Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ja onda da radim ako to novo stigne polovinom meseca?
Mozes li nam blize reci o cemu je reci,da znam je sta mi je ciniti tj.jel da cekam ton ovi ili

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Sprema se neka nova akcija od 18. marta, navodno će biti bolji uslovi. Šta i kako saznaćemo uskoro

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Jedino ako se udruže sa Telenorom pa obogate ponudu i za mobilnu uslugu. Generalno su za 4999rsd omogućili dobar protok i ponudu kanala/ (eon premium).

Ne znam tačno. Oni su juče dobili informacije (mejl) i rečeno mi je da sačekam do 18. marta za podnošenje zahteva.

Pošto kod mene na novoj lokaciji nema SBB infrastrukture, a na Telekomu nemam neke kanale koji mene interesuju, tražio sam Total, on ne može, jer sam u potkrovlju i više ne smeju na krov da stavljaju antenu.

Možda će da daju neku dobru ponudu za Eon van SBB mreže, pošto je trenutna neisplativa.

Moguće da će biti i meseci za dinar kao kod Telekoma... Šta znam

Zanima me zakonski , ako imate UO 24 mes.
po kom osnovu je podizanje cene paketa koji ste dogovorili ? Ako imate ugovor koji je postignut po jednoj ceni ta cena važi tokom celog perioda od 24 meseca i nema osnova za bilo kakvo povećanje ? Bez obzira na pojavu novih paketa i ostalih umotvorina ,
Ili grešim ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zanima me zakonski , ako imate UO 24 mes.
po kom osnovu je podizanje cene paketa koji ste dogovorili ? Ako imate ugovor koji je postignut po jednoj ceni ta cena važi tokom celog perioda od 24 meseca i nema osnova za bilo kakvo povećanje ? Bez obzira na pojavu novih paketa i ostalih umotvorina ,
Ili grešim ?

Nemaju pravo i shodno tome je od 1. do 31. decembra bilo moguće raskinuti ugovor bez plaćanja penala.

Onda su 15. februara dodali tačku 3a u uslovima korišćenja.

Shodno tome do 15. marta može da se raskine ugovor bez naplate penala.

Dodajem takodje, da bi od 18. marta trebalo da priključna taksa iznosi 3.500, umesto dosadašnjih 7.000.

Zaključak, često muljaju, ali trenutno imaju najbolju TV ponudu i to ih žestoko vadi.

Imaju pravo na izmenu cene, a korisnik ima pravo raskida ugovora u odredjenom vremenskom periodu.
Pozdrav

Nemaju pravo i shodno tome je od 1. do 31. decembra bilo moguće raskinuti ugovor bez plaćanja penala.

Dodajem takodje, da bi od 18. marta trebalo da priključna taksa iznosi 3.500, umesto dosadašnjih 7.000.

Zaključak, često muljaju, ali trenutno imaju najbolju TV ponudu i to ih žestoko vadi.

A jel ima neko obaveštenje o tome na sajtu, da moze da se raskine do 15.3. bez penala? Mom komsiji nisu dozvolili, tražili su da plati celu godinu. Ne znam kad je bese išao do njih. Mialim da je posle 15.2.

A jel ima neko obaveštenje o tome na sajtu, da moze da se raskine do 15.3. bez penala? Mom komsiji nisu dozvolili, tražili su da plati celu godinu. Ne znam kad je bese išao do njih. Mialim da je posle 15.2.
Nema, zato što im nije u interesu da odeš, nego da precutiš. Svakako možeš da podneseš zahtev za raskid navodeći povećanje cene, gašenje analognog signala i promene clanova ugovora

Da imam alternativno optiku na primer , raskinuo bih iz principa jer je seljoberski da UO menjaš u toku trajanja šta god da je .
Ispostujes ugovor koji si dao a onda novi uslovi sa novim ugovorom , ovako ispadaju kokošari poslednji .

Poceli su da naplacuju 200 din - ponovnu aktivaciju usluga koje su prekinute zbog ne placanja racuna...:)Zreli su za raskid bar na neko vreme ......

Razumem to sa potkrovljem, ali postoji mogućnost montiranja antene na zid, samo da je na južnoj strani, u stvari da može da se uhvati signal satelita na 13 (ili 16) stepeni.

