Ako zena kaze da je lepsi samo klimaj glavom [emoji3][emoji3][emoji3]Žena trenutno ima još uvek m10 pro, zadovoljna ali eto... Šmek i dizajn P30 pro jeste vizuelno lepši... To njoj ostavljam da vidi razliku [emoji23]
Huawei Mate 20 X EVR-L29
Pa kako drugačije... Napisao, nema dalje, odmah naručio, ali me je pitala, valja li telefon, reko ako ti se svidja, fon je dobar odličan, uzimaj i to je to... [emoji23]Ako zena kaze da je lepsi samo klimaj glavom [emoji3][emoji3][emoji3]
Мислио сам на mate x - преклопиви телефон. Знам да имаш мате 20хOd decembra imam vec Mate 20 X [emoji23]
Huawei Mate 20 X EVR-L29
Ja sam kriv, nisam skontao da si mislio na ovaj preklopiviМислио сам на mate x - преклопиви телефон. Знам да имаш мате 20х
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Nije ,bar nije kod mene,mislim da nikad nije bilo plavo jer ti ne dozvoljava da ga iskljucisMeni se cini da mi je bilo plavo prvi dan. Zato sam zbunjen
P30 Pro
Predpostavljam da je isto kao na m20 pro,sve radilo ok bez ikakvih problema,sad probam watch gt pa jos nisam nakacio watch ali nema razloga da ne radi kao i na m20Kako se ponaša p30 pro u saradnji sa galaxy watch? Veza, notifikacije...? Neka iskustva ako neko koristi... Hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari