Napisao sam "EON kao nezavisna usluga", jer je neki i tako zovu, pa sam mislio da je jasno. Koristicu od sad zvanicni termin, "EON van Sbb mreze". Nije bitna formulacija, bitno je da se svi ukjlucujete u diskusiju, a tako se resavaju problemi. Znam da su ljudi u ovoj temi, pominjali koriscenje EON-a preko Kodija. Kako je mnogo postova i mnogo stranica, nisam uspeo da nadjem kako se to radi,ali to je moj problem, koji ostavljam za kasnije. Interesovalo me je samo, kakva je u tom slucaju situacija sa ogranicavanjem broja uredjaja, koji rade istovremeno "van SBB mreze". To je ispusteno, da se kaze, jer mozda tim ljudima to i nije bilo od znacaja, dok meni jeste. Razumem i zasto je to tako: ko koristi u Sbb mrezi, ima mnogo veci komfor u smislu broja uredjaja, ali ogranicenje, kada ih koristi sa drugim internetom. Kod EON-a van mreze, je obrnuto. Zato me i interesuje, da li je vredno truda i kako se onda, EON preko Kodija tretira: kao mobilna aplikacija, web aplikacija, smart ap ili nesto trece...