Šta je novo?

Yettel Kucni net - ex. Telenor Home

"Pošto je ovo promena prvobitnih uslova, svi nezadovoljni postojeći korisnici imaju mogućnost da u roku od 30 dana raskinu ugovor BEZ ikakve nadoknade."

(Korisnički servis Telenor-a)

Poslednja izmena:
Sad jos i vip da promeni i da ubiju i ono malo svrhe i korisnika koji su presli na ovo...

Odmah raskidam. Neprihvatljivo da posle 100GB nema 2 Mb/s

U e-računu mi poslali obaveštenje o promeni imena iz Home u Kućni Internet (što se desilo pre 6 meseci) umesto obaveštenja o ukidanju ovih 2 Mbps. Good job! [emoji848]

Poslednja izmena:
Ma videćete, svako ko bude podneo zahtev za raskid daće mu i dalje spor net. Ovo je klasično ciganisanje APP.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Analitičar, alfa je pre neki dan predvideo upravo ovo što si napisao.
Ko se buni njemu stari uslovi a ko se ne buni (takvih je mnogo više) njemu uvale nove uslove.

Ma videćete, svako ko bude podneo zahtev za raskid daće mu i dalje spor net. Ovo je klasično ciganisanje APP.
Ko se buni njemu stari uslovi a ko se ne buni (takvih je mnogo više) njemu uvale nove uslove.
Da budemo iskreno, predvidjanje je kada je nesto neocekivano ;)

+1
Ovo mi je prilika da raskinem za dž, u suprotnom bi morao da otplaćujem ruter.
Hvala Telenoru, u pravo vreme su mi izašli u susret. [emoji2960]
Heh, kako sam se isto osecao kada su MTS i VIP izmenili uslove koji put ;)

A tek Djilkosh kada je uzeo telefon, a VIP 3 meseca kasnije mu dao mogucnost da raskine ugovor :p

Poslednja izmena:
Procitaj ugovor. Ako u ugovoru stoji da imas neogranicen internet nakon 100 ili 150 GB onda imas pravo na raskid bez penala

Jos da se obistini alfino previdjanje a do tada ako moze da objasni kako će to da se izvede ukoliko se kao sto pise se menjaju postojeći paketi.

Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka

Rok za prekid UO bez penala je 30 dana od danas, posle se smatra da ste prihvatili nove uslove, upravo mi rečeno u poslovnici.

Naravno, sve je to u skladu sa ZoZP, nista novo nisu rekli, bas tako pise u zakonu.

Jel isao neko da pokusa da raskine ugovor? Da li su nudili da ostane po starim uslovima? Ja razmisljam sad da raskinem pa da predjem na Telekom VDSL ako ima sanse(tehnickih mogucnosti) bar za 20/4Mbit.

@GoJNiK Idem ja danas. Ne nude da se ostane po postojećim uslovima.

edit: poslao sam im mejl. mrzi me da idem do poslovnice.

Poštovani,

Korisnik sam Telenor Kućni Internet 150 (bivši Telenor Home 150) paketa na broju xxxxxxxxx. Zovem se Milan Kragujević i moj JMBG je xxxxxxxxxxxxx.

Pročitao sam obaveštenje na Vašem sajtu ( https://www.telenor.rs/sr/privatni/...eta-uz-telenor-home-i-telenor-kucni-internet/ ) o novim uslovima korišćenja usluge širokopojasnog pristupa internetu preko mobilne mreže koji stupaju na snagu od 01.04.2019. godine, čime se ukida flat-rate ponuda po brzini od 2 Mb/s nakon što se potroši inicijalnih 150 GB iz paketa.

Novi uslovi korišćenja usluge su mi neprihvatljivi, stoga zahtevam raskid ugovora na osnovu promene uslova korišćenja usluge.

Po zakonu o zaštiti potrošača Član 79 stav 1. "Raskidanje ugovora zbog odstupanja od ugovorenih uslova": Ako je očigledno da prodavac ne može izvršiti saobraznu uslugu u roku koji je bitan element ugovora, potrošač može: 1) raskinuti ugovor, bez ostavljanja primerenog roka za izvršenje usluge;

Zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji.

Srdačan pozdrav,
Milan

Poslednja izmena:
Jel isao neko da pokusa da raskine ugovor? Da li su nudili da ostane po starim uslovima?

Ja sam juče podneo zahtev u poslovnici za raskid.
Rok im je 15 dana da raskinu, u tom roku će se javiti.
Rešio sam raskid bez obzira šta mi ponude zs ostanak.

Da li treba da se vrati router ako se raskine ugovor? Ostalo mi je jos sest meseci od dvogodisnjeg ugovora.

Ne vraća se router.
Dobićete klasičan zahtev za prevremeni raskid i u napomeni će pisati: pravo na raskid zbog promene uslova (juče su sve poslovnice dobile mail sa instrukcijama za ovo, tako da ako vas neki neobavešteni radnik zavlači pozovite se na mail).

Poslednja izmena:
Kako se samounistiti u par koraka...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Oni se baš mnogo drogiraju. Povećali cene govornih Total paketa i smanjili GB. Osakatili pakete za kućni net, poskupeli dodatak od 50GB. Mnogo se drogiraju. Moraju da shvate da je ovo Srbija, a ne neka razvijena zemlja. Jedva čekam da raskinem sve što imam kod njih.

Poslednja izmena:
Vrh Dno