jabree
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.04.2007
- Poena
- 405
Moja oprema
- Tablet
- ne
- Mobilni telefon
- Xiaomi Note 8 pro
- Pametni uređaji
- najn
- Pristup internetu
- Optički internet
A gori ruter nisam imao.... nonstop zaglupljuje pa moram da ulazim u meni pa da ga resetujem ili rucno, da vadim adapter iz struje.... isto su i meni rekli da ako produzujem UO nema novi ruter već ostaje stari.... ako hocu novi onda 9.999 din....
Ja sam samo postavio 2 pitanja.... da li novi korisnici dobijaju novi ruter i dobio odgovor DA.... i zatim sam pitao.... ako podnesem zahtev za raskid ugovora, pa dodjem dodjem istog dana i potpisem novu UO da li sam ja NOVI korisnik... i dobio odgovor DA.... znaci dobijam novi ruter a zadrzavam stari..... takodje je odgovor bio DA.
Ne treba hvala, uplatite mi po 100e na devizni [emoji23]
P.S. ja sam vec podneo zahtev za raskid ugovora, sad razmisljam da li da uopste uzimam opet jer radi katastrofa. I na telefonu kad je 4g+ u centru gde je čistina net radi očajno.... evo
Ja sam samo postavio 2 pitanja.... da li novi korisnici dobijaju novi ruter i dobio odgovor DA.... i zatim sam pitao.... ako podnesem zahtev za raskid ugovora, pa dodjem dodjem istog dana i potpisem novu UO da li sam ja NOVI korisnik... i dobio odgovor DA.... znaci dobijam novi ruter a zadrzavam stari..... takodje je odgovor bio DA.
Ne treba hvala, uplatite mi po 100e na devizni [emoji23]
P.S. ja sam vec podneo zahtev za raskid ugovora, sad razmisljam da li da uopste uzimam opet jer radi katastrofa. I na telefonu kad je 4g+ u centru gde je čistina net radi očajno.... evo

Poslednja izmena: