- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 855
Meni je to oduvek tako na vektoru...EPG je katastrofa, em ga nema na svim kanalima, em ne prati casovnik i netacan je.
Meni je to oduvek tako na vektoru...EPG je katastrofa, em ga nema na svim kanalima, em ne prati casovnik i netacan je.
Mene više nervira sporost EPG, često ga nema, a Epic kanal i BBC earth nemaju ga uopšte, BK ima EPG hrvatske TV Nove, kod nekih kanala NG vracanje ne radi vec danima, kažu mi neki uposleni u RV da će trebati meseci da se sve uhoda.
I da dodam RTS izgubio teletext, nema ga više, a i RTL nema EPG. Sin ima SBB tamo sve ima, i sve radi
EPG je katastrofa, em ga nema na svim kanalima, em ne prati casovnik i netacan je.
Meni je to oduvek tako na vektoru...
Tako sam i ja mislio, ali nije tako.Tv po tvom
Pitanje za one koji imaju tu uslugu za sve kanale, zvali juče da najave dolazak servisera, moja dvoumka već imam horizont i 15 kanala za vraćanje, šta ima serviser da dolazi, zar ro nije samo moj uredjaj da se softverski veže na sve servere
Ima li neko uputstvo da mi pošalje na mejl, jer i pored obećanja uputstvo za moj tv unazad nije stigloNov uredjaj, sličan SBB Eon, sad čekam uputstvo, salju na mail, nešto sam provalio nešto ne, praktično sad imam Horizont koji je nepotreban, jer sve ima na ovom boxu , kad dobijem uputstvo javljam, inače box je 4K
Ima li neko uputstvo da mi pošalje na mejl, jer i pored obećanja uputstvo za moj tv unazad nije stiglo
[email protected]
Hvala
Tefon bar kod mene ex Radijus vektor prebačen u sistem Telekom Srbija, radr svi servisi uključujući i slanje telegrama
Da ih pohvalim, nema vise one nenormalne distorzije prilikom uspostave veze, dok se sagovornik ne javi ...fixn tel radi odlicno
Ima neki kod za identifikaciju traži ga od podrške
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Slikaj taj uredjaj/box...taman da vidimo sta se dobija ?
Uredjaj je android, nije mnogo brz, ponekad se zaglupi, teh cpec 4cpu 2 ghz, Arm cortex A 53 64 nit, 5GPU mali 450 4K ultra HD hdr 10
E sad da li na ovu platformu moze da se ubaci Netflix ili HBO go ne znam mislim da je samo Supernova sw za android.
Mozda kasnije neki haker uspe jer greota ne koristi 4k
Da li i Vama radi identifikacija ili je možda problem do mog Gigaset telefonskog aparata!?
Tj. da li još neko ima problem sa Gigaset telefonom na Supernova fixnoj liniji, jer nešto sam čitao po netu o neka dva standarda (DTMF i FSK) po kojima se šalje Caller ID?
Pozz!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari