Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toast of London

Meni odlična, jedna od najboljih komedija koju sam imao prilike gledati. Retko koju seriju gledam po dvaput, ali ovo moram. Jeste engleski humor, ali je lagana za gledati. Matt Berry odličan komičar, kao i propratna ekipa.

The Killing (2011)

Prvu grešku sam napravio u samom početku krenuvši od američke verzije originalne danske serije Forbrydelsen (2007), a druga je što mi je trebalo ovoliko vremena da je pogledam. Ne smatram da je jenki izbor loš, samo eto, baš me zanima danska verzija da li ima smisla gledati je posle ove? Prva sezona jako dobra, sa svim svojim manama. Plot serije vrlo interesantan, glavni i sporedni likovi razrađeni do detalja, sa njanjavom rolom glavne glumice (što kao pojave, što ovako), dosta obrta, sumnji i svega drugoga ali i sapunjarskog načina rada sa nekim stvarno bespotrebnim dijalozima i događajima. Kod devete epizode mi ta kriza bila najizraženija, ali posle nje kreće sve uzlaznom putanjom do poslednje trinaeste epizode. Šta su još sve nabili u naredne tri snimljene sezone mogu samo da lupam glavom, nadam se da će biti dobre kao i prva. Preporuka i možda neočekivanih 8/10 od mene, za ovu prvu sezonu.

Usamljen slučaj gde je USA verzija bolja, barem meni.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Naravno da ima smisla, cak se i price razlikuju posle prve sezone... Top je Forbrydelsen, obavezno gledaj, i pored toga sto je i americka dobra i realno je 8/10 danska je 9,5/10 :)

Onda ću je preskočiti ili ću je pogledati posle izvesnog vremena.

@akki, eto upade i ti sa komentarom u međuvremenu. Spremiću i nju onda.

Poslednja izmena:
Ja sam isto gledao američku verziju prvo i baš mi je legla, posle sam na mišiće gledao dansku samo prvu sezonu, nije mi nikako legla.Odustao sam posle.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Jeste specificna verzija, posle su u Mostu ( Bron) ispeglali dosta tih cudnih stvari koje su preuzete iz Forb...

Orvel, odličan...
sad gledam st discovery, baš ne obećava...

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Supernatural sezona 9

Bilo mi pomalo čudno kako Misha Collins (Castiel) tako dobro glumi beskućnika i onda pročitam da je stvarno bio beskućnik tokom odrastanja i da nije imao nimalo lako detinjstvo

Čovek me oduševljava glumom

Da li ima ruznije zene na svetu od Naomi iz Expanse?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

@NightCrawler - bas je lepo kad procitas da se neko ko ne prati od pocetka, nakanio da odgleda ceo Supernatural :) Sa tom serijom vise nije u pitanju da li je dobra ili losa i kome ce leci, vec koliki ce kult ostaviti.

@Novatech - slazem se, i dodajem Ruth Negga da deli prvo mesto sa njom. Ruth Negga je ona iz Shield-a sezona 2-3, i Preacher-a, glavna glumica. Toliko iritantna da bi je odalamio bezbol palicom po glavi cim je vidim.

Supernatural je bozanstvo medju serijama, sve dodje i prodje ali oni ostaju. Inace sam i ja na 9-toj sezoni.

Jos nekoliko epizoda i zavrsavam putovanje kroz 3 sezonu The Expanse. Sledeca stanica The Man in the High Castle, 90% radnje se ni ne secam iz proslih sezona :)

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
@NightCrawler - bas je lepo kad procitas da se neko ko ne prati od pocetka, nakanio da odgleda ceo Supernatural :) Sa tom serijom vise nije u pitanju da li je dobra ili losa i kome ce leci, vec koliki ce kult ostaviti.

Sećam se davnih dana da sam se dvoumio da li da krenem da gledam Criminal Minds ili Supernatural.
Isti broj sezona je bio u pitanju i odlučio sam se za Criminal Minds...whatta mistaka to maka što bi rekao Bertoreli iz Allo Allo

Kasnije kad sam krenuo sa Supernatural navukao sam se posle prve 2-3 epizode :D
Imala je serija kroz ovih 8 sezona koliko sam odgledao uspona i padova ali na kraju sve nekako legne i ispegla se

Orvel, prethodna epizoda glupost pravljena za gej lobi (imaju previse takvih epizoda), ali ova poslednja je odlicna, u duhu starih zvezdanih staza.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Star Trek Discovery, konacno jedna bolja epizoda (mozda i najbolja uz prvu) ali nije moglo bez patetike... Mozda odlucim da odgledam do kraja kada se zavrsi sezona, ali generalno je za izbegavati...

@NightCrawler

cek da dodjes do 11te sezone. Ima 3 epizode koje su medju fanovima top 5 svih Supernatural epizoda ikada, i pritom su sve tri "standalone". Pogotovo epizoda "Baby", 100% genijalnost.

Brutalna 15 epizoda Vikinga

vEMtuDE.gif

True detective 3. Au koliko loše.. možda lošija i od 2ge sezone.
Po meni 5/10

True detective 3. Au koliko loše.. možda lošija i od 2ge sezone.
Po meni 5/10

E smorih se sada, tamam sam se nameračio veceras da odgledam sa očekivanjem ozbiljnog kraja na osnovu dobrog razvitka priče...

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Ja ne mogu da verujem šta sam upravo odgledao.. kakva jeza

kraj je klasična limunada. Najgore od svega već 4epizode znaš kako će da se završi

Poslednja izmena:
Pa mislim da je tu vise problem u tebi sto si tripovao da gledas neki triler i ocekivao ne znam kakav twist na kraju :D
Serija ima sasvim korektan kraj, koji je u skladu sa celom sezonom.

Kraj ispod nivoa serije, ali po postovima ovde očekivao sam mnogo lošiju završnicu...

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Flop je 3 sezona, druga barem nije pokusavala da se proda kao 1 sezona. Ovo uffff

I ja se upisujem u klub razočaranih 3. sezonom True Detective-a. Šteta šteta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno