Da li postoji bolja opcija u mom slucaju od vip prepaida sa onih 12GB sto daju? Broj mi je potreban samo kad ne zelim da ostavljam svoj postpaid, tipa za oglase i tome slicno. Znaci telenor otpada, iako koristim njihov postpaid, jer koliko vidim kod njih kredit traje 60 dana. Jedino nisam uspeo da nadjem koliko kredit traje kod globaltel-a? Kod njih nije losa opcija ono za dobijanje novog broja.
Jedino nisam uspeo da nadjem koliko kredit traje kod globaltel-a? Kod njih nije losa opcija ono za dobijanje novog broja.
moja kartica telenor istekla 28/8/2018 dopunjena 22/2/2019 i kredit nije izbrisan
Ја имам једну припејд коме је кредит истекао ваљда августа прошле, картица и даље важи до јуна и пише колики је кредит на њој. Проверио пре пар дана. Можда ће да га укину, само касне, уплатићу касније 200 да то проверим."Od 26.2.2019. na svim pripejd tarifnim paketima kredit će važiti 60 dana od datuma poslednje dopune nakon čega će biti poništen. "
Moze da radi i bez SIMa, ako ima drugi internet, ali to je samo za pozive/SMS.Globaltel je odličan jer radi preko aplikacije, znači ne zauzima SIM slot. Uz to može da se koristi u inostranstvu.
Opisi sta i kako treba za prepaid broj, bas bih se i ja resio dodatne sim kartice i stavio microd umesto nje.Momci, hvala na odgovorima, onda cu uzeti globaltel.
Ali koja je razlika ove opcije u odnosu na Viber i slične servise? I on radi sve u inostranstvu ako imaš internet...Moze da radi i bez SIMa, ako ima drugi internet, ali to je samo za pozive/SMS.
Da ne pomisli neko da je to jedina opcija![]()
Nemaju svi Viber.Ali koja je razlika ove opcije u odnosu na Viber i slične servise? I on radi sve u inostranstvu ako imaš internet...
Isto tako za oglase, isto se može registrovati neki broj na Viber i to je to...
Da li je moguće da Telenor na pripejdu nema dodatak za minute za sve mreže?!
Ili sam ja slep. [emoji102]
https://www.telenor.rs/sr/privatni/usluge/tarifni-dodaci/pripejd#pripejd
Mislim da je i samo VIP imao ikada takve opcije. Telenor je imao na 7 dana mozda zvanicne.@aca
Za to znam i to je ok, ali nije ono na šta sam mislio.
Znači, konkretna opcija - "n minuta ka svima za x dinara" na 30 dana. Kao i Vipu npr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari