Šta je novo?

Kurirske službe i paketomati

Зато што Мира свим снагама покушава да заташка штрајк, издају нека *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*на саопштења која немају апсолутно никакве везе са реалним стањем у пошти. По њеним речима у пошти цвета цвеће, а овамо распад система, као и генерално стање у држави. Не желим да политизујем тему, чим будем имао неке нове информације ја ћу вам писати овде уколико вас интересује.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Штрајкује се због малих плата, *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*а на челу фирме итд. Највероватније неће бити доставе ни у понедељак, не знам зашто се примају пошиљке уопште.

Da se uzmu pare verovatno.
Meni na čekanju dosta paketa... Moraće da se pišu reklamacije pošto nigde nemaju zvanično obaveštenje o štrajku.

Kako najjeftinije poslati paket s otkupnom vrednošću u crnu goru?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Mislim da nikako... Jedino da ti uplate postom pare, pa posaljes recimo busom...

чим будем имао неке нове информације ја ћу вам писати овде уколико вас интересује.
Interesuje nas, slobodno javljaj šta se dešava u GPC-u i procenu kašnjenja. Hvala! ;)

Sent from my M8pro using Tapatalk

Ocekujte kasnjenje i ove nedelje. Ne znam koliko ali bice ga.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Pre 10-tak dana je bio isto strajk u GPC Zemun.
Ja poslao tada 5 paketa, 4 stigla na vreme, 1 kasnio jedan dan.

Da, osigurani su. Zavisi sta šalješ, vodi računa o kursnim razlikama, jer primalac plaća u lokalnoj valuti, a pošiljaoc dobija otkup u dinarima.

Nama su do sada kuriri govorili za štrajk i slično, a u petak smo imali i kurire I kasnije nosili na šalter, niko ne pominje štrajk :(

Мира је наредила да се довезу радници из унутрашњости да се пошиљке у гпц-у обраде, конкретно знам за једну колегиницу из Краљева да је дошла.

Мира је наредила да се довезу радници из унутрашњости да се пошиљке у гпц-у обраде, конкретно знам за једну колегиницу из Краљева да је дошла.

Gde ti radis?

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Nemojte da pišete gde radite, nikad ne znate ko prati forum. Hvala za sve info, ali prvo čuvajte sebe.

Секретарица без факултета која врши дужност директора поште иако јој је мандат истекао пре годину и по дана и за то прима скоро 200.000 динара месечно.

znaci mozemo ocekivati pakete brze sada kad je u gpc stiglo pojacanje

Meni i dalje stoje paketi od petka u GPC. Nije dovoljno to pojacanje mora Mira da dovede jos ljudi tj.da ih zaposli.

Zna li neko kako doci u kontakt sa nekim operaterom iz City Express-a. Svi kuriri su dali otkaz na Vracaru, a zovem njihov Call centar, ne javljaju se. Poslali su mi preko njih iz Tehnomanije aspirator, jer im ide iz jedne radnje kod mene, a ne direktno iz njihovog magacina, pa ne isporucuju sami (gle sistema). Imam broj za pracenje koji ne znaci nista. Mislim lako cu vratiti novac, ali mi bas treba taj model.

I meni je poslat u petak jedan paket danas za sutra, malopre stigla poruka da će biti isporuka u toku dana, videcemo

Sent from my MI MIX 3

Da li ima vesti oko štrajka?
Mi smo danas sve paket poslali preko AKS. Sutra imamo malo više nego inače i deo kupaca insistira na Post Express, a ja ne smem da šaljem, da ne bude kao prošle godine kada su neki paketi putovali po 10 dana.

Nazad
Vrh Dno