Šta je novo?

Radijus Vektor :: Kablovska televizija i internet

Mene više nervira sporost EPG, često ga nema, a Epic kanal i BBC earth nemaju ga uopšte, BK ima EPG hrvatske TV Nove, kod nekih kanala NG vracanje ne radi vec danima, kažu mi neki uposleni u RV da će trebati meseci da se sve uhoda.

I da dodam RTS izgubio teletext, nema ga više, a i RTL nema EPG. Sin ima SBB tamo sve ima, i sve radi

EPG je katastrofa, em ga nema na svim kanalima, em ne prati casovnik i netacan je.

To je zato sto koriste nove izvore za neke nove a i stare programe,recimo HRT1,2 sada ne ide preko satelita nego optikom stize
od HR telekoma.RTS 1,2 su sada sa boljim bitrejtom nego ranije kod RVa-novi izvor,TV Partizan HD se linkuje od Kopernikusa pa ga
ima-nema,BN HD isto izgleda stize iz BH telekoma-nikad bolja slika,itd...uglavnom sve se krpi sa raznih strana.

Ovo sa optikom je odlicna stvar jer vise nece biti prekida kada je neka jaca oluja-sto je ranije bio obicaj,a juce pri onom nevremenu
se mogla videti ta prednost!

Trebali su u startu da naprave jedan centar koji bi vrsio distribuciju do svih korisnika ali naravno to kosta,videcemo koliko ce ovo trajati
i kako ce na kraju izgledati.

Meni je to oduvek tako na vektoru...

Pa nije bas tako imali su oni i periode kada je sve radilo OK.

Zaboravih da javim u vezi onoh gratis meseca pri obnovi UO. Naime, 1 mesec se racuna ali ne kalendarski. Dakle ako ste 20.4 obnovili UO, imate 10 free dana u aprilu i 20 free dana u maju. Ostali dani u mesecu koji nisu pokriveni promocijom se placaju propocionalno u odnosu na ukupan broj dana u mesecu.

Au bre koja prevara

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

To jeste mesec dana besplatno gde ti vidiš prevaru?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa mesec ima valjda 30 dana
To je lažno reklamiranje

10 dana u aprilu i 20 dana u maju jeste 30 dana ukupno.

Tefon bar kod mene ex Radijus vektor prebačen u sistem Telekom Srbija, radr svi servisi uključujući i slanje telegrama

Prebaceno je to (telefonija) pre skoro mesec dana na Telekom, za sve.

Da ih pohvalim, nema vise one nenormalne distorzije prilikom uspostave veze, dok se sagovornik ne javi ...fixn tel radi odlicno

Tv po tvom
Pitanje za one koji imaju tu uslugu za sve kanale, zvali juče da najave dolazak servisera, moja dvoumka već imam horizont i 15 kanala za vraćanje, šta ima serviser da dolazi, zar ro nije samo moj uredjaj da se softverski veže na sve servere

Pa da samo ga poveses na lan i coax i satim ulogujes sa nalogom, nema oni sta tu da rade. Mene zvali u petak pitali jel mi odgovara u ponedeljak da dodju da mi donesu treci STB reko ok moze i ladno se nisu pojavili, zovem ih u 9 reko sup tards? I likusa ladno kao pa ja nemam ovde informaciju da ste zakazali niti potrazivali treci uredjaj.....a ja drugi mesec konstantno zovem i trazim plus sto me osoba koje je zakazala zvala sa njihovog broja 42800002.

Retardi *mjau**mjau**mjau*, da imam alternativu odmah bi ih oterao u tri lepe

Ajde svi koji su OSI (osobe sa invaliditetom) ili u kuci imaju OSI, da zovu i pisu na email, pogotovo oni koji su do sada imali popust, da pitaju da li OSI imaju popust kod SN (nemaju) i da traze da se za OSI obezbedi popust kao sto TS daje svojim korisnicima na adsl, vdsl i optici za net i za iptv, odnosno kao sto je davao RV do sada.
Ako ne trazimo nece se oni setiti da nam daju.

Tv po tvom
Pitanje za one koji imaju tu uslugu za sve kanale, zvali juče da najave dolazak servisera, moja dvoumka već imam horizont i 15 kanala za vraćanje, šta ima serviser da dolazi, zar ro nije samo moj uredjaj da se softverski veže na sve servere
Tako sam i ja mislio, ali nije tako.

Oni to kad ti povežu ne radi dok instalater ne pozove centralu i on prijavi uredjaj na mrežu.

Kod mene došao zabo novi modem a brzina 10mbita, sve dok ga nisu registrovali na novi paket.

Nov uredjaj, sličan SBB Eon, sad čekam uputstvo, salju na mail, nešto sam provalio nešto ne, praktično sad imam Horizont koji je nepotreban, jer sve ima na ovom boxu , kad dobijem uputstvo javljam, inače box je 4K

Sproveo sam mrezne kablove kroz zid, da l zna neko da li hoce iz podrske da dodju da krimpuju? Hvala

Nešto ne verujem u to.

Nov uredjaj, sličan SBB Eon, sad čekam uputstvo, salju na mail, nešto sam provalio nešto ne, praktično sad imam Horizont koji je nepotreban, jer sve ima na ovom boxu , kad dobijem uputstvo javljam, inače box je 4K
Ima li neko uputstvo da mi pošalje na mejl, jer i pored obećanja uputstvo za moj tv unazad nije stiglo
Hvala

Poslednja izmena od urednika:
Slikaj taj uredjaj/box...taman da vidimo sta se dobija ?

Tefon bar kod mene ex Radijus vektor prebačen u sistem Telekom Srbija, radr svi servisi uključujući i slanje telegrama

Da ih pohvalim, nema vise one nenormalne distorzije prilikom uspostave veze, dok se sagovornik ne javi ...fixn tel radi odlicno

Pozdrav svima u temi Radijus Vektor! :)

I ja sam korisnik Supernove (bivši Kopernikus) i od skoro sam uradio migraciju Fxnog broja iz Telekoma u Supernovu i uzeo Super Sve Plus, e sada telefonija radi super i uspostava veze je brža nego na Telekomovom BBTF-u, ali imam problem da se ne prikazuje identifikacija poziva na fixnom aparatu Gigaset S850A GO ( https://www.gigaset.com/hq_en/gigaset-s850a-go/ ).
Taj telefon sam koristio na Telekomovom broju i identifikacija se prikazivala, takođe kada taj aparat odnesem kod drugara koji kod Telekoma ima dva broja (BBTF i POTS) aparat normalno prikazuje Identifikaciju, ali samo iz nekog razloga kod mene kući na CBN modemu koji sam dobio od Supernove ne prikazuje identifikaciju.
Da napomenem još samo da mi se identifikacija prikazuje kada na CBN modem priključim onaj njihov telefon za 1 dinar što sam od njih dobio!

Da li i Vama radi identifikacija ili je možda problem do mog Gigaset telefonskog aparata!?
Tj. da li još neko ima problem sa Gigaset telefonom na Supernova fixnoj liniji, jer nešto sam čitao po netu o neka dva standarda (DTMF i FSK) po kojima se šalje Caller ID?
Pozz!

Ima neki kod za identifikaciju traži ga od podrške

Slikaj taj uredjaj/box...taman da vidimo sta se dobija ?

Nisam vican stavljanju slika ovde, uredjaj veom slican Apple TV, dobije se hdmi kabl, daljinski, ispravljac pozadi ima za napajanje, hdmi izlaz, ulaz za mrezu i daljinski
Softver, e tu bez uputstva je malo problematicno, ima selekcija na sve kanale, izabrane, sportske, filmske (nema HBO) nema Sky news i N1, ali ima veoma mnogo lokalnih tv kanala.
Kad se provali meni onda je nesto lakse, ali oma dosta dugmica bez funkcija
E da ima video klub sa filmovima
Setovanje za ton, hd sliku, veličinu slike ako tv nema tu mogucnost.
To su prvi utisci jos ucim
J

Uredjaj je android, nije mnogo brz, ponekad se zaglupi, teh cpec 4cpu 2 ghz, Arm cortex A 53 64 nit, 5GPU mali 450 4K ultra HD hdr 10
E sad da li na ovu platformu moze da se ubaci Netflix ili HBO go ne znam mislim da je samo Supernova sw za android.
Mozda kasnije neki haker uspe jer greota ne koristi 4k

Uredjaj je android, nije mnogo brz, ponekad se zaglupi, teh cpec 4cpu 2 ghz, Arm cortex A 53 64 nit, 5GPU mali 450 4K ultra HD hdr 10
E sad da li na ovu platformu moze da se ubaci Netflix ili HBO go ne znam mislim da je samo Supernova sw za android.
Mozda kasnije neki haker uspe jer greota ne koristi 4k

Signal na OTT boxu kasni par sekundi za slikom na Horizontu, meni licno da je slabijeg kvaliteta, box ima 3 usb ulaza sa strane ali ne znam čemu služi.
Telekom sad treba jedan dobar upgrade i da nam pošalje uputstva

Da li i Vama radi identifikacija ili je možda problem do mog Gigaset telefonskog aparata!?
Tj. da li još neko ima problem sa Gigaset telefonom na Supernova fixnoj liniji, jer nešto sam čitao po netu o neka dva standarda (DTMF i FSK) po kojima se šalje Caller ID?
Pozz!

Nisam primetio da postoji neki problem sa call ID, uvek radi i prikazuje kod mene ...sam uredjaj je Panasonic, ima sigurno 6-7god.

Zar nemaju svi OSI100% pravo na TNP?

Vrh Dno