Kroz 2 god ti komp neće ni trebati. Samo monitor, tastatura i miš.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Je l radi substratum na Xiaomi telefonima?Jeste malo cimanje ali se isplati veruj mi. Uz blokiranje reklama imaš i package disabler. Mene nervira sad samo što sad substratum ne radi na zadnjoj verziji one ui, pa ne mogu da ubacim dark mod na whatsapp I Instagram. [emoji52]
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Ja ti iz iskustva kazem da se razlika izmedju sd845 i ex oseti u normalnom radu tj pri otvaranju aplikacija,imao sam note 9 sa sd i ex i vidi se razlika,nije to drasticno ali se oseti da je tel fluidniji,o renderovanju i bateriji da i ne pricamPričam iz iskustva, ne napamet. Mislim neke najnovije naslove igrica naravno da neće terati isto ali nije u tome poenta moje izjave.
Послато са SM-G935F
Nemam pojma. Bbs ne radi još uvek pa je mogu da uporedim.Osvetljenje?
Gde ti ode skoro 3h SoT, kada se ove (sa slike) do 5h i nesto samo dodaju?
(ne prozivam, nego da li je nesto ispod screenshota ili ne, pa da li je samo ostavljen ekran bez icega mozda)
To sam i napisao u prvom postu, samo što ne renderuju svi video na telefonima.Naravno u korist sd845,renderovanje videa
Prednja je bolja od kamere na note 9 I s9 plus, zadnja je za nijansu možda bolja, a super wide je dobra fora. Videcu da uporedim sa ženinim IP Xs ako ga ne prodam ovih dana. Njoj se s10e svidja extra pa cu morati izgleda i njoj da kupim jedan. Ona kad da su njoj mnogo bolje slike na s10e.Sretene dobar sot izvlacis sa s10e. Stavljaj povremeno screen shotove, neka se vidi da nije ni s10e naivan telefon po autonomiji.
Jel znas nekog ko ima s9+, pa da uporedis kamere? Selfi kameru u razlicitim uslovima, i zadnju za live focus (portrete) - ostrina fokusiranog predmeta i kvalitet prelaza zamucene pozadine/bokeh ? Vidim da je baterija u rangu sa s9+, ako ne, mozda i bolja od s9+...
Hvala ti puno Sretene.\"SretenBG\" je napisao(la):Citiram korisnika: AcaSretene dobar sot izvlacis sa s10e. Stavljaj povremeno screen shotove, neka se vidi da nije ni s10e naivan telefon po autonomiji.Jel znas nekog ko ima s9+, pa da uporedis kamere? Selfi kameru u razlicitim uslovima, i zadnju za live focus (portrete) - ostrina fokusiranog predmeta…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari