Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

@markodon, nisi trebao da odjavljuješ online 3 tarifu. Nema veze što paket više ne postoji mogao si i dalje da koristiš bez ugovorene obaveze za 290 dinara 3GB mesečno plus svi ostali dodaci po želji... Po meni velika greška.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
 
Nego koliko? Toliko je bilo kad se potpiše na 24 meseca a valjda ostaje ista cena i posle.
Kao što je sad VIP online 9 bez uređaja 600din...
 
Cena bez popusta/UO za Online 3 je valjda 490?
Steta bi itekako bila da se otkaze Online 3 ako je 290 bez UO!
 
ja sam ranije planirao da predjem u globaltel za 300 Din 5 GB interneta a da jedan zadržim u VIP-u radi broja, ako mi ne ponude nikakvu promociju. Ponudili su mi NEO3 za 699 Din. Toliko sam i plaćao ranije ta dva broja.
 
Poslednja izmena:
Cena bez popusta/UO za Online 3 je valjda 490?
Steta bi itekako bila da se otkaze Online 3 ako je 290 bez UO!
Možda je nekad i bila 490 ne mogu da tvrdim, ja sam uzeo za 290 i to je puna cena. Kad sam ja uzeo online 3 tarifa je mogla samo na UO od dve godine po punoj ceni 290 din. I posle isteka UO ostaje mi i dalje 290 dinara. Pišem to zato što ja trenutno koristim online 3 tarifu. 3GB interneta 120 minuta ka svima i 100 poruka plaćam 570 dinara.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
 
Ljudi, imam problem sa Vipom, bio sam u njihovu poslovnicu za produžetak ugovora, imao sam dva broja, na jedan sigurica 1000 i na drugi online 3 tarifa, pošto su ti paketi ukinuti ja sam podneo zahtev za raskid ugovora, tj. tražio sam da jedan broj pređe u pripejd, a drugi broj da se ugasi. Šalteruša je ištampala papir za raskid ugovorom. Ja sam rekao da želim jedan broj da zadržim tj. da mi ne ugase, ona je rekla da mora da se piše raskid ugovora tj. da automatcki se prelazi na pripejd paket. Ništa potpisao.

Posle tri dana zvoni mi telefon iz kor. centra, daju mi neku promociju NEO3 za 700 din. ja prihvatio, odmah mi aktivirali paket na broj. Ugovor mi šalju kurirskom službom, potpisao 22.4. .

1 Maja gase mi broj, žalio sam se call centru, danas išao u poslovnicu, ništa se ne dešava i dalje ugašen broj. Sada vidim račun kreiran iznos 34311 dinara. Oni su znači pomisleli da sam ja raskinuo ugovor za NEO3 tarifu i uračunali 2 godine penalne kazne. Strašno, Ne znam šta da radim.

Iscimaj ih na Fejsbuku ili tviteru i trazi da ti se javi osoba koj te je zvala i koja ti je ponudila promociju za produzetak ugovora. Sa njom ces sve to srediti.
 
ja sam ranije planirao da predjem u globaltel za 300 Din 5 GB interneta a da jedan zadržim u VIP-u radi broja, ako mi ne ponude nikakvu promociju. Ponudili su mi NEO3 za 699 Din. Toliko sam i plaćao ranije ta dva broja.

A dali su vam mozda nudili sa telefonom i koliko je onda NEO 3 sa tom promocijom
 
Bez telefona nisam ni pitao pošto telefon već imam a i ne treba mi. NEO 3 zvanično sa telefonom košta 1,699 Din.
 
Nemaš popust popust na mesečnu pretplatu. Obzirom da Neo 3 izađe 700-800din ako ih upecaš sa prelaskom na dopunu, više uštediš sa popustom na pretplatu.
 
Poslednja izmena:
Kako nije dobra ponuda, za 169 eura pokupis MI8?!
 
Kako nije dobra ponuda, za 169 eura pokupis MI8?!

Izgleda zavisi od modela do modela..

Mi Mix 3 80k - 32k (Neo12 vaucer recimo, za Neo5 je malo bolja racunica ali i dalje nepovoljna) = 48k. U VIPu uz Neo12 Mi Mix 3 kosta 24300din.

Doduse, za Mi Mix 3 i dalje drze nerealnu 80k cenu, Mi 9 je 62k tako da ispada 30k tj. 42k, u zavisnosti od paketa.
 
Malopre me zvali iz kol centra pa me interesuje jesu li nudili nekom ovako nešto. Dakle dodatni postpaid broj uz tarife sigurica, klasik ili intarifa, prvih godinu dana 0 dinara a sledeća godina sa popustom. Pitao za intarifu i nju bi kad prodje prvih 12 meseci kasnije plaćao 999rsd. Možda i uzmem obzirom da klincu ističe za koji mesec ugovor u mts-u samo ako mu odgovara

Poslato sa LLD-L31 uz pomoć Tapatoka
 
Bilo bi lepo, ali ne bih rekao, ovo je sadrzaj prve zvezdice na promociji:

*Učešćem u ovoj promociji korisnik nema pravo da uzme mobilni telefon ili popust na mesečnu pretplatu u Vipu tokom trajanja ugovorne obaveze.
 
Ne znam sada sam zvao korisnicki servis i jasno su rekli ako potpisem in tarifu na 24 mesica pretplata je 1000 dinara i dobija se vaucer za xiaomi
Pa ne može popust na pretplatu i da se dobije popust za telefon. Jasno piše...

Učešćem u ovoj promociji korisnik nema pravo da uzme mobilni telefon ili popust na mesečnu pretplatu u Vipu tokom trajanja ugovorne obaveze.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
 
Vrh Dno