Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Kad bi trebalo još malo da padne cena za ovaj fon. Trenutno na KP idu oko 740 €. Da li da čekam još malo ili da ga pazarim ?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ja imam 128/8 gb prezadovoljan..koristim za posao multitasking prvenstveno i slikanje..kome treba 512 svaka mu cast :)

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Pa ako mu vec daju dzabe nek uzme od 512 pa nek bira posle na oglasima koju boju hoce i jos da stavi neki dinar u dzep...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Tesko da moze da se proda firmin telefon.. bar kod mene :) ...ugl na revers uzimas i vracas

Pa ako mu vec daju dzabe nek uzme od 512 pa nek bira posle na oglasima koju boju hoce i jos da stavi neki dinar u dzep...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Trenutno 512 samo black imaju, to bi da izbegnem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako mozes uzmi i prodaj, pa ganjaj sebi sta zelis :D

Naravno da neće

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kod mene exynos za 8h izgubi oko 2%, tako da mu je test smijesan.

Da li ti je 4g uključen?

P30 Pro

Kod mene s10 potroši oko 5-6% za 8 sati kada je na wifi, skoro sve ostalo je pogašeno

Ne vidim potrebu za 4g preko noci, sve je ugaseno. Ostavicu wifi bas da vidim kolika je razlika, ali 17%... puno

Poslednja izmena:
Ova nova akcija za S10 sa AKG slušalicama je baš bzvz

Smorio me ajfon prilicno,a zena hoce veci telefon od trenutnog X koji nosi preko 2 godine pa se razmisljam da njoj dam svoj, a da se malo vratim na Android.
Note 9 i miran si [emoji56][emoji6]

Reci mi jednu prednost koju ima Note 9 od S10+? Sem olovke.

S10+

^ po meni je iskoristivost ekrana 100% dok kod S10+ nije. Sve u svemu razlike su sitnice, ako poredis S10+ sa N serijom onda sacekaj N10 pa poredi sa njim.

Ne, porede ga drugi. 10+ je bolji svakako.
Note 9 je veci S9+.

S10+

Zna li neko da li postoji negde Samsung zvanicno predstavnistvo gde moze da se poprica licno sa nekim visim menadzerom ili rukovodiocem? Ovo preko emaila je smejurija.... I dan danas me zavlace vezano za buds slusalice verovali vi ili ne.

Od pojave S8+ za većinu starih kupaca Note-a isti gubi smisao. Istina je da postoji mali broj ljudi kojima ta olovka nešto znači i za takve ne postoji bolji uređaj ali većina nas ga je kupovala samo zbog većeg ekrana u odnosu na tadašnje uređaje. Imao sam dva Note, oba po god i po dana ali olovku sam izvadio jednocifren broj puta :)

Zna li neko da li postoji negde Samsung zvanicno predstavnistvo gde moze da se poprica licno sa nekim visim menadzerom ili rukovodiocem? Ovo preko emaila je smejurija.... I dan danas me zavlace vezano za buds slusalice verovali vi ili ne.
Kakav ti problem imas?
"Prepostavljam nisi dobio sluske"

Firma: Positivline -uvoznik za samsung telefone
Licno:usce i terazije mozda jos negde,ali od tog licno mislim da nema nista(jedino ako poznajes nekog licno ili preko nekog poznanika ko radi u ovim firmama,mislim na samsung i positiline)

Sledeci neki korak: da se obratis zastitniku potrosaca,sve imas na netu,konktakt telefone l mail adrese pa verovatni oni mogu da rese taj tvoj problem ili preko njih da dobijes to sto ti sleduje,u ovom slucaju samsung buds..

Dodao bi i Ratel (agencija)
Sve o njima na netu imas

Srecno

Poslednja izmena:
Od pojave S8+ za većinu starih kupaca Note-a isti gubi smisao. Istina je da postoji mali broj ljudi kojima ta olovka nešto znači i za takve ne postoji bolji uređaj ali većina nas ga je kupovala samo zbog većeg ekrana u odnosu na tadašnje uređaje. Imao sam dva Note, oba po god i po dana ali olovku sam izvadio jednocifren broj puta :)

Slazem se, i bitan faktor je marketing i naravno reklama za sam uredjaj.
U odnosu na razlike izmedju
Note 8 - samsung s8+
Note 9 - samsung s9+
Note 10 - s10+
malo ko u nekim normalnim koriscenjima primeti razliku,glavna razlika po nekom mom misljenju je Spen,ekran,kamera.
Ali note serija je top varijanta samsung proizvoda mobilnih telefona,od toga nema i nece biti bolje !!! Vrlo bitna stvar.

Poslednja izmena:
Slazem se, i bitan faktor je marketing i naravno reklama za sam uredjaj.
U odnosu na razlike izmedju
Note 8 - samsung s8+
Note 9 - samsung s9+
Note 10 - s10+
malo ko u nekim normalnim koriscenjima primeti razliku,glavna razlika po nekom mom misljenju je Spen,ekran,kamera.
Ali note serija je top varijanta samsung proizvoda mobilnih telefona,od toga nema i nece biti bolje !!! Vrlo bitna stvar.

Koji ekran? Koja kamera?
Note je bio poseban do Note5. Od tada je samo S serija + s pen. Nista drugo.

S10+

Reci mi jednu prednost koju ima Note 9 od S10+? Sem olovke.

S10+
Niža cena, led notifikacija, manje zaobljen ekran po ivicama, nema džinovski mrtvi piksel u ekranu, fp na (po meni) pametnijem mestu i neosporivo brži i kvalitetniji...treba li još neka?!

Niža cena, led notifikacija, manje zaobljen ekran po ivicama, nema džinovski mrtvi piksel u ekranu, fp na (po meni) pametnijem mestu i neosporivo brži i kvalitetniji...treba li još neka?!

Aha. Znaci da ocekujemo unazadjeni Note 10. Koji ce naslediti isti cpu, ram, fp ispod displeja, dzinovski mrtvi pixel, istu kameru, kvalitet... kao S10+. [emoji1787] Komicno!
Ili da ocekujemo istu konfiguraciju kao Note9?

Jedino si u pravu za cenu, ni za sta vise.
Ne bih dalje diskutovao sa tobom.

S10+

Ko te tera u diskusiju? Imam pravo na svoje mišljenje isto kao i ti. To što je tebi nešto bolje ili se ubeđuješ da jeste, ne znaci da je i drugima ;)

Vrh Dno