Šta je novo?

iOS 12

Da li jeneko instalirao 12.1.4 šta je novo u njemu....skinuo se na telefon i sada piše install now kako da obrišem update ako neću da instaliram da bih mogao posle da dobijam sledeći update... ili da pustim update sada sam na 12.1.1 iphone 6s
Xs mi se na 12.1.4 grije i znatno brze sise bateriju

Ne znam za vas ali meni ova beta ima mnogo bugova. Dok pricam, desi se kao da se telefon zakljuca, kada ga odmaknem od lica, ne pojavi mi se meni vec moram da stisnem dugme za otljucavanje. Zove me sad drugar, nisam se javio, ne pise propusten poziv.

Meni ne pise propusten (ne svaki put) ni na 12.1.4. cuje se i Viber poruka ali je nekada nema na ekranu.

Ja razmišljam da uradim downgrade na 12.1.1 beta 3 jer mi je baterija očajna na 12.1.4 i telefon mi baguje dosta

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nece ga vecno potpisivati...

Sent from my iPhone using Tapatalk

I da, baterija je takodje ocajna na 12.2

Ja sam pokušao da spustim shift+update na 12.1.1 beta 3 kao pre neki dan kad sam probao jb i sad mi izbacio neku grešku i morao sam restore a nisam radio backup, poludeo sam. Onda sam spustio na 12.1.3. I ovo je nenormalno bolji telefon.... radi duplo bolji, za bateriju ću da vidim sutra kako se ponaša. Toplo preporučujem svima dok još imaju prilike da urade downgrade. Koliko mali update, nebitan od 60mb upropasti telefon, užas

Ja inace uvek sacekam sledeci, ali ovog puta cu po prvi put morati da radim downgrade. Evo juce zamalo da mi se ugasi telefon, a ranije mi uvek ostane sigurno 20% uvece

Ja sam sa 12.1.3 spustio na 12.1.1 beta 3, telefon mi je “prodisao”
Nisam kogao da verujem da baterija toliko bolje drzi..

Iphone X je u pitanju

Samo sto je na toj beti onaj uzasan bag sa prozorom za update na novu verziju [emoji849]

Ja baš zbog toga nisam na 12.1.1 jer smara onaj prozor za update a koliko sam upućen može da se skloni samo ako imaš jb

Pošto nisam nikad radio downgrade,koliko je bezbedna ona varijanta bez brisanja tj da mi ostanu svi podaci? Ne mogu reći da imam neki ozbiljnijih problema tj problema uopšte sem baterija koja jeste slabija ali ne nešto strašno.

Posto sam iz Android sveta pa ne znam koja su podesavanja kernela kod iPhone-a, primetio sam nešto nenormalno sa nekim programom a to je da je uvek na max frekvenciji procesor. Padne za 100-200mHz. To bi moglao i trebao da bude uzrok curenja baterije i pregrevanja.

Ima li tu nečega ili lupetam?

Nije ovo android, ovde se sve lako sredi, bar po meni, uvek ima rešenja. Samo uvek prvo napraviš backup i ideš update+shift na nižu verziju i to je to, ako izbaci neku grešku, probaš opet, pa probaš restore+shift. Mene je tako zeznuo sinoć. Nije hteo da mi spusti nižu verziju a nisam napravio backup, ali je zato prošlog puta spustio bez problema istin postupkom update+shift.

Bice sigurno jos jedna ili dve do event-a, koji se odrzava 25. marta. Trebala bi 12.2 public da bude utegnuta. Inace,izgleda da je izasao JB i za A12 uredjaje [emoji56]

Sve se nadam da ce bateriju da peglaju ali jok... na 12.2 gora je nego na 12.1.4 koja je pak gora od 12.1.2 :-D

Nije rano za ocenu baterije poslednje bete? Ja se nadao da će to srediti.

Posto na ipadu koristim betu mogu komforno zakljuciti da je baterija slicna prethodnim. Jedva cekam beta 13 jer cu se 99% vratiti na 12.x mozda je i do toga sto nisam skoro radio restore...

Ma ovo je užas živi. Bukvalno do iOSA 12.1, one 12.0.1 i ostale, na njima je baterija jela živu decu koliko je bila dobra, a sad užas

Pa hajde pisite feedback :-D ja sam ih smorio vise :-D

Kako, gde? Misliš preko bete? Ja koristim 12.1.3

Jel jos nekom rotiran switch za 2G sa onim za 3G ? dakle, kad se podesi 2G dobija se 3G signal i obrnuto :d

Nazad
Vrh Dno