Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Ako trza swipe up neće pomoći zakucavaće i tu, barem je meni tako bilo. Ja sam imao taj problem i nakon 5-6 hard reseta to se više ne dešava.

Citao sam po forumima iz nekog zazloga mora da se ukljuci opcija dodirnite za budjene.I tacno sam pre par dana ja to iskljucio i poceli su da mi zapucavaju tasteri skoro svaki dan.Sad kad sam ponovo ukljucio vec tri dana mi nisu zapucali bar za sada.Dosta ljudi se zalilo na taj bag

Fino.... [emoji123]
c201eaa44b256f86df617276d77873e3.jpg

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Evo i ja da se pohvalim:-[
27c7700b45185fcb10895d074c21d2fe.jpg

Isključen

Evo i rezultata sa isključenim Adaptive battery....
d21a993d2b8d17033c7546a3bc93cce1.jpg

Ljudi jel ima svrhe instalirati novije verzije g cam.Imam verziju back rider 2.1 vidim da ima dosta novijih verzija pa me zanima jel koristio neko novije verzije i koju i jel se dobija sta vise u odnosu na ovu koja je sasvim ok i dosta bolja od fabricke pri slabom osvetljenju.Hvala

Svaka novija verzija je brža kvalitetnija stabilnija.

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Vi koji ste dobijali update OTA redovno, čim sad stigne odmah javljajte ovde da vidimo dal se poklapa sa našim to jest dal ce i nama stići kad i vama.

Koju verziju gcam koristite a da radi night shote mode, i da je kompatibilna sa oreo?

Nece da instalira, prijavljuje gresku sa rasclanjivanjem podataka, OREO sistem.

Mora Pie za v6 Gcam, da bi imao night sight.

Ne znam od kada, ali izgleda da call recorder sada radi na Pie. Našli su neku foru sa ne registrovanim pozivima...

Hvala @Djilkosh_Ns

Dostupan je April Patch:
Konačno i meni radi OTA :D
760dd02f0298cc941161d45118bf9d05.jpg

Vi koji ste dobijali update OTA redovno, čim sad stigne odmah javljajte ovde da vidimo dal se poklapa sa našim to jest dal ce i nama stići kad i vama.

Ja konacno poceo da dobijam ota. Do sada sam morao rucno.
c5330e61e52298a585e3387bdd9a04d5.jpg

Nazad
Vrh Dno