+100Osim cene odrzavanja, bitno je i koliko filijala-bankomata ima u tvojoj blizini i do kad rade. Mucenje je izlaziti sa posla da bi zavrsio nesto u banci ili ici na drugi kraj grada.
Intesa za 195 dinara nudi debitnu vizu (kreditne se placaju dodatno) besplatano on-line i mobilno bankarstvo (samo tri naloga mesecno bez provizije posle 45 din po nalogu)
a za 300 sve je ukljuceno (kreditne, neogranicen broj placanja on line bez provizije) ima solidan broj poslovnica po srbiji i ugovore sa poznatim prodavnicama
za placanje bez kamate na rate i dodatne popuste za placanje njihovim karticama. Ja je dugo koristim i zadovoljan sam.
Ono sto me nervira je sto kad placas vizom debitnom nema sms-a o potrosnji dok sa kreditnom ima.
Sto se tice drugih banaka obrati paznju na dodatne troskove tipa sms sevis, mobilno bankarstvo i slicno koje nude ali se dodatno naplacuje.
Nebitno je da li imas Dunav (sada MTS) banku, dovoljna je obicna MTS poslovnica za ugovor (mada ni to ti ne treba, moze kurir da donese ugovor).Najbliza mts banka mi je u Kg-u.. Telenor nemam nista osim poslovnice..
Naravno. Sada jos moze i povlacenje na MC sa PPala, tako da je to pokriveno.Intesa je tu. Takodje da li cu moci da koristim PayPal ako se odlucim za MTS banku? Da li neko zna?
Sve zavisi zasta ti treba kartica ako ti treba da dizes pare sa paypal-a mb i telenor odpadaju jer nemaju visu
Paypal je od pre nekoliko dana uveo povlacenje novca na Mastercard, pise u Paypal i Telenor banka temama sve lepo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari