paket bude izmedju 150 i 250M.. Onda to ostali ne bi mogli da isprate tako lako.

Uh kad bi to bilo onda bi moj paket bio oko 400M :)

^I povecaju cene.
Nek uvedu i 50/20 ali za nizu cenu.

E pa ja dosta cevčim internet!!! :)

Oni bi bili najpametniji kad bi digli da im najmanji paket bude izmedju 150 i 250M.. Onda to ostali ne bi mogli da isprate tako lako.

Uh kad bi to bilo onda bi moj paket bio oko 400M :)
Ma jes, mi tebe da subvencionisemo?:)

Meni opet ne radi net[emoji35]
Proradio

Poslednja izmena:
I sad mi je ostao samo net od 1590 dinara do kraja godine da placam i to je to, jer na mene ne utice poskupljenje jer je ugovor potpisan jos 2016 i na godinu je dana pa se vodi kao da je istekao.
Немој да се зачудиш када ти стигну рачуни на 1.890 јер су и ти стари пакети поскупели. То што мораш да га користиш до краја године значи да је ауотматски продужен на 12 месеци и онда ће да примене цене које важе. Осим ако ти не наместе цену без УО пошто јелте немаш УО. Она је још већа.

Ако си нашао бољу понуду, наравно да је добро да што пре завршиш ово али мене занима шта си то нашао. Ајде за алфине маторце којима је довољан и модемски интернет па им не значи ништа огромна брзина, ја ипак не бих могао назад на 128/8 ... рецимо. Или на 10/1.

Хм, да ли би прихватио на себе да посаветујеш фулхадеа да и он раскине јер се није похвалио да је то урадио. Имаш ћепи од мене за то. ;)

Ja dodajem pljesku i kebape, ako to uradis ;)

Pitao sam ih i za to za tu razliku ako trebam da platim zbog poskupljenja. Samo su mi rekli da za mene poskupljenja nema. Kako i zasto ne znam, ali uredno sam im danas i platio dva racuna po staroj ceni od 1590 za din za prethodna dva meseca, samo internet naravno.

Iskren da budem jos nista nisam nasao niti sam poceo da trazim ali sam jednostavno bio besan sto su me zavlacili 33 dana! I da su mi ponudili 2 god po 1 dinar iz principa ne bih potpisao nista.

A da inace ponudili mi neki paket 6 meseci po dinar i posle 1800 valjda ali nisam je nista slusao samo sam pricao "NE ZELIM NISTA SAMO PAPIR DA SAM RASKINUO UGOVOR"

Stavi zajecarca da se hladi pasce i fullhd
Alfa moze ja sam uvek za pregovore
[emoji23][emoji23][emoji23]

Poslednja izmena:
Хм, да ли би прихватио на себе да посаветујеш фулхадеа да и он раскине јер се није похвалио да је то урадио. Имаш ћепи од мене за то. ;)

Zar nisi prisutan i na drugim temama? Nadji post gde pisem o Orionu na koji sam presao.

Kod mene pola sata kako nema ni interneta ni televizije.

Присутан сам, можда сам и приметио да помињеш Орион али сам мислио да се распитујеш. Нисам прочитао конретнко ... раскинуо сам уговор са ехе, као што је сада виђено.
Понуда за зајечарца (мада у последње време опет преферирам локално) остаје, као ди си ти помогао. Алфа може да дода, мада знајући какав је са кафом, начекаћемо се ми више него ти да ти реше мрежу.

@fullhd molim te izbaci taj papir da si u Orionu da i ja dobijem nesto na ovom forumu [emoji23]

Inace ziveli svima sve najlepse veceras! Slavim za nistavnost ugovora [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

d3258275a4c7f68ce37bf87b107da20c.jpg

Tebe nece net, nebitno koji je operater? :D Prvo VIP, sada EN :(

Hm.. Udružena zavera?

Ne znam šta je u pitanju, evo ne radi već dobrih 2 sata. I dešava se često u zadnjih par meseci i uvek u isto doba dana. Ranije se desilo možda 2-3 puta za dve godine da ne radi net, a sad za zadnjih 2 meseca od kad su imali one napade, dešava se 2-3 puta nedeljno da ne radi po par sati.

Poslednja izmena:
U Vlasotincu je došlo do prekida svih usluga u petak u 21:30. Nismo imali ni net ni tv do subote popodne. Zvali me telefonom da potvrdim da li su svi servisi u funkciji.

Na temu sage o O2 i Prvoj, po svemu sudeci ce biti izbaceni iz redovne ponude. Takodje, nije izvesno ni da li ce biti moguce doplatiti za njih, kao neki paket. Po malo iritantno, ali u redu.

Ok, I will bite... why is that bad??

Vrh Dno