Tesko da moze da se proda firmin telefon.. bar kod mene...ugl na revers uzimas i vracas
Pa ako mu vec daju dzabe nek uzme od 512 pa nek bira posle na oglasima koju boju hoce i jos da stavi neki dinar u dzep...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Standby ga baš ubi.. Možda to srede kroz neki update, bar malo.
Pa naravno da je smešan, kad su skoro svi ti testovi namešteni. Nije valjda da verujete raznim YT-rima? Ja sam to odavno prestao da gledam.Kod mene exynos za 8h izgubi oko 2%, tako da mu je test smijesan.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Note 9 i miran si [emoji56][emoji6]Smorio me ajfon prilicno,a zena hoce veci telefon od trenutnog X koji nosi preko 2 godine pa se razmisljam da njoj dam svoj, a da se malo vratim na Android.
Kakav ti problem imas?Zna li neko da li postoji negde Samsung zvanicno predstavnistvo gde moze da se poprica licno sa nekim visim menadzerom ili rukovodiocem? Ovo preko emaila je smejurija.... I dan danas me zavlace vezano za buds slusalice verovali vi ili ne.
Slazem se, i bitan faktor je marketing i naravno reklama za sam uredjaj.Od pojave S8+ za većinu starih kupaca Note-a isti gubi smisao. Istina je da postoji mali broj ljudi kojima ta olovka nešto znači i za takve ne postoji bolji uređaj ali većina nas ga je kupovala samo zbog većeg ekrana u odnosu na tadašnje uređaje. Imao sam dva Note, oba po god i po dana ali olovku sam izvadio jednocifren broj puta![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji ekran? Koja kamera?Slazem se, i bitan faktor je marketing i naravno reklama za sam uredjaj.
U odnosu na razlike izmedju
Note 8 - samsung s8+
Note 9 - samsung s9+
Note 10 - s10+
malo ko u nekim normalnim koriscenjima primeti razliku,glavna razlika po nekom mom misljenju je Spen,ekran,kamera.
Ali note serija je top varijanta samsung proizvoda mobilnih telefona,od toga nema i nece biti bolje !!! Vrlo bitna stvar.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Niža cena, led notifikacija, manje zaobljen ekran po ivicama, nema džinovski mrtvi piksel u ekranu, fp na (po meni) pametnijem mestu i neosporivo brži i kvalitetniji...treba li još neka?!Reci mi jednu prednost koju ima Note 9 od S10+? Sem olovke.
S10+
Aha. Znaci da ocekujemo unazadjeni Note 10. Koji ce naslediti isti cpu, ram, fp ispod displeja, dzinovski mrtvi pixel, istu kameru, kvalitet... kao S10+. [emoji1787] Komicno!Niža cena, led notifikacija, manje zaobljen ekran po ivicama, nema džinovski mrtvi piksel u ekranu, fp na (po meni) pametnijem mestu i neosporivo brži i kvalitetniji...treba li još neka?!
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari