Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Hvala na savetu bitan mi je ds. Nisam znao da 845 nema sa ds.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Ima, verzija N9600 je sd845 dual sim. To je verzija koja se prodaje u Kini, Hongkongu i J.Americi.
USA verzija je sd845(N960U) single sim, bootloader zakljucan.

Ima ali tih verzija n9600 da prebrojiš na prste jedne ruke i ko ih je uzimao, ciljano je kupovao i neće tako lako da ih proda.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Našao sam na novom zelandu upravo taj model izađe oko 606 evra. Možeš pogledati na price spy nz. A imam opciju da mi donesu.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ipa eto onda nema greške...sretna kupovina!

Pozdrav narode, evo i mene sa F1 na N960F...
Stavio odmah ono šire staklo, pošto mi fabrički silikon sasvim odgovara, a i nisam ljubitelj futrola na preklapanje... Eventualno bih uzeo neki jači bumper, pa preporučite šta valja...
Šta se telefona tiče, najviše me interesuje koliko će baterija uspeti da se nosi sa mojom upotrebom, za sada deluje ok, ali ipak su prva punjenja u pitanju, pa da vidimo...

SM-N960F

Pozdrav narode, evo i mene sa F1 na N960F...
Stavio odmah ono šire staklo, pošto mi fabrički silikon sasvim odgovara, a i nisam ljubitelj futrola na preklapanje... Eventualno bih uzeo neki jači bumper, pa preporučite šta valja...
Šta se telefona tiče, najviše me interesuje koliko će baterija uspeti da se nosi sa mojom upotrebom, za sada deluje ok, ali ipak su prva punjenja u pitanju, pa da vidimo...

SM-N960F
Dobro nam došao,ja sam takođe prešao sa Poco F1 na N9.

Baterija ti je slabija jedno 10-15 posto nego na F1.Tako da znaš

Послато са Samsung NOTE 9 уз помоћ Тапатока

S tim što će ove doći do izražaja moje besomučno insistiranje na tamnim/crnim temama i minimalnom osvetljenju, koje kod LCD ekrana ne daje neke uštede, tako da očekujem slična vremena...

SM-N960F

Sad gledam na netu,ljudi za Poco F1 izvlače prosečno po 8h SoT-a što je top.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Pa 4000mah, fhd display i snap 845. Naravno da ce izvlaciti

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ima li korisnika bežičnih punjača?
Kakvi su utisci, i koji uzeti? (naravno onaj kožnjak od 60eur ću preskočiti)

SM-N960F

Svi daju iste rezultate tako da uzmi koji ti se najviše sviđa ili najmanje platiš ;)

samo nemoj one '' samsung '' za 1000 din, nego plati minimum 20-30-40e, Zavisi od modela:D

Poslednja izmena:
Podrazumevam da će original da pazari

Je l stiglo ono drugo aprilsko ažuriranje za SEE? Ako jeste, kako se pokazuje?

Redovno ota još nije.

List of eligible Samsung devices that'll receive the Android 10 Q update:
Galaxy S10 5G

Galaxy S10+

Galaxy S10

Galaxy S10e

Galaxy Note 9

Galaxy S9+

Galaxy S9

Galaxy Note 8

Galaxy A10

Galaxy A20

Galaxy A20e

Galaxy A30

Galaxy A40

Galaxy A40s

Galaxy A50

Galaxy A60

Galaxy A70

Galaxy A80

Galaxy M10

Galaxy M20

Galaxy M30

Galaxy A8 (2018)

Galaxy A8+ (2018)

Galaxy A6 (2018)

Galaxy A6+ (2018)

Galaxy A7 (2018)

Galaxy A9 (2018)

Galaxy A6s

Galaxy A8s

Galaxy J6

Galaxy J6+

Galaxy J8

Galaxy J8+

Galaxy Tab A 10.1 (2019)

Galaxy Tab A 10.5 (2018)

Galaxy Tab S5e

Galaxy Tab S4

Послато са Samsung NOTE 9 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od urednika:
Pa dobro, to se znalo. Uvek ide tako. Voleo bih kada bismo ga dobili pre NG, iako ništa posebno novo ne donosi.

Možda bi bolje bilo da se pozabave sa ONE UI da ga ažuriraju.

Mali dodatak za drugo aprilsko ažuriranje DBT. Skoro nije bio bolji apdejt pogotovo što se tiče baterije i optimizacije rada.

Iskren da budem, nisam primetio nijednu falinku, a i kamera je bolja kao što već ranije pisao.

N8 dobija, a S8 i S8+ ne dobijaju, koja logika...

Pa logika je da su izasli pola godine pre N8.
Jel to sad znaci da bi N9 trebalo da dobije i Android 11?

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

Da, znači. Btw, stigao aprilski, telenor....

Jedno pitanjce za korisnike n9?Pazi vamo i citaj dobro jer je stvar ozbiljno napeta.Da li je ikad netko primetio kad dodirujete tach na sredini ekrana tj.malo jace recimo kad ste nesto nervozni pa ga malo jace da kazem pljesnete,cuje se neko zveckanje i zvuci mi kao da ekran udara u touch screen ili vec sta,sto me strasno iritira a to se dogadja samo na sredini ekrana,dok se na krajevima to ne cuje,tj.na krajevima se cuje normalan tup zvuk kakav treba.Zanima me da li se to cuje i kod vas ili su to samo vibracije zbog velikog displeja pa se na sredini cuje vise?Mozda sam postavio glupo pitanje ali hteo bih da cujem korisnike n9 kakva je situacija kod njih?

Brate stvarno je glupo iskreno, ali evo ja sam lupkao noktom, sa strane/okolo lupka isto, po samoj sredini cuje se malo vise/glasnije i to je to. Ekran je veliki pa je samim ti i taj zvuk po sredini i jaci. Etoo

Jedno pitanjce za korisnike n9?Pazi vamo i citaj dobro jer je stvar ozbiljno napeta.Da li je ikad netko primetio kad dodirujete tach na sredini ekrana tj.malo jace recimo kad ste nesto nervozni pa ga malo jace da kazem pljesnete,cuje se neko zveckanje i zvuci mi kao da ekran udara u touch screen ili vec sta,sto me strasno iritira a to se dogadja samo na sredini ekrana,dok se na krajevima to ne cuje,tj.na krajevima se cuje normalan tup zvuk kakav treba.Zanima me da li se to cuje i kod vas ili su to samo vibracije zbog velikog displeja pa se na sredini cuje vise?Mozda sam postavio glupo pitanje ali hteo bih da cujem korisnike n9 kakva je situacija kod njih?

i meni se culo, mislim da to ponekad cujem i osetim na IP Xs takodje. logikom nekom pa to je normalno jer je na coskovima jaca konstrukcija a na sredini sigurno mora da ''radi'' stako/touch/ekran/sta god

Daj boze da na tome ostane,sutra cu da idem do neke poslovnice sto ima izlozbeni primerak da probam i da se uverim da je tako na svima.Sve sam mislio da sam ga nagnjecio posto ga nosim u prednjem dzepu samo u bamperu a tel veliki i stalno pritisnut.

Brate taj tel i nije bas za dzep.

To zveckanje vam je od olovke, izvadi olovku i probaj, videces da nema zveckanja vise.. Moze se resiti veoma lakim trikom sa olovkom i milimetarskim iseckom selotejpa.. To vibrira kraj olovke gde je klik mehanizam pa se cuje kad tapkas jace po ekranu u tihom okruzenju...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno