Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Evo sad ga ubacih i delim isto mišljenje. Probaću i ove kernele tokom narednih dana.

Dobar je. Pre je lagovao zbog kernela, jer je 3.18 EAS bio neoptimizovan za Snapdragon 625. Sada je to developer nekako sredio.

EAS je nepotreban zato što 625 nije big.LITTLE, sva jezgra istovremeno rade i ne gasi ih. Ipak EAS dolazi sa 4.9 kernelom za ovaj SoC.

ArrowOS je isto brz. Carbon isto dobar, možda i najbrži.

Da napisem utiske posle par dana korišćenja Pearl os-a. Sve radi brzo i stabilno, baterija je odlična, trenutno ima 6h i 15min sot i jos 32% baterije, na miui nisam mogao da izvucem 6 ili 7h, a mislim da mi je i baterija malo oslabila. Jedina zamerka je na fp unlock, cini mi se da je malo sporije nego na miui. Sve ostalo radi ok. I ne svidja mi se aplikacija za kameru, ali to je valjda stvar navike. Imam neku gcam 5.2 i ona radi ok, tj zadnja kamera radi, prednja ne

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Moze link? Čini mi se da je neko kacio, ali ne mogu da nadjem.

Ima li neki fix za fp da bude malo brze otkljucavanje?

Good News for Mido Users:-

*Wake Up Delay Fixed thanks @lilblinx
*Thanks @Zile995 For Making a magisk module

Download:-
https://t.me/rn4downloads/2432

#PIE

@rn4downloads | @rn4official | @xiaomiot | @xustomization | @rn4photography

Hvala, ali kaže 'unable to download file'. Instalirao sam telegram ali se ne en snalazim ili je fajl skinut. Mozes li da ga ul na neki cloud?

Edit: uspeo sam, stvarno je znatno brže [emoji4]

Poslednja izmena:
Cudna stvar je da ova testna verzija 6.2 bulkinove kamere radi normalno na starom andersonovom romu iz 5. marta,dok na svim ovim novim romovima cim se pokrene krasuje.

Drustvo jel uzimao neko usb plocu za punjenje na aliju? Ako jeste i zadovoljni ste bacite link da porucim.
Mislio sam je do punjaca, ali izgleda da nece da puni zbog konektora. Bas se klima kad ubacim punjac.

Razmisljao sam i da uzmem neki drugi Somi na rate, ali necu dobiti nista drasticno bolje. Ne racunam onaj dobar osecaj koji traje nekih nedelju dana kad uzmes nov telefon. [emoji16]

Hvala za link.

E zaboravih da spomenem da je SD 625 - 3/32 verzija ako ima neke veze.

Uzeo sam neki Baseus jer mi se original skroz oljustio.

moj je 4/64 global al mislim da je to to. proveri jos malo na netu ako mozes ili uzmi i wide, ionako je dzabe :D

Da li neko zna, u vezi bulkinove gcam, pre nekog vremena flashovao sam gcam preko twrp-a da bi sklonio stock kameru (aex pie) i ostavio samo bulkinovu, nakon toga je bilo bar jedno 4-5 updejtova i to sam pregazio normalno ( jer nema uninstall opcije, samo disable) medjutim ova zadnja od danas ne moze da seninstalira klasicno a vise ne postavlja zipove, samo apk.
Jel ima neko ideju kako bih mogao da resim ovo a da nje reflash roma?

Bezveze sam probao root uninstaller al naravno, nista od toga.

Jel postoji (jednostavan) nacin da se na pie romu promeni sistemski volume slider, više mi odgovara onaj sa Androida 8 ili miui?

Jel postoji (jednostavan) nacin da se na pie romu promeni sistemski volume slider, više mi odgovara onaj sa Androida 8 ili miui?

Moze recent menu na nekim romovima da se vrati da bude kao na oreo.Ali moja preporuka ti je da grunes LOS 15.1. Probao sam sve zive pie romove za mido i nijedan nije fluidan i ne drzi bateriju kao los.I plus imas slider kakav zelis :)

Ovak pearl os mi je fluidniji i baterija bolje drzi nego na los 15.1, ne bih ga menjao za sad

RR + EelectraBlue 20 radi dobro. PE CAF ne laguje recents sa default launcherom i PiP video mod je smooth.
Da li neko zna, u vezi bulkinove gcam, pre nekog vremena flashovao sam gcam preko twrp-a da bi sklonio stock kameru (aex pie) i ostavio samo bulkinovu, nakon toga je bilo bar jedno 4-5 updejtova i to sam pregazio normalno ( jer nema uninstall opcije, samo disable) medjutim ova zadnja od danas ne moze da seninstalira klasicno a vise ne postavlja zipove, samo apk.
Jel ima neko ideju kako bih mogao da resim ovo a da nje reflash roma?

Bezveze sam probao root uninstaller al naravno, nista od toga.

Probaj da obrišeš apk sa TitaniumBackup-om.

I zadnja verzija Syberia + Underground kernel stvarno nemam zamjerke sve leti.

Izgleda da smo trenutno prošarali romovima i kernelima :)

Ja na Arrow i UK.

b38cde21e21ced20c3df4ed597366458.jpg

Nisi valjda i njega probao pored svih ovih MIUI portova :D

AEX nije update-ovan, šteta.

Obozavam Oneplus telefone...rom je sredjen..dobro radi..pazi bateriju
9744ffde961a1ab6c6ffb015f7e282cc.jpg

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Koji je stock kernel na Pearl OS-u?

Nazad
Vrh Dno