Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Ja sam posle 9 god presao na huawei i odusevljen sam i sa m20 pro i sa p20 pro,napredak koji prave vrlo brzo ce ih dovesri na tron

Danas sam cackao pro i obican model, na oko stvarno mnogo lepsi pro, osecaj u ruci bolji na obicnom modelu. Ekrani su top nemam sta da dodam kao i fluidnost. Gestures lepo rade. Posto sam pre toga pogledao s10 i s10e kao i note 9 rekao bih slobodno da po meni najbolje lezi note 9, pa p30. Kvalitet izrade je apsolutno isti bar za to kratko vreme koje sam ih cackao. Perla bela boja na pro modelu meni izgleda prelepo, obican je bio u zelenoj i sta znam lepo je al ne bih se zalepio za nju. Obican p30 model me je bas pozitivno iznenadio, da uzimam sad telefon definitivno bi bio u uzem izboru.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stvari koje mi bodu oči trenutno, audio izlaz je kriminalan. Procesor je svakako overkill iako je ništa posebno u odnosu na s855. Nivo personalizacije početnog ekrana je skroman. AOD podešavanja nepostojeća.
Nakon promenjenih par flagova mogu reći da je Xiaomi kralj sitnih tvikova interfejsa, Samsung ima odličnu PiP kontrolu (koja je daleko korisnija od split screen opcije), ovi nit smrde nit mirišu.
Huawei mi je jako zgodan zbog knuckle gestura.

Kamera je brutalna, ekran odličan, izrada perfektna. Ne laguje, ne baguje, ima IR blaster koji je ultra koristan. Ovaj "čudni" earpiece me za sada nije izdao, dovoljno je bio glasan za bus i ostale čarolije Beograda.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ako zena kaze da je lepsi samo klimaj glavom [emoji3][emoji3][emoji3]
Pa kako drugačije... Napisao, nema dalje, odmah naručio, ali me je pitala, valja li telefon, reko ako ti se svidja, fon je dobar odličan, uzimaj i to je to... [emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Od decembra imam vec Mate 20 X [emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29
Мислио сам на mate x - преклопиви телефон. Знам да имаш мате 20х

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Pa kad nekad to bude sve kako treba, zašto da ne... Za sada nema ga nigde i neće ni biti... To je samo proba trsitsta

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Мислио сам на mate x - преклопиви телефон. Знам да имаш мате 20х

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Ja sam kriv, nisam skontao da si mislio na ovaj preklopivi ;)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Već sledeće godine pola flagshipova će biti na preklop.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Bilo mi je ukljuceno do malo pre. Ne znam kako sam ovo iskljucio?
37e2c2be54ec80c682359423c0c9706a.jpg

P30 Pro

Sad gledam kod mene ,isto je kao na tvom malo je tamnije sivo sto znaci da je non stop ukljuceno,dolby jedino mozes da iskljucis kada su ti sluske ukljucene inace je non stop ukljucen

Meni se cini da mi je bilo plavo prvi dan. Zato sam zbunjen

P30 Pro

Kako se ponaša p30 pro u saradnji sa galaxy watch? Veza, notifikacije...? Neka iskustva ako neko koristi... Hvala :)

Kako se ponaša p30 pro u saradnji sa galaxy watch? Veza, notifikacije...? Neka iskustva ako neko koristi... Hvala :)
Predpostavljam da je isto kao na m20 pro,sve radilo ok bez ikakvih problema,sad probam watch gt pa jos nisam nakacio watch ali nema razloga da ne radi kao i na m20

Pitanje za ove koji su uzeli telefon preko mts-a ili drugih operatera, da li ste dobili silikonsku zaštitu? Vidim da se ljudi žale da nema silikona u pakovanju, a i onaj lik iz techtablets nije dobio, baš bzvz ako to rade.

Послато са SM-G935F

Nisam ni ja ali to je normalno za nase trziste[emoji25][emoji25]

Nikad mi neće biti jasno kako na uređaju od 1000e štede ne silikonskoj maskici od 2 centa.

Послато са SM-G935F

2 centa puta ko zna ioliko hiljada pa ti vidi [emoji3][emoji3][emoji3]

Koliko sam ispratio u pakovanju nema ni dongle za sluške ?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nisam ni gledso,danas sam bas probao ali na starom adapteru i mogu reci da mu je audio izlaz jedna od losijh strane,bolje mi zvuce bt sluske od zicnih

Nema dongle, audio najslabija stavka telefona.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Vrh Dno