nikolapfc89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2011
- Poena
- 255
Pa i nije u ponudi 4k SK van mreze pogrešnu si ponudu gledo.
![]()
Kada na toj stranici ides na listu kanala izbacuje 4k
https://i.snag.gy/jrnIXB.jpg
Pa i nije u ponudi 4k SK van mreze pogrešnu si ponudu gledo.
![]()
Kako bi privukli nove predplatnike SBB je, na nesreću starih , uveo nove EON pakete koji su u startu jefirniji od starih gold paketa,a stare pakete su polako poskupeli. Kao na primer trio gold extra paketa je trenutno za 540 din skuplji od EON full paketa, čija je ponuda ista... Tako da su na taj način izbili iz džepa starih predplatnika 540 din, što je za 12 meseci 6480 din, a na 24 meseca koliko traje ugovorna obaveza 12960 din...
SBB je svestan tog apsurda, pa su jako dobro pripremili svoje zaposlene i nude postojećim korisnicima skuplji paket uz naravo produženje ugovora , ali bez olakšice na 12 meseci od 1999 din za nove korisnike, nego nude olakšicu od 6 mecesi plaćanja pretplate koju trenutno plaćaju... A šta će da ponude pretplatnicima gold premijum paketa...??? SBB je za sad siguran od raskida ugovora, dok se ne uvede novi zakon... Raskidanjem ugovora mora da se plate sve usluge i nadoknade odjedno do datuma isteka ugovora, kao da ste koristili iste...
Ja sam korisnik Trio Gold Extra paketa i osećam se prevareno i izneverno od SBBa... Bio sam dugo njihov verni korisnik, koji je SBB hvalio na sva zvona. Čak mi nisu smetale nihove male mahinacije kao što je ograničenje korišćenja unifi mreže na 5gb, a koriste besplatno struju koju ruter koristi da bi emitovao signal unifia. kao i dokazivanjem da moj ruter i dalje emituje unifi signal i ako sam ga isključio preko mog sbb naloga. Zatim stalni neki radovi koji uzrokuju prekid rada tv , neta ili oba. Kao i nemogućnost korišćena d3go/eon aplikacije van SBB mreže, a reklamirano je u fazonu tv za poneti i razne druge sitne mane. Ništa mi nije predstavljalo problem ali ovo je prevršilo svaku meru...SBB nema strategiju da zadrži postojeće korisnike, već se nadaju lenjosti ili nepismenosti postojećih korisnika...nije sbb jedini operater. Izdržaću do kraja isteka ugovora i vraćam opremu... A izgubili su vernog korisnig koji ih je hvalio gde je stigao.
Analogni signal nije ukinut radi „digitalizacije” nego radi masovne pojave da se deli, iznajmljuje i prodaje tipa pola zgrade su budale sto placaju u odnosu na
pola zgrade koja krade signal.
Jel ti uopšte imaš alternativu? Teletabisi što rade za SBB vrlo dobro znaju kome šta nude a to zavisi od konkurencije. Gde nema konkurencije tj. nije puštena MTS optika, nema drugog manjeg provajdera koji nudi optiku, tu nema ni specijalne ponude za starog korisnika koji preti raskidom ugovora. Sve što pišeš prošao sam lično a nisam jedini. Ja takođe još uvek nemam drugu opciju i to oni vrlo dobro znaju. Čim druge opcije bude smaraće me 24/7 na telefon sa ponudama jer sve su na kraju krajeva, Kirbi prodavci, samo kao rade u nazovi velikoj (čitaj lopovskoj) stranoj firmi.
ovde lepo piše da ima
Pogledajte prilog 266178
Koji TV od jeftinijih marki 32" provereno radi sa sbb d3cam i karticom?
Bilo koji sa c-tunerom i CI
U jednom delu, da. Ortak u Zemunu ima SBB, ulica Banjicka. Pretpostavljam da tu i u okolini treba da ima pokrivenosti. Najbolje da ih okrenes pa pitas konkretno gde.
Uzmi odmah paket od 10, ako budes koristio 40mb/s ta 3 meseca, 10 ce ti biti premalo, veruj mi na rec :d.
Nećeš znati kako radi SBB kod tebe dok ga ne probaš. Zato prvih mesec dana idi na prepaid flat (2Mb/s), pa ako ti to bude radilo bez problema onda potpisuj ugovor na godinu dana.
Lg radi perfektno sa d3 modulom. Drugar ima stariju smart verziju lg-a iz 2013. Razlike u prebacivanju kod novijih tv su do 2 sekunde, prosecnom gledaocu zanemarljivo. Za mene npr Tesla presporo prebacuje čak i t2 kanale, zamisli da mu umetneš još modul stajao bi 5 sekundi na kanalu dok ne dobije sliku. A i slika je đene đene, zvuk kriminal na Tesli (tranzistor).
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Nije me mrzelo da merim, kod mene LG prebaci izmedju 2.5 i 5.5 sekundi, kriminalno, Samsung nesto brze oko 2.5 do 3.5 sekunde, Enigma box brzo ispod sekunde pricam za cam.
Zar se ne placa tada prikljucna taksa?Nećeš znati kako radi SBB kod tebe dok ga ne probaš. Zato prvih mesec dana idi na prepaid flat (2Mb/s), pa ako ti to bude radilo bez problema onda potpisuj ugovor na godinu dana.
Trebalo bi da radi wifi 5Ghz.
Jako mi se sviđa ovaj ruter zbog činjenice da na njemu radi brigde mod![]()
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Definitivno nije normalno da se pojavljuje svaki sat, možda jednom mesečno kod mene.Izvinjavam se ako je vec bilo ovo pitanje, da li je normalno da mi se ova poruka pojavljuje na svakih sat vremena?
Odgovor SBB-a: Ukoliko uređaj registruje određeni vremenski period neaktivnosti(promena kanala, pojačavanje tona i sl) izbaci poruku za proveru nove verzije softvera radi ponovne autorizacije uređaja. Navedena pojava se javlja kod svih korisnika radi autorizacije uređaja na sistemu. To je neki minimalni period neaktivnosti uređaja. Dovoljno je da na primer pojačaš ton i neće vršiti tu proveru, samo je bitno da zadaš komandu kako bi se uređaj autorizovao na mreži.
Ali zasto bih pojacavao ton i zadao komandu? Sta ako mi odgovara ton i ne zelim da ga pojacam nakon sat vremena? Da ne pominjem da se ekran zacrni na nekoliko sekundi prilikom te ‘’provere’’
Pogledajte prilog 266292
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari