Moze na sve Amlogic s9xxx uredjaje sem mi boxa .Jos uvek nema verzije ni za Amlogic s905x2 uredjaje^ jel može to na gt1 ultimate?
Hvala puno. Uzeo Tanix.Tanix je interesantan box. Za 24e kolikonsam ga bio platio je odlican. Tacno je da je rezolucija max 720p.Sto se softvera tice je odlican zato sto osim fabrickog moze da se instalira ATV expirience(android Tv rom) kao i libreelec koji moze da se butuje sa sd kartice i koji radi daleko bolje od svih androida. Naravno ako ces da ga koristis prvenstveno za Kodi. Opet,daleko ispod ke Miboxa koji sad imam,ali za te novce je dobra kupovina
Hvala puno. Uzeo Tanix.
Glupo je reći naravno da ima bolji. Ali ono što sam se ja brinuo da li će sa mojim wi fi protokom bez mogućnosti lan konekcije uspeti da se pokrene, tj da ima iole normalni stream, radi itekako .
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Uvijek mi je zbog rada bila preporuka s905 x, s912, sad s905x2 procesori od amlogica i makar 2gb rama. Sad kazu da rokčip izbaca mnogo bolju sliku, realniju....dajte neku preporuku sta uzeti do 40/50 ev, staje bitno da gledam
Uvijek mi je zbog rada bila preporuka s905 x, s912, sad s905x2 procesori od amlogica i makar 2gb rama. Sad kazu da rokčip izbaca mnogo bolju sliku, realniju....
Sto znam, ja sam sebi uzeo a95x max, zadovoljan sam brzinom rada, samo ne slikom na iptv...
Iznad je tvog budzera 4gb, ali ima mislim 2gb rama model...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Nadam se da si uzeo 2/16 model?Hvala puno. Uzeo Tanix.
Glupo je reći naravno da ima bolji. Ali ono što sam se ja brinuo da li će sa mojim wi fi protokom bez mogućnosti lan konekcije uspeti da se pokrene, tj da ima iole normalni stream, radi itekako .
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Uradio.Ugasi live chanels aplikaciju..samo idi na disable
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ko to kaže i gde? Ima li neki review, link, bilo šta?Uvijek mi je zbog rada bila preporuka s905 x, s912, sad s905x2 procesori od amlogica i makar 2gb rama. Sad kazu da rokčip izbaca mnogo bolju sliku, realniju....
Sto znam, ja sam sebi uzeo a95x max, zadovoljan sam brzinom rada, samo ne slikom na iptv...
Iznad je tvog budzera 4gb, ali ima mislim 2gb rama model...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Ok, hvala, krajnje je vreme da se nešto radikalnije desi na tržištu boxeva.
Nema tu nista radikalno, ovdje je kolega obkasnio, izbacili su neke kodeke iz amlogica i to zeza kvalitet slike...Ok, hvala, krajnje je vreme da se nešto radikalnije desi na tržištu boxeva.
Da da ,2 / 16. Za Ono što meni treba ok.Nadam se da si uzeo 2/16 model?
Dobro nisam se baš dobro odrazio [emoji39] Ali moglo bi malo da se prodrma tržište, već duže vreme se sve svodi na par modela, a i oni nisu sjajni očigledno.Sta radikalnije?
Dobro nisam se baš dobro odrazio [emoji39] Ali moglo bi malo da se prodrma tržište, već duže vreme se sve svodi na par modela, a i oni nisu sjajni očigledno.
Savrsen uredjaj ne postoji I tesko da ce ikad postojati...Upravo tako. Nema kompletnog proizvoda na tržištu.
@spikektm @Love Hunter,
Jel bolje sada sa budjenjem Mi Boxa?
Kod mene danima bez problema, ni da štucne.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Ugasi live chanels aplikaciju..samo idi na disable
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Upravo tako. Nema kompletnog proizvoda na tržištu.
Savrsen uredjaj ne postoji I tesko da ce ikad postojati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari