Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Posle najnovijeg apdejta,na Nvida Shieldu mi ne radi obična Eon app,šta to može biti?
Ništa mi nije jasno šta se dešava,godinama unazad je radila,i danas od kada se pojavio logo da mora da se ažurira,ta nova ažurirana se skrši čim se pokrene play dugme.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
ni meni ne radi na verziji najnovijoj EON 1.8.140 APK na i box, samo me izbaci iz aplikacije,jedino radio stanice hoce, pomognite ako znate sta je problem hvala unapred

Da,imam karticu za treci.Skupo za taj cetvrti,jednokratno se placa plus mesecno.Ugovormi je takodje istekao.Videcu sta mi je ciniti,mislim da cu dongle.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pominje se ovde, da je EON moguće gledati preko Kodi-ja. Osim što nisam našao postupak (nameravam da se više angažujem oko toga), zanima me, kako sistem registruje korišćenje Kodi-ja: kao mobilnu aplikaciju, tj.browser ili drugačije? To pitam iz razloga, što je EON kao nezavisnu uslugu, moguće pratiti samo na jednom mobilnom uređaju, dok 2 istovremeno ne mogu da rade.

Nema Eon addon za Kodi.
Ko ti rekao da Eon ne moze da radi na 2 uredjaja istovremeno?

• Like
Isti problem imam na mi box-u sve super radilo,ali od nove verzije Eona kad pustim play samo izadje iz aplikacije

@klaus: Čovek lepo napisao da je korisnik "Eon van mreže" usluge... a tamo su uslovi korišćenja na fazon "1 od 3" umesto "3 od 5". Dakle max 1 stream sa smartphone / tablet / browser aplikacija (+ 1 stream sa SmartTV / Eon Smart Box) može istovremeno da se gleda.

Poslednja izmena:
Da li je neko video da ima da se kupi mala polica koja se motira na zid za EON box? Nisam hteo da plaćam da mi neko pravi po meri.

@klaus: Čovek lepo napisao da je korisnik "Eon van mreže" usluge... a tamo su uslovi korišćenja na fazon "1 od 3" umesto "3 od 5". Dakle max 1 stream sa smartphone / tablet / browser aplikacija (+ 1 stream sa SmartTV / Eon Smart Box) može istovremeno da se gleda.
To je super u odnosu na EON na telemahu u Crnoj Gori. God nas je 1 od 1 na svim paketima.

Sent from my SM-J330F using Tapatalk

To je super u odnosu na EON na telemahu u Crnoj Gori. God nas je 1 od 1 na svim paketima.

Sent from my SM-J330F using Tapatalk

Kod nas su 1 od 3 + 1 za SmartTV na EON TV paketima i u mreži i van mreže bio start ili premium isto je tako i kod D3i korisnika.Dok Total TV korisnici imaju tek od TOTAL TV Extra paketa samo ovu varijantu za mobilni na 1 od 3 moguća uređaja.Dok 3 od 5 + 1 za SmartTV imaju korisnici DUO i TRIO GOLD Extra i premium paketa i svi korisnici od EON DUO Silver paketa pa naviše.Stim da svi koji koriste EON koji su SBB u mreži imaju ograničenja koji kanali rade na drugim internet mrežama + ono ograničenje od 50% de može doći do blokade korišćenja na tom uređaju.

Poslednja izmena:
jok je napisao(la):
isto je tako i kod D3i korisnika.

Nije tačno. D3i je 3 od 5 "običnih" EON app streamova + 1 SmartTV stream ("promotivno") + sam (ne-EON) stream na Albis risiveru. Ima za pola komšiluka dovoljno :d

Nema Eon addon za Kodi.
Ko ti rekao da Eon ne moze da radi na 2 uredjaja istovremeno?
Nema ko šta, da mi kaže-probao sam i tako je. I tehnička podrška mi je potvrdila, da je tako: 1/3. Tako da je, jedina moguća varijanta 1mob.ap+1smart, istovremeno. Podvlačim: EON van SBB-a.

Poslednja izmena:
  • Like
Otvorio sam nalog na sbb-u da bih probao kako radi EON aplikacija. Nakon isteka promo perioda ostao mi je zaključan smart tv na mom nalogu. Da li će biti moguće ukloniti ga narednog meseca jer pise da jedan smart tv moze da se doda ili ukloni jednom mesecno? Trenutno nema nikakvih opcija, i ukoliko bih prodao tv niko drugi ne bi mogao da koristi aplikaciju EON recimo..

Sa običnim Android OS radi na android boksovima samo što prvo pokretanje je dosta sporije nego pre i često neuspe iz prve, muči se da učita one reklame pa se i sam meni zakoči dok sve ne učita.Govorim o verzijama za mobilni i tablet.

Poslednja izmena:

Izvini, a gde je napisao da je Eon van mreze?

Izvini, a gde je napisao da je Eon van mreze?

Napisao sam "EON kao nezavisna usluga", jer je neki i tako zovu, pa sam mislio da je jasno. Koristicu od sad zvanicni termin, "EON van Sbb mreze". Nije bitna formulacija, bitno je da se svi ukjlucujete u diskusiju, a tako se resavaju problemi. Znam da su ljudi u ovoj temi, pominjali koriscenje EON-a preko Kodija. Kako je mnogo postova i mnogo stranica, nisam uspeo da nadjem kako se to radi,ali to je moj problem, koji ostavljam za kasnije. Interesovalo me je samo, kakva je u tom slucaju situacija sa ogranicavanjem broja uredjaja, koji rade istovremeno "van SBB mreze". To je ispusteno, da se kaze, jer mozda tim ljudima to i nije bilo od znacaja, dok meni jeste. Razumem i zasto je to tako: ko koristi u Sbb mrezi, ima mnogo veci komfor u smislu broja uredjaja, ali ogranicenje, kada ih koristi sa drugim internetom. Kod EON-a van mreze, je obrnuto. Zato me i interesuje, da li je vredno truda i kako se onda, EON preko Kodija tretira: kao mobilna aplikacija, web aplikacija, smart ap ili nesto trece...

Poslednja izmena:
Stvarno mi nisu jasni sta rade.Dodje mi da im odem tamo i da zadavim nekoga.
Prvi put instalirah TV verziju na Shieldu,i slika je apsolutno savrsenstvo.10 puta bolja, nego obicna.
Smeta jedino sto nema,sliku u slici.,ali je slika vrhunska.

Napisao sam "EON kao nezavisna usluga", jer je neki i tako zovu, pa sam mislio da je jasno. Koristicu od sad zvanicni termin, "EON van Sbb mreze". Nije bitna formulacija, bitno je da se svi ukjlucujete u diskusiju, a tako se resavaju problemi. Znam da su ljudi u ovoj temi, pominjali koriscenje EON-a preko Kodija. Kako je mnogo postova i mnogo stranica, nisam uspeo da nadjem kako se to radi,ali to je moj problem, koji ostavljam za kasnije. Interesovalo me je samo, kakva je u tom slucaju situacija sa ogranicavanjem broja uredjaja, koji rade istovremeno "van SBB mreze". To je ispusteno, da se kaze, jer mozda tim ljudima to i nije bilo od znacaja, dok meni jeste. Razumem i zasto je to tako: ko koristi u Sbb mrezi, ima mnogo veci komfor u smislu broja uredjaja, ali ogranicenje, kada ih koristi sa drugim internetom. Kod EON-a van mreze, je obrnuto. Zato me i interesuje, da li je vredno truda i kako se onda, EON preko Kodija tretira: kao mobilna aplikacija, web aplikacija, smart ap ili nesto trece...

Nije spominjan adon za EON već da je korišćen čini mi se Chrome Launcher u kodiju pa da je tako korišćenja EON browser verzija na android boksu.A registraciju na mojsbb broja uredjaja koji se koriste ne može ni tako da se izbegne upišete ko Chrom verzija ta i ta.

Druze, da bi ti Eon radio na Kodiju potreban ti je odgovarajuci addon. Ja koliko znam to ne postoji.
U svakom slucaju i da postoji, da bi ga koristio moras biti ulogovan a to u tvom slucaju nije moguce na 2 uredjaja istovremeno.

Eon preko Chrome addona u kodiju nema smisla instalirati ako je u pitanjubAndroid box ili pak Win racunar. Za njegovo koriscenje je svakako potreban mis pa je komotnije instalirati aplikaciju na box. Sto se win masine tice postoji u store-u beta verzija aplikacije koja lepo radi pod win 10. Isplati se instalirati je samo ako se na nekom uredjaju koristi kao sistem Openelec,Libreelec i slicni sistemi,jer je to za sad jedini nacin da se pokrene aplikacija u njima.

Poslednja izmena:
Kako si uspeo da izbegnes da ti ne updejtuje kad pokrenes aplikaciju?

Poslednja izmena:
Samo "lažno predstavljanje" serveru (= modifikuješ matori apk da laže da je novi) izbegava update. A i to je vremenski ograničeno do kad u budućnosti će da radi.

v1.8.140 je sad najstarija zvanično podržana verzija.

Nece ni kod mene na mi box cim pustim bilo koi kanal izbaci me iz aplikacije, sta da radim jel ima neko resenje poagajte

Ja sam trio gold sada vec bivsi.Nude novi ugovor kazu bolji net i minuta jos.Da li mogu na 12 meseci,za postojece korisnike nema po dinar prvih meseci??

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Koji je default pin na eon aplikaciji? Kada hocu da gledam neki film iz video kluba PG-18 trazi mi pin. Nikad nisam ni podesavao ni menjao pin, doduse jako slabo i koristim eon nego ajde sad imaju otkljucane filmove pa da nesto i odgledam.

Nazad
Vrh Dno