Šta je novo?

Radijus Vektor :: Kablovska televizija i internet

Iznos racuna od SN (nekada RV)?
Javim ti kad dodje, jos nije u sanducetu.
Ako mislis nekako online, ne znak kako niti da li uopste sad moze.

Zali se ako su te zakinuli, ti si jos godinu dana pod osi popustom.

Jos 2 ;) Aprila sam produzio.
Moglo je na moj.vektor.net, meni je stigao iznos tamo.

Nece da se loguje.
Nasao sam sifre za njih ali nece dalje od upisi ime i sifru.
Sad nece ni da otvori stranicu...

ma hoce evo ja sam sad uspeo...
Zadnji listing je bio za februar, mart i april pise "За изабрани период, претрага није вратила ниједан резултат!"

A pojavio se i racun z aprosli mesec 2875din znaci samo osnovna pretplata za telefon je racunata, sve su racunali kao razgovore u mrezi.

Pitanje sa ljude koji su prešli na 120/15 internet, jel su vam menjali modem ili je ostao (ja imam Cisco EPC3208) od ranije?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ostaju isti, ako imas Cisco zadrzi ga mnogo je bolji od ostalih all in one jedino sto moras da kupi ruter al opet kupices bolji od tompsona i tehnikolora

Zeho..... izgleda da si dobro razumeo oko OSI popusta.. nije nista sigurno za sada, salju se dokumenta pa se ceka provera da li moze popust....
%^$%^$&^%&$^ ako mi ne puste UO a ne moze bez popusta!

Ma alfa druze, ne bih rekao razumeo, pre bih rekao da sam ih skapirao... Hoce muljare da se oslobode davanja popusta, nece to javno da kazu jer nije popularno. Sve je to tako jer su im u rukovodstvu mufljuzi. Sve muljator i lazov do barabe i alavog prevaranta medju rukovodiocima. Profit, profit, profit i samo profit...

Mislis da ti ne bi bio dobar osnov da raskines ugovor ako ti ne daju narednih godinu dana (ili 10 meseci il koliko vec) popust za OSI iako si ga potpisao sa RV?

Inace meni racuj jos nije dosao, to se nije desavalo kod RV deceniju unazad, uvek je prve sedmice u mesecu bio u sanducetu, dozvolicu da mozda ponekad nije u januaru stizao prve sedmice (nagadjam)...

Zato bi kod mene trebalo da udju SBB, ORION, mozda udje mts optika...

Pa kod vektora je račun mogao i elektronski.
Za ove je to suviše napredno.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ma mufljuzi... negde aprila istekao popust za proslu UO24, i iako sam potpisao za novi popust, nisu ga obracunali, kao "tek treba da mi jave!" :)
Da ja placam, vec bi im sve u poslovnici....

Da li je neko dobio racun, pisani ili eventualno u elektronskom obliku?

Sva tri sam dobio (eRacun/MojVektor, SMS i papirni)

Sms i papirni racun dobio, ovog puta logo Supernova, a ispod RV. "Radimo pod brendom" fazon, sve ostaje isto samo nije isto. Dragi su...

Hvala :)

Kanali su i dalje otkljucani, raspored kanala totalno besmislen. Oni, izgleda imaju neki zesci problem sa karticama i dekripcijom.
Kada skeniram sa karticom u modulu, dobijam ~340 kanala, samo sto nekih 20-tak ubaci u data/other i naravno, ne mogu da se gledaju i raspored je drugaciji. Izvadim karticu i preskeniram ponovo, kanali su svi na broju i rasporedjeni po tom njihovom sistemu!?

Juce vrljaju nekoliko kanala, prebacili ih ko zna gde ili su ih iskljucili pa navece vratili, danas pokarabudzise prvih 20 (po mom rasporedu), gde su svi nacionalni bili nedostupni a PARADA ponosa nasih oruzanih snaga (a ne ona druga duginih boja zbog koje biju sve redom da bi je "zastitili") ide na tv... izgleda da su ih opet, vecinu njih, vratili...
Samo da naprave smislen raspored kao sto je bio ranije na RV.

Jos nema racuna na mojoj adresi, kod susednih nekih ulaza podeljeni proslih dana...

nema ni kod mene jos racuna...

A raspored kanala, mi se ne cini tako nelogican lepo su grupisani, tj slicno kao sto je vektor to radio.

Meni je danas stigao racun.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Meni stiglo sve na vreme,sms i koverta sa racunom.
Smederevska Palanka je u pitanju.
A raspored kanala zbogom pameti.

Interesantno da je nikome stiglo sve a nekome ni sms

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Meni su onaj gratis mesec obračunali kao 3 nedelje a onu nedelju koju sam bio na starom paketu regularno obračunali...

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ja se izvinjavam sto upadam na temu ...

Nisam korisnik RV tj Supernove nego matorci, vidim kod njih da im radi sve od kanala sem svedskih akcionih, da li ima neka informacija do kada ce biti tako, da sad ne vrtim po temama ...

Pitas zbog sebe il pitas zbog njih? :D
Ne zna se nista tacno kad ce poceti njihovo emitovanje.
Stari korisnici (svi sa Vektora) mogu da gledaju onih 5-6 sto su imali pre bez obzira da li su presli na novi paket od SN ili su jos na starom paketu od RV.
Kad ce se ovo sve srediti i kad ce suluga se ustaliti pa time i biti pusteni +18 kanali se ne zna.
Samo da ne potraje do Nove godine kako je alfa naslutio... e sluto sluto... ;)

Nego alfa, dosao mi je racun, popust obracunat uredno, pa ti sad vidi sta ces i kako ces...
Obratite paznju, promenjen je broj racuna u banci, ostalo "sve isto".

+18 kanali su pusteni na RV ...kod brata paket super par plus...racun mu jos nije stigao videcemo da li ce obracunati 1 din prvi mesec.

Ne zivim sa matorcima, odem jednom u mesec-dva tako da sigurno nije za mene ;)

Ma jok nema veze pitanje sa xxx kanlima, cisto zatecena situacija.

Pitanje je zbog ostalih kanala koji trenutno svi rade, pa mi traze da im preslozim kanale, pa je zbog toga pitanje.

Sto da se maltretiram i preslazem na 3 tv-a ako ce uskoro deliti neke camove, boxove.

Nego alfa, dosao mi je racun, popust obracunat uredno, pa ti sad vidi sta ces i kako ces...
Obratite paznju, promenjen je broj racuna u banci, ostalo "sve isto".
Tnx. Mislim da sam javio da je pitanje da li ce ostati popust, bas kao sto si pretpostavio, a posto sam ja produzio ugovor, JOS UVEK nisu obracunali, a ni odobrili popust... to sto mi nisu rekli da ce MOZDA biti popusta, a ne drugacije, je i dobar razlog da raskinem ugovor, ako zeznu.

Ugasili HBO i dodatne hd kanale koji su bili otkljucani za osnovni paket :(

Kod mene nema HBO i Cinemax, sve ostalo je tu. Naravno, ponovo sam preskenirao i dobio isti retardirani raspored

Kod mene ima HBO HD sva tri (166-168), istina ja sam u svom paketu na RV imao i ranije sva tri hbo.

Nazad
Vrh Dno