Sad bio majstor iz sbb, doneo cam modul po dogovoru. Sve proradilo za par minuta, jeste malo sporiji ali ne smeta toliko, i ovako je sekundarni tv. Sport konačno izgleda kako bog zapoveda. Jedno pitanje, ako bih hteo da gledam neki meč na sk4k, jel mogu sad taj modul da bocnem u primarni tv i posle da vratim, ili i tu ima neka zamka?

Kul, hvala. Nije loš ovaj dtv, mogu liste kanala da se prave, to je bitno.

Pa sta je sad opet menjano pa imamo prava na raskid bez penala do 15.03. ?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Imam pitanje, u jednom stanu su dva tv-a, na jedom eon, na drugom d3 mini. U drugom stanu je cisko 4682. Ako bih zamenio d3 mini sa ciskom iz drugog stana, jel bi radilo to, racunam da bi onda imao na oba tv-a vracanje unazad

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Pogledajte prilog 266944

Kod:
https://sbb.rs/Binary/20771/EON-Uslovi-koriscenja-izmene.pdf

Da li je moguće!!!

Znači da će da mi blokiraju eon app na telefonu, pošto mi isključivo služi za gledanje sportskog sadržaja (preko mobilnog interneta) kada nisam kući! Kada sam kući, logično da ću na TV-u da gledam...

Stvarno su glodari postali!
Samo nek' blokiraju, istog trenutka raskidam ugovor.

Da li je moguće!!!

Znači da će da mi blokiraju eon app na telefonu, pošto mi isključivo služi za gledanje sportskog sadržaja (preko mobilnog interneta) kada nisam kući! Kada sam kući, logično da ću na TV-u da gledam...

Stvarno su glodari postali!
Samo nek' blokiraju, istog trenutka raskidam ugovor.
Na osnovu ovoga možeš da raskineš do 15. marta

Imam pitanje, u jednom stanu su dva tv-a, na jedom eon, na drugom d3 mini. U drugom stanu je cisko 4682. Ako bih zamenio d3 mini sa ciskom iz drugog stana, jel bi radilo to, racunam da bi onda imao na oba tv-a vracanje unazad

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Radilo bi

Je li neko čito novi akcijski cenovnik je li ja ovo dobro tumačim,onaj ko trenutno ima kablovsku i uzme EON FULL ili Premium paket neće platiti EON box ništa.
rjoZOWp.png

A oni koji imaju neki od starih Silver i Gold Trio i Duo paketa i uzme EON FULL ili Premium paket plaćaju priključnu taksu od 3450 din za EON box.
8jTX0Wc.png

Još mi je zapalo za oko da sad korisnici Silver i Gold Trio i Duo paket čak nemaju ni onih 6 meseci po staroj ceni.
Evo linka od samog cenovnika pa i sami sve prostudirajte.
https://sbb.rs/Binary/20775/Akc.-cenovnik-EON-Standardni-03-2019-od-01.03.2019.-do-30.04.2019.pdf

Ovi iz SBB podrske nisu normalne ugasio sam UNIFI na portalu,ali UNIFI signal se nije ugasio na C3928S a oni me ubedjuju kako jeste.Ja mogu samo da kazem da su totalno nepismeni.

Je li u toku neka promocija ili su mi greškom aktivirali AXN NOW dodatak? Uopšte i ne vidim opciju kako da ga deaktiviram.

Prilozi

• Screenshot (16).png
    Screenshot (16).png
    19.6 KB · Pregleda: 244
Axn i Epic dramu su pustili mnogim korisnicima. Na kom si paketu?

Ovi iz SBB podrske nisu normalne ugasio sam UNIFI na portalu,ali UNIFI signal se nije ugasio na C3928S a oni me ubedjuju kako jeste.Ja mogu samo da kazem da su totalno nepismeni.
Upali - ugasi iz aplikacije par puta. Ja sam tako uspeo.. Nema leba od podrske kod tog problema.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Da li moze da se prikljuci SBB TV bez UO (6-12-24m), kakva je situacija samo sa SBB TV ili kombinacija SBB TV+NET ili da se ide rasparno mozda TV na jednom mestu a NET na drugom, pitam za Vračar?

Bio u korisnickom servisu, kazu da na osnovu ovih promenjenih clanova ugovor nemoze da se raskine. Moglo je u decembru zbog poskupljenja, ali sad za ovo nije siguran. U svakom slucaju napisao sam molbu za raskid i sad cekam odgovor. Nesto mi se cini da od tog posla nema nista.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno