Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Koristi li neko Samsung browser? U pitanju je opcija download video. Znam da je ranije radilo a sada ne radi. Nisam dugo koristio ovo, pa ne znam da li su opciju skinuli sa pie ili još ranije.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Stigao danas 9.0, Telenor. Novi UI mi se mnogo vise svidja od starog, gestures su isto prilicno dobri

Ja sam šokiran, UI je užas.

Par godina sam nosio Xiaomi telefone, posle MIUI 10, počeo da liči na iOs a i dosadio mi. Ovde stavim Pie, isto, slično. Belo, veliko. Vraćam se na Xiaomi. [emoji4]

A navićićeš se na novi UI, nije strašno. [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pozdrav ekipo,
Jedno pitanje, drug ima S8 kupljen u Nemackoj ne nudi mu update? Jos uvek je na Nougat-u, sta mu je činiti?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Odin(irati) ga.[emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel moze snimanje razgovora da radi na PIE,potrebna mi je ta funkcija a cuo sam da je izbacena na novom updejtu?

Jel stigo nekom martovski update ?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Kad ti je stigo ?

Meni stigla pita, ali zabode na 32% i javi gresku.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

OK, hvala. Pitam jer sam ga odinirao nemčkim romom pa se bojom da ne prestanu OTA update za moj uređaj. Valjda će sve biti u redu.

I meni stigla ..ali mi je baterija odlicna na 8.0 pa da ne cackam nista bolje

Jel postoji mogucnost vracanja sa 9.0 na 8.0? Znam da je kod 8.0 bio neki update posle kog nisu dozvoljavali da se vraca na stariju verziju. Vise pitam zbog radoznalosti, ali nikad se ne zna. [emoji3]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Meni svuce 25% za 2 sata deezera i bt slusalica u teretani uz ukljucen 4g... baterija je top ako ste na wifiu, u suprotnon srednja zalost.

Plus zadnjih 20% baterije vise ni nemam, ugasi se u roku od 10min. Kalibracija nije pomogla, a da menjam bat necu jer cu svakako za par m preci na s10.

Sve u svemu i dalje je top mob sto se tice brzine i svega ostalog, a na bateriji je Samsung uvek skrtario. Da obican s10 ima 4100mah ili da s10+ ima sa jednom rupom, bilo bi odlicno, ovako opet moraju kompromisi da se prave

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Zamijenio s8 za iphone 6s plus, cisto da okusim i taj ios...kao fan androida mogu reci da iphone mnogo lakse radi iako se radi o starom modelu u odnosu na s8... ipak vjerujem da cu se vratiti na android jer mi nedostaju neke opcije..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima zena 6s,menjala bi za moj s8 plus u milisekundi :)
A u telefone se uopste ne razume,ne zna koji koliko vredi da bi uzela skuplji za jeftiniji,recimo.

Poslednja izmena:
Mts takođe stigao apdejt.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Da li se zna kad ce za snapdragon verziju izaci Pie?

Nazad
Vrh Dno