Šta je novo?

Xiaomi Mi Mix 3

Tražili ste deblje telefona ali sa vecom baterijom ,eto vam :)

8.5mm VS 9.4mm.

Šta znam , meni se taj slajder i odvojenost ekrana pri vrhu ne sviđaju tako da mi je sledeći mob ili mi9 ili nokia9 ;)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ko je trazio deblje? Trazili smo samo vecu bateriju, a to ne mora biti povezano. Ebao ih 5G modem. [emoji23]

Plus je pitanje da li će i kako će 5G da zaživi i da li će ga uopšte biti kod nas :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Sad polako taj slajder i ekran bez notcha gube poentu kad je fon maltene 1cm debeo.. Na kraju po meni najbolja opcija je ono sto je 6t ubacio, aj da kazem podnosljiv notch..

Meni 1cm uopšte nije problem ako je lepo zaobljen od nazad po ivicama i ima veću bateriju na osnovu toga

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ako je napravljen po "shasiji" obicnog, a verujem da jeste, onda je lepo zaobljen :) Samo meni taj 5g gubi poentu ako se nece koristiti u naredne 2-3 godine u vecem delu sveta.
Ok novi SOC je tu i veca baterija, ali.... Ne znam, nije me kupio toliko.

Jednostavno ima ono što bi mi falilo kod mi9 a takođe i ono što bi moglo biti bolje na mix 3. Veličina mi ne bi smetala, a svakako mi je ovo elegantnije rešenje od bilo kog noča i sviđa mi se fora sa slajderom.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jedini smor kod slajdera i gcam app-a ... sto nije automatizovano kao kod default app-a. Moras da otvoris slider, pa prebacis na selfie sa gcam ... a kod default appa to uradi sam za tebe :)

Neko će to automatizovati vrlo brzo. Prilično sam siguran.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sad bas nesto razmisljam... Postavlja se pitanje kada stigne 5G verzija, sigurno da ce cena obicne trojke pasti. Recimo posle nekog vremena kada dodje na cenu Mi8 sada, koliko li ce biti 5G verzija tada? Ako bude preko 100€ razlike, tesko da ce se ona isplatiti.
Uostalom da li ce 5G verzije biti dostupne samo u zemljama u kojima i Samsung pusta svoj model ili ce je biti na svim trzistima?

Dok dodje 5g kod nas pašće cena svakako mix 3 a i svim drugim telefonima. Ne vredi razmišljati o tome uopšte. [emoji4]

Sent from my MIX 3 using Tapatalk

Ma ne mislim na 5G kao mrezu vec na 5G kao novu verziju Mix 3.
Dok 5G kao mreza dodje do nas, tada ce verovatno Mix 10 biti aktuelan. [emoji3]

Ja sam mislio na 5g verziju koja neće biti u oglasima sigurno još 3 meseca kod nas.

Ako je uopste i bude. Zato sam i postavio pitanje kojim ce trzistima biti namenjena.
Mozda KP prodavcima nece biti zanimljiva za nabavku pored standardnog Mixa kome ce, bas kao sto kazes, svakako pasti cena bez obzira na 5G verziju. A kada se Mi8 priblizi 300€ a Mix 3 padne ispod 400€ onda ne vidim svrhu razmatranja bilo kojih drugih modela u tim cenovnim rangovima. [emoji3]

Već sam nagovorio troje da prodaju iphone I kupe mix 3. Svi su se oduševili telefonom, i to okoreli jabucari. [emoji4]

Pametno. [emoji4]
Ja ne znam ni koliko sam njih prebacio na Xiaomi. Verovatno dovoljno da me angazuju u nekom marketinskom timu. [emoji23]
A sada je red da malo i druge kineske proizvodjace reklamiram. [emoji4][emoji23]

Trenutno OnePlus a za dalje cemo videti. [emoji4]
Havajcu ne treba marketing tako da neka se spreme Oppo, Vivo, Meizu itd. [emoji16]

Još uvek po mom mišljenju vodi Xiaomi u pogledu uloženo/dobijeno. Verujem da će kroz par godina i njihovi telefoni biti skuplji kao što se to upravo dešava sa Huawei-om, ali do tad mi da uživamo sa ovime što pruža Xiaomi :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Jel se na mix 3 obavestenja za notifikacije normalno prikazuju gore u status baru ili iako nema notcheva i gluposti vide se tek kad se spusti slajder?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jedina mana je što mrzim bilo kakvu futrolu na Mix 3. Ako neko ima neki prelog za istu? Probao sam par na koje sam naleteo i brže bolje odmah vadio macana, neka ga koke vide :D
GCam meni se na ovom modelu pokazala odlično MGC_6.1.013_MI8_FINAL_V1c. Slike izuvaju i nerealno su odlične, prednja kamera čisti patos u celoj konkurenciji sem Pixel 3. Ima li bolja verzija ili da ne mrdam?

Poslednja V2e.

Kada ga drzite horizontalno recimo dok gledate youtube full screen ili igrate se, hoda li prednja/gornja strana milimetar, vidio sam na jednoj recenziji pa reko da vas priupitam..

Ako netko ima volje okacit par slika pogotovo u low light uvijetima :)

Edit: a sada vidim video gore postavljen..

Poslednja izmena:
^^^ Zasto ne furas fabricki case? Odlican je.

Izrada teško da može da bude bolja, ja sam bio oduševljen kakav je osjećaj u ruci. Ona keramika pozadi daje premium+ osjećaj a i slajder djeluje jako kvalitetno.
Jedino što me brine ljeto, plaže, pijesak, kad uđe unutra...

Poslednja izmena:
Jao jeste, pesak, ima da mu odradi piling [emoji4]
Nego i ja sam se prilično zagrejao za ovaj model. Kakav je amoled, šta znam recimo u odnosu na Samsung S9 pošto sam njega imao prilike malo više da čačkam

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Amoled je odličan ako je bolji od mi8. Nema greške u tom delu

Nazad
Vrh Dno