Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Da, uskoro official nighty za određene telefone. Mi ćemo ostati na weekly LOS15.1 iako maintainer ne održava ROM :D

mido neće dobiti LOS16.0 official.

Zile, je l' ok drzati performance preset za svaki dan? Pitam zato sto nesto ne primecujem da brze prazni bateriju od balanced

Ok je držati performance.

Koju 6.1.021 gcam koristite? Već duže vreme koristim MGC_6.1.021_MI8_V1g, ali nije baš stabilna, a i bateriju mi pojede ko luda. Par puta sam probao neke novije, ali nešto nisu htele ni da rade. Samsung senzori, LOS15.1 (koji mi je malo i dosadio, pa ako ima neki rom na kome bez navedenih problema radi neka nova 6.1.021, javite obavezno kombinacije)

Ja sve 6.1 koje sam probao su mi davale lošije rez od 5.1.

Probaj ovu: MGC_6.1.021_Potter_v7.1_san1ty.apk

Koristim 6.1.021 zbog night sight-a primarno. Ova što si mi dao se crashuje pri otvaranju. Tako mi je uglavnom i bilo do sada.

Mada, možda je i nešto sa samim rom-om, mnoge app mi otvara sporije u poslednje vreme.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Zar te 6.1 ne traže Pie?

Edit: Na Pie evo radi ova što sam postavio. Puca na Night, možda je do podešavanja.

Poslednja izmena:
I na LOS15.1 je sporiji wifi kada se uključi i koristi bluetooth. To je zbog iste 2.4GHz frekvencije.

Zar te 6.1 ne traže Pie?

Edit: Na Pie evo radi ova što sam postavio. Puca na Night, možda je do podešavanja.

V1g radi, night sight exposure može i do 1/2s, samo svaka recimo peta slika crashuje, a kad uslikaš 20 slika već si izgubio fazon 40% baterije :D
Ali zato su vrh te night sight što uspeju. Moguće da te novije 6.1 neće na oreu više.

I na LOS15.1 je sporiji wifi kada se uključi i koristi bluetooth. To je zbog iste 2.4GHz frekvencije.

Ja sam na LOS15.1 build-u od 24.02. Bluetooth je stalno uključen i koristi ga Mi Band 3, ali problema sa wifi-jem nema.

Kod mene je wifi download preuzimanje sporije i izgleda da je normalno. Uključi network traffic i stavi da se nešto skida (neka igra). Uključi bluetooth i povežu BT slušale, pusti muziku i prati download brzinu.

Kod mene opada.

Nemam bt sluške, al ulazio sam u Notify & Fitness app da forsiram syncovanje sa Mi bandom tokom downloada i okej je. Kad sam pre dva, tri meseca bio na nekom romu na pie-u, više se ni ne sećam kojem, znam da mi nije bio potreban traffic monitor da shvatim da nešto nije u redu, download teško da je prelazio 4-5 Mbps. I tako je bilo u svakom trenutku dok je uključen bluetooth.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Daklem, to je to [emoji4]

Žile dominira optimizacijom kernela i ROM-a.

IMG_20190305_073505.jpg

IMG_20190305_073531.jpg

Poslednja izmena:
ova kamera je def. najbolja https://forum.benchmark.rs/showthre...Redmi-Note-4&p=5716037&viewfull=1#post5716037

exp. max, sve na stranu sharpness, hdr+ extended uvek i to je to. Posto su me nervirale malo neke prenaglasene boje i slabije svetlo evo moj univerzalan tweak za zadnju kameru. Faststone image viewer je u pitanju i cuva exif informacije u potpunosti. Ovako mi je sve savrseno, samo uradim batch convert nakon uploada na pc. Probajte ako vas ne mrzi. Ubija sve ostale kamere i telefone na mestu po meni :) jeste malo cimanje ali mislim da vredi. evo i par slika

Prilozi

• FastStone Back Cam Podesavanje Redmi Note 4x.jpg
    FastStone Back Cam Podesavanje Redmi Note 4x.jpg
    104.2 KB · Pregleda: 71
  • Screenshot_Camera_20190301-161921.png
    Screenshot_Camera_20190301-161921.png
    198.3 KB · Pregleda: 71
  • Screenshot_Camera_20190301-161926.png
    Screenshot_Camera_20190301-161926.png
    183.2 KB · Pregleda: 66
  • Screenshot_Camera_20190301-161934.png
    Screenshot_Camera_20190301-161934.png
    119.7 KB · Pregleda: 65
Poslednja izmena:
Telegram gcam moda:

@googlecamera_mod

Još jedan dobar kernel: Ethereal.

Baš dobro radi.

jedino da se igras sa podesavanjima. ako ne moze onda *mjau**mjau**mjau*, probaj neku drugu. moja je sa samsung senzorima tako da svakako nece biti iste slike i da je podesis da radi

Znas li (ili neko drugi) kako da podesim ovu kameru da mi radi sa OV senzorom, na LOS 15.1 ? Dobijam crno-bele slike, ostalo je ok, ostrina i fokus

Citam po netu da ova radi sa OV senzorom
GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V5
A ti probaj nju i verzije nakon nje.

probao je juče i dobra je al mi nije bolja od one stare koju koristim. opet prenaglašene boje i tamne slike. ne kapiram kako to ne može u nekom postprocesingu kamere da se reši.

Nazad
Vrh Dno