Sto se kamera na samsungu tice ,zadnje 3god vrte istu pricu u krug samo je po malo softverski poboljsaju i nista vise
Ti si presao 4 generacije ispred. Gde da ne progledas [emoji3] i da se ne odusevis..
S10+
Ni kad je upaljen AOD?Da, samo sto još ne radi kad je ekran isključen...
Ni kad je upaljen AOD?
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Nije kuknjava nego realna priča. Prednja kamera je kriminal, ne znam kako neko može da kaže da je dobra. Najbolji opis za prednju kameru je prosečna. Neki telefoni srednje klase imaju bolje kamere. Zadnja kamera nije odmakla ništa posebno od S7. Jedino što su ubacili wide angle, i noćni režim, ali i to nije kao Night Sight. Sve to daju na kašičicu, a pričaju kako je to najbolja kamera na tržištu. Jedino gde je Samsung među najboljima jeste video, a tu je ispred Huawei-a.Muku ti je..m nikad se vise nije kukalo za kameru u jednoj temi od ove ovde. Jos ne mogu uvek da kazem kako je iz prve ruke ali po svemu sto sam gledao na netu ne vidim da je losija od konkurencije ( p30 pro i pixel ),mislim na standarne uslove,u nekim cak i bolja. Low light svakako nije na nivou pomenuta dva ali ne kapiram da je to razlog za toliko drvlje i kamenje kao da je u rangu nekog budzet telefona. Pritom video je za klasu iznad p30 i ostalih.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Radi samo je potrebno da instaliraš program koji se zove AOD Helper, pronađe se u temi Holey light na XDA. Postoji još jedan način pomoću aplikacije Automate a to sam objasnio na XDA na istoj temi kako da se podesi. Uglavnom, radi sa ugašenim ekranom i ugašenim AOD.Da, samo sto još ne radi kad je ekran isključen...
Slazem se sve sa tobom,posebno za prednju kameru,koja je kod samsunga oduvek propast. Sve drugo manje vise na nivou drugih flagship-ova. Night mod minus,video veliki plus. Sta bi rekli ljudi za iphone x ili xs i za njihov night mod...to je tek kriminal,kriminal od 1400 €.Nije kuknjava nego realna priča. Prednja kamera je kriminal, ne znam kako neko može da kaže da je dobra. Najbolji opis za prednju kameru je prosečna. Neki telefoni srednje klase imaju bolje kamere. Zadnja kamera nije odmakla ništa posebno od S7. Jedino što su ubacili wide angle, i noćni režim, ali i to nije kao Night Sight. Sve to daju na kašičicu, a pričaju kako je to najbolja kamera na tržištu. Jedino gde je Samsung među najboljima jeste video, a tu je ispred Huawei-a.
Radi samo je potrebno da instaliraš program koji se zove AOD Helper, pronađe se u temi Holey light na XDA. Postoji još jedan način pomoću aplikacije Automate a to sam objasnio na XDA na istoj temi kako da se podesi. Uglavnom, radi sa ugašenim ekranom i ugašenim AOD.
To se dešava kad uključiš dark mode na chromuJel se desava nekom ovo. Da neke slike ocitava kao negativ? Primer su ovi satovi.
Sve ostalo ok te reklame kao negativ.![]()
![]()
S10+
Po meni jedino note 10 samo posle s10+Je l' razmišlja neko da posle s10+ uzme oneplus 7 pro?![]()
Ja mislim da hoću, samo još da vidim negde uživo oneplus
+1Po meni jedino note 10 samo posle s10+
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
-Je l' razmišlja neko da posle s10+ uzme oneplus 7 pro?![]()
Posle dana koriscenja s10 plus moram reci da ovaj tel u odnosu na svog kineskog rivala nije nista spec,osm zvuka tj 2 zvucnika i video snimanja po meni ni u cemu nije bolji. Grejanje na ex je i dalje prisutno .sa istim aplikacijama koje sam imao na kinezu on se nije grejao ni mali ,kvalitet signala i dalje jako jako losiji na istoj lokaciji ,o bateriji i punjenju da ne pricam. Ui zavisi od korisnika kome ce se sta svideti
Definitivno moraju da stavljavu SD u celom svetu,sve bi resili time
Edit : kazu da je displej bolji ali ja ne vidim ali nisam ni merilo zbog dioptrije
Holey light u potpunosti vrši funkciju led notification, posle mesec dana mogu reći da savršeno radi
Je l' razmišlja neko da posle s10+ uzme oneplus 7 pro?![]()
Nije isto 3 meseca i 2 godine.Ili ako mu se ne zuri da saceka S12, kazu da ce imati boju bateriju.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari